Отзывы покупателей о Фонарь для кемпинга рыбалки или чрезвычайных ситуаций с аккумулятором 7200 мАч и Power bank Nectronix MOS-14 (теплый свет) (100906)

Оценка пользователей 4.47/5
  • Зведений відгук із відкритих джерел
    В умовах частих відключень світла та для нічних виїздів на природу цей ліхтар стає універсальним джерелом м’якого освітлення та резервним накопичувачем енергії.
    Любителі відпочинку на природі відзначають затишний теплий жовтий світ, який, на відміну від холодних ламп, не сліпить очі та не приваблює комах.
    Власники схвально відгукуються про антиковзкий гумовий крюк, що надійно фіксує пристрій на наметі навіть при сильному вітрі.
    Деякі користувачі попереджають про надто тривалу зарядку, яка може тривати до 10 годин, та відсутність індикатора залишку енергії, через що ліхтар гасне раптово.
    Для багатьох покупців неприємним сюрпризом став повільний Power bank та схильність пластикового корпусу до появи подряпин під час активного використання.
    Переваги:  Теплий спектр світла, антиковзкий крюк, режим SOS, магнітне кріплення, можливість підзарядки гаджетів, тривала робота на мінімальній яскравості.
    Недоліки:  Зарядка до 10 годин, відсутність індикатора заряду, слабкий струм Power bank, магніт ковзає на вологій поверхні, реальна автономність на max нижча.
    Цей огляд згенеровано ШІ на основі даних з відкритих джерел.
  • Сергій В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OAMAG. Цвет корпуса: Синий

Лампа не погана. Користуємся з листопада 2025. Купили дві штуки з різницею у два місяця.Одразу прогнали їх по зарядці. Два рази до повної розрядки, та повної зарядки. Користувалися кожен день. Одна даже падала у воду. Вскрили, просушили, працює. Поки нова заряджалася трохи більше чотири години. З часом стала заряджатися до повного довше. На не максимуму, на другому положені, реально, світилася чотирнадцять годин. Але десь після 10-11 годин тухне, треба знову включати, десь кожні пів/часа. Не знаю, на скільки її хватить, але у час відсутності світла дуже виручає. Через USB підключали гірлянду.

Достоинства:
    Ярке світло. Має три режима. Є режим SOS. Добре зібрана. Магніт тримає.
    Недостатки:
    Ціна, не дешева.
  • Ірина Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OAMAG. Цвет корпуса: Синий

Дуже і дуже задоволена цим ліхтарем. Потужний, різні режими, тримає довго. І продавець дуже приємний.

Достоинства:
    Топовий ліхтар!
    • Продавец  OAMAG

Дякуємо за відгук, на наступне замовлення обіцяємо вам знижку)

• Анатолий М***

Все Ок!

• Продавец  OAMAG

Дякуємо за відгук, на наступне замовлення обіцяємо вам знижку

• Павло Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OAMAG. Цвет корпуса: Синий

Чудовий ліхтар.Світить потужно,заряд тримає довго

Дякуємо за відгук.

• Наталия П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OAMAG. Цвет корпуса: Синий

Не покупайте ! Свет яркий вначале , но через час в комнате темно !

Недостатки:
    Свет держит ровно один час после полной зарядки
    • Продавец  OAMAG

Ви зарядіть її на повну, і на другому режимі тримайте. Вони не заряджене на 100 % , бо так не можна аккумулятори транспортувати.

• Анастасія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OAMAG. Цвет корпуса: Синий

Просто рятувальна штука в блекаут, світить аж сліпить

Достоинства:
    Зручно кріпиться на магніт і вішачок
    Недостатки:
    Не знайшла
    • Продавец  OAMAG

• Юрий З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OAMAG. Цвет корпуса: Синий

В целом доволен лампой. Но на самом ярком режиме греется корпус

Достоинства:
    Удобная лампа, приятный свет
    Недостатки:
    Ощутимо греется корпус при самом ярком режиме
  • Олександра М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OAMAG. Цвет корпуса: Синий

Чудова лампа. Дуже добре працює.

Достоинства:
    Виручає, коли немає світла

• Міла П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Valentina&Sun

В описі пише, що тримає 6 годин максимального світла і 12 годин середню якскравість. Це не правда, максимальна не тримається ні години, середня майже дві і це із 100% зарядом. Дуже розчарована покупкою.

