- Віктор К***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Объем: 50 мл из EU
Парфум якісний. Відрізняється від попередньої Тери, парфюм, і туалет.
Якщо дві попередні досить схожі.
То ця, вже схожа, тільки упакуванням.
Загалом мені дуже сподобалася, ця нова версія, це вже інший парфюмер Крістін Нажель, запах, більше свіжий, і досить стійкий. Дерево відчувається менше.
Мені дуже сподобався.
Ще і акційна ціна.- Достоинства:
- Люксовість. Стійкість. Оригінал.
Ціна по акції. - Недостатки:
- Немає.
- Руслан Г***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Объем: 100 мл из EU
Стійкий, якісний
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Объем: Тестер 100 мл из EU
Це - дуже гарна водичка! Стійкість, майже на два дні, на речах. Аромат, дуже приємний. Перші дві-три години - яскравий.
- Достоинства:
- Стійкий, якісний.
- Недостатки:
- Не бачу.
- Владислав Х***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Объем: 200 мл из EU
Я разобрался.
Это не тот парфюм, что утром помылся, побрился, надухался и поехал на работу.
Нет!
Это нужно наносить на себя минимум за два часа до встречи с любимой женщиной.
Ты уже не будешь чувствовать никакого запаха.
Но, твоя женщина будет стоять упёршись носом в твою грудь.
Поздравляю!
Ты купил действительно дорогую вещь! - Владислав Х***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Объем: 200 мл из EU
Я пока не разобрался.
Я 4 года его хотел.
На старте пахнет как "шипр", которым меня бесплатно обливали в советских цирюльнях в дополнение к стрижке "полубокс".
Я продолжаю наблюдение.- Достоинства:
- Имидж
- Олег О***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Объем: 100 мл из EU
Сказать чесно, коли читав коментарі то думав гарна, стійкий аромат, але після першого використання залишився не задоволений, тримається не довго максимум на тілі да трьох чотирьох годин це максимум і такого шлейфу як сподівався від французького виробника нема. Хочу сказати, що він не коштує цієї ціни. Його ціна за 100мл. 1800грн. І то з натяжкою. Маючі в своїй колекції парфумовані води шлейф та стійкість набагато кращі чим у цього парфума. Таке відчуття що туалетна вода.
- Достоинства:
- Так собі
- Недостатки:
- Не підтвердив сподівань
- Іван М***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Объем: 100 мл из EU
Добавити нічог!
- Достоинства:
- СПРАЖНІЙ Чоловічий парфум!
- Дмитрий М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: Тестер 100 мл
Покупал по акции (100мл тестер), по этому оставил, а так он не стоит внимания и этих денег.
Объективно парфюмерия в розетке или поддельная или "типо по лицензии".
Запах очень похожий, но вообще не насыщенный и явно не стойкий.- Достоинства:
- Запах хороший, хоть и не сильно выраженный.
- Недостатки:
- Стойкость 30-60 мин.
Експерт RozetkaДоброго дня, Дмитре! Запевняємо Вас, що у нас в продажу тільки оригінальна продукція. Стійкість - суб'єктивне властивість, на яке впливає безліч зовнішніх чинників, і це не є показником підробки. Щодо запаху, один і той же аромат розкривається на шкірі і одязі у різних людей по-різному, це залежить від індивідуальних особливостей людини, часу доби, настрою, нюху. В різну погоду аромат також може розкритися по-іншому. Так само має місце ситуація, коли виробник згодом змінює або модернізує формулу аромату, особливо це стосується тих парфумів, які виробляються досить довгий час.
- Сергей С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
По сравнению с тем, что брал в Жулянах, запах совсем не стойкий и отдаленно напоминает оригинал. Внешний вид упаковки, штрих-код все соответствует. Не знаю, тестер или нет, но не то пальто.
- Достоинства:
- Для себя не нашёл.
- Недостатки:
- Запах слабый и совершенно не стойкий.
- Ольга П***Продавец: Rozetka. Объем: Тестер 100 мл
Плачу... (наголос на а). купила великий тестер. Водою вже користувався чоловік. Дуже подобалась. А сьогодні прийшов ПРОСРОЧЕНИЙ запах. Його чудово відчуваю і ні з чим не сплутаю. прочто просрочені ДОРОГІ духи . 100 мл. Вікинула купу грошей!!!
.чоловіка привітати хотіла((((((((((((((((((((((((((((
Як це так?
Іще й парфуми повернути неможна.
І довести як? Тестер, дати виготовлення нема.
Адміни, що порадите?
Експертизу?- Недостатки:
- Просточені духи!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Яна
1."духи" чим більша витримка - тим кращі.
2. Терміни вказані завжди.
3. Купіть для початку.
- Любов Ф***Продавец: Rozetka. Объем: Тестер 100 мл
Чем тестер отличаться от оригинала данного парфюма?
- Инга
Отличие только в более простой не цветной упаковке, и тестер бывает без колпачка. Запахи полностью одинаковые.
- vitalvinПродавец: Rozetka. Объем: Тестер 100 мл
подскажите, какой объём указан правильно. в названии 50мл, в описании 100
Эксперт RozetkaДобрый день! Спасибо за обращение. Верный объём - 100 мл В ближайшее время ошибка на сайте будет исправлена.
- Viktor S***Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Как водичка?
- Таня Л***
Шикарная, покупала на подарок, подарок удался.