Отзывы покупателей о Наполнитель Lucky Pet бентонитовый с ароматом лаванды, средняя гранула (1,5 - 2,5 мм), 5 кг.
- АнатолийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 упаковки: 5
Привіт. Купив та розпакував 15.10.23.
Зняв відео та фото. В загалі покупка чудова. Одна моя киця любить тільки бентонітовий наповнювач (в деревний пілетний не ходила, тільки мимо лотка).
На вагу та на обʼєм не перевіряв.
При засипанні в лоток не пилить. Міцна упаковка в середені з пакетом.
В лоток насипав товщиною 3 см.
Після використання кішкою доповню свій коментар (чи грудкується, на скільки днів-тижнів-місяць вистачить наповнювача).- Достоинства:
- При засипанні в лоток не пилить. Міцна упаковка в середені з пакетом.
- Недостатки:
- Поки відсутні.
- Анатолий Ю***
Засипати треба точно шар від трьох сантиметрів. Запах калу маскує - але ніякий наповнювач повністю незамаскує запах. Грудкується не дуже добре, але грудки є. засипайте шар товщиною від 3 см і моча кішки не буде розтікатись по наповнювачу і шар промоченого наповнювача буде дуже малим і його можна вибрати совочком з велики отворами легко!
- D. Х***
Дякую за відео.
Фракція більша, ніж 1,5-2,5 мм. Мій котяка таке гребе, аж за край, на пів кімнати.
Моєму потрібна реальна 1,5-2,5 мм.
І те, як гранули розсипаються окремо, я щось сумніваюсь, що воно зліпиться у грудку.
- Інесса Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 упаковки: 5
Гарний пісок, краще ніж середній
- Достоинства:
- Ціна, якість
- Недостатки:
- За таку ціну відсутні
Представник постачальникаДякуємо Вам за оцінку та вибір нашого товару!
- Людмила Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 упаковки: 5
Товар дрібний, хоча пишуть що нормальний. Хоча мені і в зеленій упаковці подобається. І саме такий розмір мені дуже підходить! Беру не вперше. Вірніше вперше у цього виробника, бо якість і ціна цього піска крутезні тут. Доставка і сервіс чудові. Рекомендую!
Представник постачальникаДякуємо вам за вибір нашого товару та високу оцінку!
- Ганна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 упаковки: 5
Ціна якість ідеальне співвідношення
- Достоинства:
- Недостатки:
- Трохи липкий, лишається на лапах
- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 упаковки: 5
Пісок хороший, гарно комкується, досить дрібний
- Світлана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 упаковки: 5
Не поганий наповнювач, як для своєї ціни, не пилить, комкується, але якщо взяти грудку не обережно, розсипається, кицям подобається, упаковка всередині з пакетом, від намокання, має ручки для переносу, різні фракції пакувань на вибір для вибагливих,
- Достоинства:
- Не пилить, ціна
- Недостатки:
- Комкується не дуже щільно
- Овсюхно А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 3. Вес 1 упаковки: 15
Зручний у використанні, несмердючий, в паперовій упаковці (зручно насипати). Комкується і поглинає запах. Все як годиться. Можливо є кращі, дорогих не купувала. Мені все підходить.
- Достоинства:
- Український. Зручний. Не смердить ароматизатором. Ціна
- Недостатки:
- Ну розсипають його, але ж який не розсипають.
- Світлана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 упаковки: 5
Добре.
- Альона Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 упаковки: 5
Беру не вперше,гарний наповнювач.
Представник постачальникаДякуємо за відгук та довіру до нашого товару! Нам дуже приємно, що ви обираєте цей наповнювач не вперше та залишаєтеся задоволені його якістю. Бажаємо, щоб він і надалі виправдовував ваші очікування та забезпечував комфорт вашому улюбленцю!
- Ірина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 3. Вес 1 упаковки: 15
Все чудово. Дякую.
Представник постачальникаДуже дякуємо за чудовий відгук та вибір нашого товару!
Представник постачальникаДякуємо Вам за оцінку та вибір нашого товару!
- Андрій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 упаковки: 5
Гарний серед дешевих, раніше мурку синю брав, споганилась, перепробував різні, цей подобається, вже пів року
- Достоинства:
- Серед дешевих, топ
Представник постачальникаДуже вдячні вам за покупку та високу оцінку!
- Наталья С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 упаковки: 5
Отличный песок не пылит неплохо комкуется. Кот доволен.
- Достоинства:
- Не пылит
Представник постачальникаДякуємо Вам за оцінку та вибір нашого товару!
Все супер,мілкий маже як пісок, грудкується
Представник постачальникаДякуємо Вам за оцінку та вибір нашого товару!
Беру постоянно хороший пісок.
Представник постачальникаДякуємо Вам за оцінку та вибір нашого товару!
- ВікторОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 упаковки: 5
Наповнювач середній добре комкується, вбирає вологу і нейтралізує запахи. Економічний і зручний у використанні. Рекомендую!
- Достоинства:
- вбирає вологу і нейтралізує запахи
Представник постачальникаДякуємо Вам за оцінку та вибір нашого товару!
- Ліля Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 упаковки: 5
Хороший, не дорогий,котикам подобається
- Достоинства:
- Гарно грудкується,не залишає запахів
- МаринаПродавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 упаковки: 5
Мені тут подобається все : ціна і якість. Все , що потрібно для котячого туалету: комкується і прибирає запах.
- Достоинства:
- Ціна , прибирає запах
Представник постачальникаДуже вдячні вам за покупку та високу оцінку!
- Кетрин К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 упаковки: 5
Наповнювач виконує свої функції. Запаху від кошачих випорожнень немає.
Представник постачальникаДякуємо Вам за оцінку та вибір нашого товару!
Отличный вариант, очень хорошо впитывает и совсем нет запаха
Представник постачальникаДуже дякуємо за чудовий відгук та вибір нашого товару!
- Руслан К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 упаковки: 5
Беру вже не перший раз. Гарна ціна та якість.
- Оксана О***Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 упаковки: 5
Гарний наповнювач, нормально комкуется, зручний у використанні, головне що котику подобается .
- Достоинства:
- Міцна упаковка , при насипанні в лоток не пилить
Представник постачальникаОксана, дякуємо вам за відгук та поради потенційним покупцям.
- ИринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 упаковки: 5
Замовила перший раз і не помилилась. Для своєї цінової категорії дуже добрий наповнювач. Комкається, прибирає запах.
- Достоинства:
- Ціна, прибирання запахів, комкання
- Недостатки:
- Не помітила
Представник постачальникаДякуємо за вибір нашого бренду та залишений відгук!
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 упаковки: 5
Котикам подобається
Шкребуться із задоволенням!
Представник постачальникаДуже вдячні вам за покупку та високу оцінку!
- Игорь П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 упаковки: 5
Нормальный наполнитель.
Представник постачальникаДякуємо вам за покупку та залишений відгук!
- Алла Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 упаковки: 5
Якість відповідає ціні. За такі гроші чудовий наповнювач. Не пилить. Коту подобається.
- Недостатки:
- погано комкується
Представник постачальникаДякуємо вам за вибір нашого товару та високу оцінку!
- Андрій Ш***
Пилить ще й як, після того як кот сходе і погребеться, включить фонарик і побачите, як не пилить)
Представник постачальникаАндрій, дякуємо за відгук! Дуже прикро, що наповнювач не виправдав Ваших сподівань. Бентонітові наповнювачі, справді мають таку властивість як пильність, в зв'язку з тим, що це природній матеріал.
- Еленчук А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 3. Вес 1 упаковки: 15
Очень понравился после древесного , хорошо держит запах , и меньше его кошка разбрасывает вокруг, еще и по такой скидке вообще супер
- Достоинства:
- Держит запах отлично
- Недостатки:
- Неля Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 упаковки: 5
Нормальний наповнювач за таку ціну.
- Лілія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 упаковки: 5
Прилипання частинок до лап, плитки, тим самим розноситься по всій квартирі. Бентонітовий наповнювач нам не підходить. Всі інші його якості такі, як і вказані у продавця.
- Недостатки:
- Липне до лапок
- Виктор Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 3. Вес 1 упаковки: 15
Купив останній пакунок для проби. Сподобалося. Вже закінчується. Хочу ще такий придбати, але не має в наявності. Ще буде?
- Достоинства:
- Ціна, не воняє, гарно комкується
- Недостатки:
- Закінчився і не має в наявності. Порвана упаковка, але то мєлочь...
- Полищук Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 3. Вес 1 упаковки: 15
Котам подошёл
- Достоинства:
- Без пыли
- Недостатки:
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 3. Вес 1 упаковки: 15
Гарний наповнювач. Киця теж задоволена)))
- Ирина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 3. Вес 1 упаковки: 15
Хороший наполнитель, упаковка плотная, внутри в пакете не рассыпается
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 3. Вес 1 упаковки: 15
Нормальний наповнювач.
- Достоинства:
- Природній!
- Недостатки:
- Нема.
- АлександраОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 3. Вес 1 упаковки: 15
Хороший наполнитель. Взяла попробовать и осталась довольна. Бумажная упаковка понравилась котёнку в качестве игрушки Пыли почти нет.
- Достоинства:
- Комкуется, котёнку нравится в нем копаться
- Недостатки:
- Анна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 3. Вес 1 упаковки: 15
Хороший песок
- Достоинства:
- Запах поглощает.