- Зіязетідінова С***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM
Через місяць уже ручка порвалась
- Продавец kidsDM
Доброго дня! Дуже шкода, що Ви отримали негативне враження від придбаного товару. Ми завжди намагаємось продавати якісний товар та задовольняти потреби наших клієнтів, тому Ваш відгук є для нас дуже важливим.
- Іринка Г***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM
Сумочки бомбезна ❤️) дуже сподобалася, без неї нікуди не ходжу. Розмір ідеальний, усе поміщається
- Достоинства:
- Все супер
- Продавец kidsDM
Доброго дня! Дякуємо за довіру до нашої компанії! Для нас цінна думка кожного клієнта.
- Катя Б***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM
Сумка прийшла з диформованою ручкою прийшлось довго виправляти , для побачення або прогулянки буде добре але не на кожен день .
- Достоинства:
- Вигляд аксесуар цепочка
- Недостатки:
- Короткий ремінець, нитки стирчать диформована ручка
- Продавец kidsDM
Дякуємо за відгук. Для нас важлива думка кожного покупця. Стосовно ручки, - вона могла пом ятися під час транспортування. Якщо ж у Вас є ще якісь питання стосовно якості та вигляду товару, - ви можете її повернути протягом 14 днів з дати отримання. Дякуємо.
- Аліна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM
Доброго вечора, забрала я сьогодні сумку на почті роздивлятися часу небуло, дома вже звернула увагу недокінця прострочені шви, і нитки які стирчать з усіх боків.Коли я поклала в середину телефон , то в неї просто відпали ручки.
- Недостатки:
- Стирчать нитки
- Продавец kidsDM
Дякуємо за відгук. Товар можна повернути протягом 14 днів з дати отримання. Будь ласка, - відправляйте нам назад
- Мария К***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM
Оформляла замовлення швидко, довірилась магазину, на розетці завжди всі покупки були вдалі, в пункті видачі НП пошти також не оглянула, розумію що сама винна, що довірилась, купувала самій собі подарунок на день народження , але не очікувала такої жахливої сумки, зарах , якість просто гіршої в житті не бачила, зовсім не відповідає опису, користуватися не буду , бо це сором
З доставкою вийшло 447 грн, а товар сміття- Недостатки:
- Жахлива якість
Не соответствует
- Вікторія К***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM
Сумка красива та модна але запах...
- Недостатки:
- Запах
- Продавец kidsDM
Доброго дня. Дякуємо за відгук.
- Ірина Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM
Трендовая моделька, очень нравиться
- Достоинства:
- Доставили за 3 дня
- Оксана Л***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM
Хороша моделька, кожзам але зроблена якісно. На вигля дивиться дорожчою.
- Достоинства:
- Якість-ціна
- Антон К***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM
Да с запахом проблемки , нитки тоже тарчком , крепление ваще промолчу , это ужас, но за такие деньги сойдет
- Достоинства:
- Формы
- Недостатки:
- Крепление , запах
- Продавец kidsDM
Дякуємо за ваш відгук.
- Ніка Д***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM
Проблема решена
Забрара сумку на пошті, не було часу як перевірити тому оглянула лише дома. Першим, що відчула ДУЖЕ не приємний запах далі побачила це… Не сподобалось все. Сумка крива ніби не рівні шви, якість гірша ніж замовляти з китаю, ручка відпала ще при огляді, зі швів стирчать нитки. Гроші на вітер(
- Достоинства:
- нема
- Ярослава А***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM
Совсем не довольны товаром за такую цену. Сразу скажу,что запах отвратительной химии. А покупала ребёнку. Застёжки,на которых держится ремешок,сразу отпали и прокололи дермантин...
- Достоинства:
- Интересный дизайн.
- Недостатки:
- Слабый фиксатор ремешка и отвратительный запах химии.
- Оля К***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM
Мила сумочка, дизайн якраз в тренді, Якість хороша
- Достоинства:
- Низька ціна, хороша якість.
- Настя П***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM
Проблема решена
Доброго дня, завтра вчора сумку на почті роздивлятися часу небуло, дома вже звернула увагу недокінця прострочені шви, і нитки які стирчать з усіх боків. Ну думаю це ладно, але коли я поклала в середину телефон і вділа, то в неї просто відпали ручки..я хочу повернути її!
- Достоинства:
- Стильна
- Недостатки:
- Стирчать нитки, відпала ручка
Не соответствует
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM
Хороша сумочка, вона не є велика, але вдала моделька. Мені дуже подобається.
- Достоинства:
- Якість, швидка доставка
- Юра П***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM
Отличная сумочка, стильно смотрится. Сделано нормально, на свою цену супер.
- Достоинства:
- Хорошая, милая сумочка.
- Ольга Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM
Дуже мила сумочка, фото відповідає. Розмір не великий.
- Достоинства:
- Хороша якість і ціна.
- яна л***Продавец: kidsDM
Невідповідає фото
- Недостатки:
- Сумки тарчать нитки порвалася жилізка пом‘ята
- Продавец kidsDM
Доброго дня. Дякуємо за відгук.