Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Сумка дорожная трансформер складная багажная для поездок путешествий ручной клади в самолёт поезд автомобиль с двойной молнией складным открытым карманом чехлом тканевыми ручками с регулировкой длины ручек 31 л чёрная полиэстер 45×36×19 см 3DTOYSLAMP

Оценка пользователей 4.8/5
  • Анатолий
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE. Цвет: Серый с коричневым. Объем: 31
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

1) Расползлась сразу по шву без нагрузки (фото прилагаю)
    2) Перекрученная ручка, неправильно пошита (фото)
    3) Не держит форму если не набить до отказа, просто мешок, кравчучка.
    4) Наполненная не соответствует габаритам, гораздо больше (фото)
    не пройдет в самолет, как ручная кладь (брал для этого)
    5) Пропускает воду, задерживает лишь в начале, потом протекает.
    В итоге: жалею что купит эту китайскую дешевку.

Достоинства:
    дизайн
    Недостатки:
    некачественны пошив, безформенная
    • Соответствие указанным размерам

Не соответствует

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня! Анатолію, дана модель сумки дуже гарної якості. Матеріал та шви міцні. Судячи з фото, Ви отримали товар із браком. У таких випадках бракований товар підлягає заміні. За досвідом можемо сказати, що оформлення заміни або повернення займає менше часу, ніж написання відгуку.

• Віталій
    • Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Віталію! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей у нашому магазині!

• Анатолий

Спасибо, просто купил другую. У меня нет времени возвращать, потом ждать когда вернется. Покупалась за неделю до поездки. Рванная не только у меня судя по отзывам. Плохое качество, видно, как пошито по краю. Даже ручка перекручена, делалось тяп-ляп. Китайская дешевка.

• Наталія

Дуже зручно, гарна якість

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Наталіє! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей у нашому магазині!

• Ганна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE. Цвет: Синий. Объем: 31

Вместительная,в дорогу брать с собой очень удобно,трасформер,в сложеннном виде занимает мало места,качество хорошее рекомендую

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Ганно! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей у нашому магазині!

• Дмитро Ф***

Прислали з діркою

Достоинства:
    Ніяких
    Недостатки:
    Дірка
    • Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня! Дмитро, сумка приходить акуратно складена у фабричній упаковці (Ви це бачили). Побачити крізь тканину, що всередині є брак неможливо. Можна, звичайно, розпакувати товар, але тоді Ви напишете, що надіслали сумку неналежно упаковану. Сподіваємося, Ви розумієте, що сумку з діркою відправили не спеціально. Хочемо поділитись невеликим лайфхаком на майбутнє. Коли хтось із нашого колективу отримує товар із браком , він звертається до продавця і йому роблять заміну товару. Це швидко та допомагає зберегти гроші. За досвідом можемо сказати, що оформлення обміну/повернення займає менше часу ніж написання відгуку.

• Татьяна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE. Цвет: Серый с коричневым. Объем: 31
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Дуже задоволена, велика, з гарної тканини, шви всі прошиті, надіюсь буде служити довго

Достоинства:
    Велика
    Недостатки:
    Якби ще була ручка через плече, було б супер
    • Соответствие указанным размерам

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Тетяно! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей у нашому магазині!

• Наталія

Красиво складена. Звичайна, тоненька сумочка. За такі гроші норм

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Наталіє! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей у нашому магазині!

• Ірина
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE. Цвет: Синий. Объем: 31

Сумка те, що треба. І на відпочинок та на дачу, хоч куди! Гарний, приємний колір!

Достоинства:
    Дуже містка, щільна.
    • Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Ірино! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей у нашому магазині!

• Дмитрий Т***

Супер!

Достоинства:
    Задоволений, якісна та зручна
    Недостатки:
    Не має
    • Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Дмитро! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей у нашому магазині!

• Софія
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE. Цвет: Оранжевый. Объем: 31

Сумка ну дууууже містка й матеріал щільний! Складається в маленький охайний квадрат, дуже задоволена покупкою, колір також дуже приємний і відповідає зображенню

Достоинства:
    Вся сумка
    • Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Софію! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей у нашому магазині!

• Яна І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE. Цвет: Серый. Объем: 31
    • Общее впечатление

Сумка реально выручает — сложил в кармашек и в путь, а когда надо, разворачиваешь и влезет куча всего. Даже не ожидала, что материл такой прочный. Покупкой довольна!

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Яно! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей у нашому магазині!

• Анатолій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE. Цвет: Серый. Объем: 31
    • Общее впечатление

Хорошая сумка, вместительная и не занимает много места в сложенном виде. Материал прочный.Ручки удобные.Для путешествий отличный вариант.

• Продавец  ILLUSIONEE

• Христина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE. Цвет: Серый. Объем: 31
    • Общее впечатление

Сумка реально зручна — компактна, але вміщає багато речей. Дуже кайф, що можна її легко скласти й кинути в рюкзак. Тканина дуже міцна

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Христино! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей у нашому магазині!

• Андрій Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE. Цвет: Серый. Объем: 31
    • Общее впечатление

Товар має досить приємний дизайн і хорошу якість матеріалу. Користуюсь із задоволенням.

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня. Андрію! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей у нашому магазині!

• Георгій Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE. Цвет: Серый. Объем: 31
    • Общее впечатление

Досить зручна сумка для подорожей: легко складається в компактний розмір і при цьому вміщує всі потрібні речі. Рекомендую тим, хто шукає практичний варіант без зайвих наворотів.