Недостатки:
    Не тримає батарею, сідає за 2 години
  • Анна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OAMAG. Цвет корпуса: Синий

Збилась з рахунку по кількості замовлень і скільки подарувала. Мені дуже подобається ця лампа. Постійно двома користуюсь дома думала мати третю але подарувала татові і до цього теж 2 подарувала після тест-драйву у себе. Якщо правильне розташування то дуже світло і в кімнаті і в кухні. На максимумі звісно десь напевно до 4 годин тримає, середній довше, самий слабкий десь 12 годин точно. Живуть на зарядці постійно щоб не забувати зарядити коли спиш. Навіть на морозі -15 біля години десь світила і норм, не тускла навіть. Короче кажучи я задоволена! Рекомендую! Як павер не використовувала.

Достоинства:
    Якість
    • Продавец  OAMAG

Дякуємо за відгук, зверніться до нас, ми вам зробимо гарну знижку на наступне замовлення.

• Яковлева Т***

Фонарь супер!

Достоинства:
    Мощный
  • Сергій М***

Лампа чудова!

• Юлия М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OAMAG. Цвет корпуса: Синий

Класна лампа. Світить добре. Як сідає заряд, то світло трохи тускніє, але це не критично. Все супер. Рекомендую

• Ольга С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OAMAG. Цвет корпуса: Синий

Отримала лампу заряджену. Світить яскраво. Користуюсь три дні, розрядилась на половину.Поки все добре.

• Продавец  OAMAG

Дякуємо за відгук. Приємного вам користування

• Ірина В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OAMAG. Цвет корпуса: Синий

Отримала лампу,світить яскраво теплим кольором,є три режими,мені на мою кімнату вистачає освітлення на 2 режимі.Приїхала майже повністю заряджена.Як на довго її вистачить покаже час.Поки задоволена на 100%!!!

• Олег Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OAMAG. Цвет корпуса: Синий

Перевершила очікування! Дійсно крута якість, я приємно вражений. Лампа зібрана дуже якісно, її просто приємно тримати в руках, відчувається рівень інженерної роботи. Світить яскраво, наявність трьох режимів дозволяє зручно налаштувати світло під себе. Також дуже порадувала обслуговування. 10/10!

Достоинства:
    Дійсно крута якість
    Недостатки:
    Потребує додатково купувати зарядний пристрій якщо у вас його немає
    • Продавец  OAMAG

Дякуємо за відгук!

• Валерія В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OAMAG. Цвет корпуса: Синий

Приємно, що лампа надійшла повністю заряжженою.
    Світить потужно, світло жовтого кольору, таке як я хотіла.
    При вимкненні світла поки ще не використовували

Достоинства:
    Яскраве жовте світло
    • Продавец  OAMAG

Добрий день. Дякуємо за відгук.
      Звертаємо увагу, що лампи приходять заряджені не більше ніж на 50%, навіть якщо горить 4 індикатора. Краще поки є світло зарядіть її повністю

• Порицкий А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OAMAG. Цвет корпуса: Синий

Після повної зарядки яка тривала 12 годин, з 4 зелених крапок лишається одразу одна при включенні лампи. Через 30хв.роботи повністю розряджений.

Достоинства:
    Легенький, світло приємне.
    Недостатки:
    Не тримає заряд
    • Продавец  OAMAG

Добрий день, потестите ще з повної зарядки і напишіть нам. Якщо нічого не зміниться, то ми зробимо вам заміну

• Порицкий А***

Після мого відгуку зі мною зв'язався продавець, швидко вирішили проблему.Обміняли лампу на іншу. Після 2х тижнів користування я повністю задоволена.
      1.Лампа надійшла повністю зарядженою.
      2. Без перервно світила 5годин і на наступний день ще 4 годин на середньому світлі.
      3.Світло яскраве, жовте.

• Денис
    Отзыв от покупателя. Продавец: OAMAG. Цвет корпуса: Синий

Лампа сама по себе хорошая, светит отлично , то для сего ее покупал освещает более чем
    В первый месяц работала прекрасно, долго держала батарею и долго заряжалась, а сейчас от этого осталась лишь долгая зарядка и при этом она когда заряжена полностью, при включении за один час может уже мигать 1 индикатор.

Достоинства:
    Освещение
    Недостатки:
    Заряжать более 5 часов, разряжается за 2 часа
  • Андрій К***

Лампа отличная! Рекомендую

• Продавец  OAMAG

Дякуємо за відгук, ми самі користуємося вже більше 3-х років.

• Дмитрий С***

Дуже крутий ліхтарик!!!

• Дмитро К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OAMAG. Цвет корпуса: Синий

Замовив перед новим роком! Працює чудово гарно світить! Акумулятор тримає довго більше 8годин. Яскравість стає меншою при розряджанні. Далі час покаже)

Достоинства:
    Яскраве світло, обємний аукумулятор.
    Недостатки:
    Поки немає
    • Продавец  OAMAG

Дякуємо вам за відгук.

