Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Аккумулятор Huawei Nova 2i (RNE-L02, RNE-L22) HB356687ECW 3340 mAh [Original PRC] 12 мес. гарантии

Оценка пользователей 3.54/5
  • Аліна В***

Не довго триває заряд, с 10% одразу 0%

Достоинства:
    Недостатки:
    Не тримає заряд
  • Павло Б***

Нормальний

• Вячеслав К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy

Доброго дня, це вже третю замовляю:перша 1 рік прорвцювала, друга півтора рока, ця покаже. Обслуговування на вищому рівні, все своєчасно і без зайвих питань

Достоинства:
    На вагах
    Недостатки:
    Клює, але недуже
    • Продавец  M Energy

Дякуємо за відгук! Були б також вдячні за відгук про наш сервіс на сторінці замовлення :)

• Константин Г***

Хочу повернути, або замінити

Недостатки:
    Не тримає заряд, на очах сідає
  • Ірина Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy

Дякую, швидка доставка, все відмінно!

• Продавец  M Energy

Дякуємо за відгук. Були б вдячні також за відгук про наш сервіс на сторінці замовлення : )

• Руслан М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy

Батарея як батарея, пів року добре тримала добу, зараз на пів дня вистачає

Достоинства:
    Працює
    Недостатки:
    Через пів року почала тримати пів дня заряд, швидко розряжаєтся
    • Продавец  M Energy

Дякуємо за відгук. Причина описаних симптомів може бути як в акумуляторі, так і в інших вузлах апарата.

• Андрій Ц***

Замовив 22 вересня 23 року а 25 березня 24 батарея вздуляся

Достоинства:
    Недостатки:
    Якість точно не оригінальної батареї
    • Продавец  M Energy

Описаний симптом може бути спричинений не лише якістю батареї, а й багатьма іншими факторами. дякуєм за відгук

• ВИТАЛИЙ

Это не оригинал... Это аналог, у меня такая же.. Держится уже 8-месяц..Зяряжается до 100% потом падает заряд до 80% при отключеном WI-FI и в режиме самолёта.. Отключите на тлф. Фоновый режим на всех программах и приложениях.. ДОЛЬШЕ ЗАРЯД ДЕРЖАТЬ БУДЕТ.

• ВИТАЛИЙ

У вас батарея вздулась, наверное вы использовали постоянно тлф. Когда тлф. Стоял на зарядке. А тлф. Использовать когда заряжается нельзя БАТАРЕЯ ТАК ДОЛГО НЕ ПРОТЯНЕТ..

• Сергій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy

Фактична ємність батареї не відповідає заявленій. Вчора встановив її в телефон, розрядив до 10% і тестував додатком Accubattery на заряджанні. Додаток показав 75% від заявленої.

Достоинства:
    Недостатки:
    Фактична ємність на 25% менша за заявлену.
    • Продавец  M Energy

Описані симптоми можуть бути спричинені як браком акб, так і несправністю в самому телефоні. рекомендуємо в першу чергу проконсультуватися в майстерні.
      також для початку хоча б декілька циклів зробіть , перед тим як щось пеервіряти

• Продавец  M Energy

у вас сам акубетері пишее, що дані на основі однієї!!! сесії!!
      зробіть хоча б 5 сесій потім думайте. навіть якщо тоді він вам щось подібне покаже , то залишаєтсья 50/50 ймовірність несправності як в акб, так і в самому телефоні, контролері , інших схемах телефона, і навіть гнізді, кабелі і ЗП,
      Але звісно одразу ж при першому питанні , ваш ехпертний висновок лише один - ПОГАНИЙ ТОВАР.
      НЕ дякуєм за відгук.

• Татьяна М***

Якістю товару задоволені. Швидко прислали

• ВИТАЛИЙ Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy

Ну во-первых я заказывал 2-батареи.. Прислали одну- и это дуже_дуже добре...Почему добре- да потому что батарея НЕ ОРИГИНАЛ и ещё в придачу кабель прислали зачем не понимаю, я кабель не заказывал, ну кабель ладно- пригодится хоть он и одноразовый..ПОСМОТРИМ НАСКОЛЬКО ХВАТИТ ЭТОЙ БАТАРЕИ...Пред этой ставил такую-же хватило на 1,5-месяца... Только покупал в другом месте...

Достоинства:
    ---------------------------
    Недостатки:
    НЕ ОРИГИНАЛ
    • Продавец  M Energy

Віталію, читайте УВАЖНО опис товара. Там написано конкретно про класякості даного товара. Це не оригінал і про це сказано прямим текстом. Це запчастина високої якості яка виконує вою функцію. Те що вам надіслали 1 замість 2 то це звісно помилка і ми за свій рахунок надішлемо Вам другу батарею. Ви б краще звернулися вприватні повідомлення і всі непорозуміння вирішили би, а тепер тут 1 зірка НАЗВАЖДИ тому що ви не проситали опис товара.

• ВИТАЛИЙ Т***

M Energy, а это что [original PRC]

Віталію, читайте УВАЖНО опис товара

• Вячеслав К***

Товаром задоволений. Дякую.

Достоинства:
    Акумулятор відмінний, заряд тримає добу при активному використанні.
    • Продавец  M Energy

• Владислав
    Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy

Встановив акум, добре працює, дякую

• Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy

Все супер, добре працює.Задовлена!