- Олексій Н***Отзыв от покупателя. Продавец: LuxFit
Все тех добре проблема вылезла Гуля потим розорвало.!
- Александр М***Отзыв от покупателя. Продавец: LuxFit
Купляв велосипед для доньки, думав, що помилився з розміром рами, але для її зросту 144см підійшов на мінімалках, (попустило). Замовляв спеціально в розібраному стані, щоб і у мене радість була зібрати конструктор. Так, були деякі елементи, але все налаштували. Саме головне, що дитина радіє, і вже влупила другий десяток кілометрів.
- Достоинства:
- Не такий як всі, складна рама.
- Недостатки:
- Вага
- Продавец LuxFit
Ми дуже раді, що ви залишилися задоволені! Дякуємо за високу оцінку та залишений відгук!
- Микола Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: LuxFit
Все прийшло швиденько, як замовляв, ніяких нарікань. Класний велосипед.
- Продавец LuxFit
Дякуємо за відгук! Він дуже важливий для нас!
З повагою, колектив магазину!
- Михайло М***Отзыв от покупателя. Продавец: LuxFit
- Продавец LuxFit
Дуже вдячні вам за покупку, залишений відгук та високу оцінку! Дякуємо, для нас це важливо!
- Віталіна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: LuxFit
Хочу поділитись відгуком, бо вперше в своєму житті зіштовхнулась з таким негативним досвідом.
Як і писала в коментарі раніше, велосипед виявився з дефектом (а саме нижня зірка не переключала швидкості окислення фарби на колесах, а також нерівна передня вилка колеса).
Розпочали з продавцем процес узгодження повернення товару і тут почалась головна біль. Груба комунікація від продавця «ваша задача скласти всі деталі в коробку» - це відповідь на запитання як має бути запакований велосипед, щоб доїхав без пошкоджень.
Також за логікою продавця, велосипед на дефекти потрібно перевіряти одразу на відділенні (в моєму випадку Розетка) будьте готові до того, щоб мінімізувати ризики треба зібрати велік на місці. Доставку за повернення велосипеду ви будете сплачувати самостійно, навіть якщо там є дефект, що вже не відповідає закону захисту прав споживачів. В моєму випадку (690 грн)
Кошти за сам велосипед повернули, вирахувавши 300 грн за брудні колеса (хоча вимивали їх, ну окей - я не проти)
Результат: веліка не має, бо він приїхав з дефектами, купа головняка і в мінусі 990 грн. - Віталіна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: LuxFit
Поганий велосипед. Не вартує цих грошей. Лакофарбове покриття окислення, не відповідає опису , не підходить для зросту 175 см.
Гальма не якісні, пережимаються диском.
Загалом треба повернути - Александр С***Отзыв от покупателя. Продавец: LuxFit
Купував для себе, думав буде маленький, але він якраз по мені (зр. 175,в. 70).
- Достоинства:
- Доступна ціна, можна в кредит. Не погана якість. Швидка доставка.
- Недостатки:
- Немає паспорта і інструкції по складанню і регулюванню.
- Продавец LuxFit
Дякуємо за відгук! Він дуже важливий для нас!
З повагою, колектив магазину!
- Віталіна К***Отзыв от покупателя. Продавец: LuxFit
Купувала для сина . Обирала варіант, щоб можна було зручно перевозити в автомобілі, та щоб був для нього на довгий час експлуатації. Поки що задоволена всим , швидко відправили , доставку обирала нової пошти, все гарно спаковано , всі деталі в наявності, дитина задоволена. Зручно що легко складається, та вміщається в багажник автомобіля
- Достоинства:
- Швидко збирається, є все необхідне для збору , гарно укомплектовано
- Недостатки:
- Поки що не помітила
- Продавец LuxFit