Отзывы покупателей о Коричневая краска-краситель для ткани, Promo "Coyote brown"
- Елена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: BackColor
Зіпсувала нову сукню серветкою . Пішла на радикальні міри замовивши цю фарбу . Чудово впоралась фарба з задачею . Я задоволена , сукня як нова
- Достоинства:
- 10/10 впоралась з задачею
- Недостатки:
- Підготуйте місце де будете фарбувати , фарба їдка і вимити важко
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: BackColor
Багато фарб я перепробував, але ця з першого разу справилася на 100% з штанами. Після пралки вийшов дуже гарний та однотонний колір. P.S. Варто робити все за інструкцією. Варіант з пралкою кращий ніж замочування у відрі.
- Достоинства:
- Ціна, якість, результат
- Дар'я С***Отзыв от покупателя. Продавец: BackColor
Фарба справилася на 99% зі своєю задачею. Я зафарбовувала пляму від плямовивідника на джинсах. Видно залишилось тільки мені, бо я знаю точно, де вона знаходилась. Висипала цілу пачку 30 г у барабан пральної машини. Інші речі не зафарбовує і шкіру теж, якщо діяти згідно інструкції. Вже вдягала і носила. Дуже задоволена!
- Достоинства:
- Якість, колір, зручність
- Недостатки:
- Дуже дрібнодисперсний порошок, потрібно акуратно відкривати, бо дуже летючий
- Алевтина О***Отзыв от покупателя. Продавец: BackColor
Гарна
- Достоинства:
- Колір відповідає
- Оксана Т***Отзыв от покупателя. Продавец: BackColor
Добре фарбує, як і заявлено, натуральні тканини: льон, бавовну. Результатом задоволена. Швидка доставка.
- Андрей М***Отзыв от покупателя. Продавец: BackColor
хорошая краска, всегда беру от этой фирмы никогда не подводило, особенно черный цвет
- Достоинства:
- хорошая краска
- Наталія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: BackColor
Проплату здійснила три дні тому і так ніхто й не зв’язався зі мною, цьому продавцю, я так розумію довіряти не можна.