• Паникарская И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OAMAG. Цвет корпуса: Синий

Гарна штука, другий рік працює

Достоинства:
    Зручний
    Недостатки:
    Сідає за 2-3 години
    • Продавец  OAMAG

• Ірина В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OAMAG. Цвет корпуса: Синий

Лампа світить дуже добре і довго, що найголовніше. Одного заряду вистачає до 12 годин. На приміщення до 40м світить відмінно. Магніт дозволяє кріпити будь де

Достоинства:
    Яскраве світло, світить довго
    Недостатки:
    Заряджається біля 6годин
    • Продавец  OAMAG

Дякуємо за відгук.

• Наталя Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OAMAG. Цвет корпуса: Синий

Дуже задоволені лампою. Повністю відповідає характеристикам:
    - міцний магніт
    - дуже яскраве тепле світло, на середньому режимі освітлює повністю комнату 19 м2, як звичайна лампа, немов світло і не вимикали
    - заряду вистачає на 2 дні приблизно, сумарно за цей час світить 10-12 годин, потім залишається 2 риски на заряді.

Достоинства:
    Повністю задоволені, описала вище.
    Недостатки:
    Через 1-1.5 години роботи лампи світло починає плавно згасати, напевно так працюють діоди, але якщо лампу вимкнути, та включити заново, то повертається яскраве світло знову, не заважає це.
    • Продавец  OAMAG

Дякуємо за відгук)

Светит отлично

Достоинства:
    Хорошо освещает
    Недостатки:
    После двух зарядок перестал заряжается! За 5 часов заряд достиг 3-х меток а на четвертой уже мигает 12 часов и не останавливается зарядка - брак ! Товар не стоит этих денег
    • Ольга М***

То чому ви ставите 5 зірок ?

• Віктор П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OAMAG. Цвет корпуса: Синий

Заряд тримає довго.Телефон заряджає.Кріплення на надійному гачечку,та на досить сильному магніті.
    Коли деякий час користуватись то сама переходить в режим ощадливішого освітлення (зменшує яскравість світла),можливо так маєбути але трохи незручно,приходиться вручну вмикати на яскравіше світло.

Достоинства:
    Гарно світить
    • Продавец  OAMAG

• Артем В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OAMAG. Цвет корпуса: Синий

Ліхтарем дуже задоволений. Вирішив придбати після того, як таки ліхтарі придбала наша фірма, але я хотів додому з теплим світлом.

На максимуму світить як 150ватна лампочка, тобто дайбоже. Приємно здивувало, що з коробки майже повністю заряджений. З вечора п'ятниці до ранку неділі він пропрацював в середньому режимі освітлення приблизно 6 годин, і розрядився з заводського заряду меньш ніж на чверть.

Саме цей ліхтар ще не заряджав, але скажу за досвідом тих що на роботі — заряджається дуже довго, і не аби яким блочком. Тобто, якщо ви його підключити до сучасного блочка 33вата та вище - він його не заряджатиме. Хоч тиждень тримайте - лампочка заряду блиматиме, але не заряджатиме. Треба звичайний дішманський блочок за 120 гримень або через повербанк. Заряджатиметься приблизно 10-12 годин до повного, а світитиме майже добу. 7200 акции же ж!

Стосовно магніта - слабенький, з вертикальної поверхні сповзає.
    Як функція повербанку - для галочки. Заряде якийсь кнопковий бабусяфон.
    Оту залізяку з клеєвою основою навіть не чіпайте. Клей слабкий, відвалитися.

Всіх з Різдвом та Новим роком!

Достоинства:
    Чудовий ліхтар на всі потреби. Тепле уютне світло.
    Недостатки:
    Не недолік, маючі на увазі об'єм акумуляторів - дууууже довга зарядка, та не будь-яким блочком.
    • Продавец  OAMAG

Дякуємо за відгук і за опис лампи )
      Так, швидкої зарядки в лампі немає і вона бере від будь якого блоку живлення 5В.
      Стосовно терміну зарядки, ми пропускали заряд через декілька тестерів і вони показували +\- один і той же результат, заряд від повного нуля до 100% - 8 годин, а ємність, яку він давав на розрядку, підключений до по павербенку - 7280 мАг

• Сермягин В***

У меня первая зарядка заняла примерно 6-7 часов а вот вторая полный капец ! Идёт уже 15 часов и неизвестно когда кончится и заменить аккумулятор не возможно всё герметично

• Продавец  OAMAG

Добрий день. Розібрати лампу можливо, доступ до акумуляторів відкривається після зняття білого плафону (можно обережно лезом гострого ножа підчепити). Але краще потестить її ще (розрядять повністю і зарядіть) воно буває проходить. Якщо що, з наступною поставкою можемо зробити вам заміну (тільки тоді не вскривайте лампу)

• Елена С***

Доброго дня.
    Новий, тільки придбала. Підкажіть, в чому може бути проблема, горить зелений індикатор, заряджала після покупки, вмикається на 30 секунд і вимикається .

