- Осинчук А***Отзыв от покупателя. Продавец: ЕММІПЕСС
книжка гарна, малому 2 рочки - дуже зайшла) швидка доставка, що дуже порадувало
- Антон Д***Отзыв от покупателя. Продавец: ЕММІПЕСС
Книга гарна.
Дуже настирно просять залишити відгук. Телефонують, пишуть, спамлять.- Достоинства:
- Недостатки:
- Спамлять, дзвінками і повідомленнями.
- Продавец ЕММІПЕСС
Доброго дня.
Після того як клієнт отримав замовлення, ми телефонуємо, і запитуємо у клієнта: чи вчасно відправили товар, чи добре запакували чи сам товар сподобався тощо. Все стандартно. Нічого особливого. Також, щоб клієнт довго не шукав, і йому було зручніше, ми скидаємо ще на вайбер посилання та інколи у "переписку з клієнтами" на розетку.
На жаль скріншот не можливо прикріпити, але Вам було надіслане 1 повідомлення (після дзвінка) на вайбер і продубльоване у переписку в Розетці. І все. Якщо це був спам - тоді вибачте нас.
Ми працюємо так, щоб завжди отримувати зворотній звязок.
- ДарьяОтзыв от покупателя. Продавец: ЕММІПЕСС
Гарна і велика повчальна книжка, навчає дитину як правильно доглядати зубки та гігієні.
- Достоинства:
- Українська мова, гарні малюнки. Доставка на розетку безкоштовно
- Олеся С***Отзыв от покупателя. Продавец: ЕММІПЕСС
Книга гарна, великого формату, дитині ( 2 роки) дуже сподобалась.
- Достоинства:
- Гарна книга, велика.
- Недостатки:
- Дуже дорога доставка, запакували одну лише книгу у величезну коробку, хоча можна було підібрати в 3 рази меньшу, вийшло за доставку однієї книжки аж 130 грн!
- Продавец ЕММІПЕСС
Доброго дня.
Раді що Вам сподобалася книга.
Ви робили замовлення з доставкою на нову пошту. На жаль, навіть якщо через НП замовити щось дрібне, до доставка буде коштувати 70грн. Такі тарифи зараз. + у Вас доставка в смт це ще додатково 25-30грн. І книга дійсно є великого розміру, де нова пошта ще рахує обємну вагу.
Як вихід з ситуації, рекомендуємо замовляти на відділення розетки. Там безкоштовна достака. Або зараз йде акція на укр пошті, і Ваша доставка коштувала б орієнтовно 30грн.
Дякуємо за розуміння.