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня. Георгію! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей у нашому магазині!

• Анатолий А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE. Цвет: Серый с коричневым. Объем: 31
    • Общее впечатление

Удобная и практичная!

• Продавец  ILLUSIONEE

• Оксана І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE. Цвет: Серый. Объем: 31
    • Общее впечатление

Короче, сумка супер! Зручна і вмістка, можна і складати й розкладати. На поїздки саме те, бо все влізає, і не займає много місця в багажі.

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Оксано! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей у нашому магазині!

• Федір Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE. Цвет: Серый с коричневым. Объем: 31
    • Общее впечатление

Сумка зручна у використанні завдяки компактності та місткості одночасно. Матеріал якісний, блискавки працюють плавно. Зручно для подорожей

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей у нашому магазині

• Катерина Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE. Цвет: Серый с коричневым. Объем: 31
    • Общее впечатление

Сумка удобная в использовании, качество соответствует описанию. Порадовал материал-прочный, выдерживает нагружку- что очень важно

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Катерино! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей у нашому магазині

• Ігор П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE. Цвет: Серый с коричневым. Объем: 31
    • Общее впечатление

Сумка реально удивила — оказался не просто складной чехол, а полноценный трансформер! В поездку удобно было бросить её в рюкзак, а когда понадобилось таскать кучу вещей, раскрыл и вуаля — полноценная сумка готова.Прямо спасение для тех, кто не любит таскать лишнее!

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Ігоре! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей у нашому магазині!

• Аделіна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE. Цвет: Оранжевый. Объем: 31
    • Общее впечатление

Сумка удобная и вместительная, при этом компактно складывается — почти как магия. Единственное, хотелось бы, еще красного цвета такую же

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Аделіно! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей у нашому магазині!

• Марина Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE. Цвет: Серый с коричневым. Объем: 31
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Давно шукала щось подібне, зручно брати маленьку складену, а при потребі розкласти. Матеріал, якість пошиття виглядає надійно. Подивимося скільки прослужить.

Достоинства:
    Те що шукала
    Недостатки:
    Поки не виявила
    • Соответствие указанным размерам

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Марино! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей у нашому магазині!

• Григорий П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE. Цвет: Серый с коричневым. Объем: 31
    • Общее впечатление

Сумка реально вмістка і компактна. Ідеально для тих, хто не хоче таскати зайве, а має всюди під рукою.

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Григорію! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей у нашому магазині!

• Людмила К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE. Цвет: Оранжевый. Объем: 31
    • Общее впечатление

Зручно складати, містка і не займає багато місця.

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Людмило! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей у нашому магазині!

• Анатолий Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE. Цвет: Серый с коричневым. Объем: 31
    • Общее впечатление

Вау, кайфую от этого трансформера, реально огонь!

• Продавец  ILLUSIONEE

• Алина И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE. Цвет: Серый с коричневым. Объем: 31
    • Общее впечатление

Сумка дуже зручна і варта уваги — компактна, а коли потрібно, розкладається в повноцінний варіант для подорожей. Ручки зручні, тканина не рветься.

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Аліно! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей у нашому магазині!

• Іван Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE. Цвет: Синий. Объем: 31
    • Общее впечатление

Сумка компактна у складеному вигляді і досить містка, коли розкладається. Комфортний варіант для подорожей.

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Іване! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей у нашому магазині!

• Ілля А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE. Цвет: Синий. Объем: 31
    • Общее впечатление

Ми часто подорожуємо різними видами транспорту, тому шукали сумку, яка компактно складається, але при цьому вміщує все необхідне. Ця модель справді зручна, бо в складеному вигляді займає мало місця, а розкладається в повноцінну дорожню сумку. Матеріал міцний, застібки працюють без проблем, а додаткова кишенька виявилася корисною для дрібниць. Єдине, іноді не одразу звикаєш до складного трансформера, але це не критично. Загалом - дуже функціональний варіант для подорожей.

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Ольга М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE. Цвет: Синий. Объем: 31
    • Общее впечатление

Сумка зручна у застосуванні і містка, при цьому компактна у складеному вигляді. Відділи продумані, матеріал якісний. Легко адаптується для різних видів подорожей.

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Ольго! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Ольго! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Адріан С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE. Цвет: Серый с коричневым. Объем: 31
    • Общее впечатление

Дуже зручна сумка, добре вміщає речі і легко складається в компактний вигляд. Матеріал міцний, застібки працюють без проблем. Ідеально для подорожей.

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Андрій Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE. Цвет: Серый с коричневым. Объем: 31
    • Общее впечатление

Сумку удобно складывать, вместительная, но не громоздкая.

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Андрію! Дякуємо за високу оцінку! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Борис Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE. Цвет: Серый с коричневым. Объем: 31
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Чудова сумка!

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Борисе! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Александр С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE. Цвет: Серый. Объем: 31
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Супер! Задоволений товаром. Відповідає опису та моїм очікуванням!

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Олександре! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Віктор Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE. Цвет: Серый с коричневым. Объем: 31
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Зручна сумка, купив для доньки у поїздку - всі речі вмістилися.

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Вікторе! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Віталій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE. Цвет: Синий. Объем: 31
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Зручна сумка, чудово підійде для командировок. Якість хороша, ніяких нарікань.

• Соответствие указанным размерам

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Віталію! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Світлана Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE. Цвет: Синий. Объем: 31
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Чудова сумка у невелику подорож. Всі необхідні речі вміщаються, дуже зручно та компактно виходить.

• Соответствие указанным размерам

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Світлано! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!