Достоинства:
    Не змогла оцінити
    Недостатки:
    Світить 30 секунд і вимикається
    • Продавец  OAMAG

Добрий день. Ми завтра зв’яжемося з вами по телефону для вирішення питання.

• Юлія Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OAMAG. Цвет корпуса: Синий

І близько немає заявленої потужності акумулятора. 7200 - це 1.5 заряда середньостатистичного телефона. Тобто лампа має 1.5 рази зарядити телефон. Повністю заряджена вона зарядила телефон з акумулятором 5000 мАh на 57%... На максимальному режимі спочатку працює 4 години, після 5 заряджань вже світить на максимальному режимі 3 години, тобто акуми дуже посередньої якості. До кінця зими, мабуть, остаточно здохнуть. Спочатку я була дуже рада, що класно яскраво світить. Зараз відчуваю, що мене обманули і розвели на гроші.

Достоинства:
    Яскраво світить
    Недостатки:
    Але не довго
    • Продавец  OAMAG

Добрий день. Ми працюємо з цим постачальником вже 3 роки, розбирали лампи і заміряли їх ємність. Там стоїть 3 акумулятора формата 18650, кожен ємностію 2400 мАг.
      Час повної зарядки акумуляторів становить 6-8 годин, але нажали в сьогоднішніх реаліях це важко зробити. При неодноразовому неповному заряджанні, індикатор може показувати 4 поділки, але це не факт що лампа заряджена на 100%. Попробуйте по можливості потестити: повністю зарядити лампу (6-8 годин безпреревного заряду) і поставити заряджатися від неї телефон. Якщо нічого не зміниться, відправте лампу нам, ми потертим і якщо зʼясується що з лампою щось не так, зробимо вам заміну.

• Сермягин В***

То что пишут что там 3 аккумулятора 18650 брехня! Тот кто это писал даже не видел как они выглядят - если бы видел то понял что огни по габаритам больше корпуса фонаря и ни как там не поместятся тем более 3

• Олександр П***

Все чудово працює

• Яна
    Отзыв от покупателя. Продавец: OAMAG. Цвет корпуса: Синий

Світить гарно, але не довго

Достоинства:
    Лампа класна , гарно світить
    Недостатки:
    Слабка батарея
    На довго не вистачає
    • Продавец  OAMAG

Добрий день. Там стоїть гарна батарея на 7200 мАг, але для її повного заряджання потрібно 6-8 годин, але ми розуміємо що в сьогоднішніх реаліях це неможливо.

• Ярослав Х***

Супер лампа. Довго тримає, яскраво світить. Варта грошей

• Максим Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OAMAG. Цвет корпуса: Синий

Отличный светильник, за свои деньги! Заряд держит долго, второго режима освещения, более чем достаточно!

Достоинства:
    Долгий заряд, яркость
    • Продавец  OAMAG

Дякуємо вам за відгук

• Светлана Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OAMAG. Цвет корпуса: Синий

Добрый вечер! Не довольна светильником очень!Я заряжала три часа,хотя пришёл светильник с тремя заряженными индикаторами. Держит,не более 1,5 часа.Разочарована!Нигде не указано,что аккумуляторы на 7200.Только со слов! Не советую!

Достоинства:
    Очень мягкий свет.
    Недостатки:
    Не советую! Не соответствует описанию и цене.Постоянно надо заряжать.
    • Продавец  OAMAG

Добрий вечір.
      Нам дуже шкода що ви стикнулися з проблемою.
      Зазвичай акумулятори приходять заряджені на 40-50%.
      Стосовно заряду лампи, перевірте будь ласка, що блок живлення, до якого ви приєднуєте кабель не менше 5В. Попробуйте зарядити лампу на 100% і перевірте час роботи, лампа повинна працювати 6-8 годин.
      Якщо проблема не вирішиться, ми зробимо вам заміну.

• Светлана Л***

Попробую ещё раз зарядить на 4 часа,как вы написали

• Ермолова Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OAMAG. Цвет корпуса: Синий

Спасибо поставщику за поддержку. Сделаю все, как Вы посоветовали. Надеюсь все будет хорошо. Удачи Вам.

• Продавец  OAMAG

Дякуємо за розуміння, ми завжди підтримаємо наших клієнтів.