- Анжела Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Wear4family. Размер: XL. Цвет: Черный
Придбала їх два роки тому, і досі користуюсь, ніяких катишок чи потертостей, якість топ
- Достоинства:
- якість
Соответствует
- Максим Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Wear4family. Размер: M. Цвет: Черный
Купив дружині. Сіли прекрасно. Виглядають гарно. Приємний матеріал. Каже, що зручні: не сповзають і не перекручуються. Окрема дяка за сервіс.
- Ольга Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Wear4family. Размер: XL. Цвет: Черный
Гарні, зручні
- Юлія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Wear4family. Размер: XL. Цвет: Черный
Ідеальна посадка , без їдкого запаху синтетичного походження, дуже мʼякі і приємні до тіла . Швидко звʼязались і відправили. Дуже вдячна !
- Достоинства:
- Единственные лосины которые подходят на высокий рост
- Недостатки:
- Их нет
- Анастасія Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Wear4family. Размер: M. Цвет: Черный
Качественные.Сидят идеально.Не маломерят.Отправили быстро.Спасибо!
- Недостатки:
- Не выявлено
- Елена Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Wear4family. Размер: XL. Цвет: Черный
Якість гарна, на бедра 97 см та талію 66 см ідеально підійшли, підійдуть на високих дівчат
- Достоинства:
- Якість гарна, без дефектів
- Інна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Wear4family. Размер: M. Цвет: Черный
Якість на висоті. Дякую.
- Достоинства:
- Пошиття. Якість. Зручність.
- АлинаОтзыв от покупателя. Продавец: Wear4family. Размер: M. Цвет: Черный
Хорошие лосины. Приятная ткань, делают стройнее фигуру.
- Достоинства:
- Моделируют фигуру
- Лилия К***Отзыв от покупателя. Продавец: Wear4family. Размер: M. Цвет: Черный
Гарні
- Достоинства:
- Добре тянуться
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: Wear4family. Размер: M. Цвет: Черный
Класні легінси з ефектом утяжки. Підійшли на зріст 175см. Покупкою задоволена.
- Достоинства:
- Якісь тканини
- Недостатки:
- Не виявила
- Ольга Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Wear4family. Размер: M. Цвет: Черный
Дуже класні, задоволена покупкою
- Анна І***Отзыв от покупателя. Продавец: Wear4family. Размер: XL. Цвет: Черный
Чудові легінси в рубчик, дуже зручні, гарного виглядають, по розміру співпадають. Хороший сервіс, так як вказано так і прийшло) Дякую
- Ирина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Wear4family. Размер: M. Цвет: Черный
Забирав товар чоловік зі складу Розетки, тому не роздивлявся. Вчора я тільки повернулась і побачила. Вони з браком прямо посередині попереду((( не буде видно тільки якщо вдягати щось довге. Також мене вразила повна відсутність будь-яких роспознавальних знаків на упаковці - що це за фірма, розмір, взагалі жодної етикетки, просто пакет прозорий і біла картонка. Також жодних етикеток немає і на самих легінсах
- Недостатки:
- брак і незрозуміло, що за фірма і розмір
- Ирина К***
Сьогодні ж зранку зі мною зв'язався менеджер, вибачився за ситуацію та запропонував обмін на нові, я погодилась, тому що самі легінси гарної якості. Не зважаючи на те, що я погодилась на обмін, мені повернули витрачені кошти. Дякую за реагування на ситуацію - брак може статися у кожного, але не всі готові віправляти.
Ситуацію з етикетками вже також вирішують.
- Екатерина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Wear4family. Размер: XL. Цвет: Черный
Лосини супер. ХL підійшли на зріст 180 см,ще із запасом довжина, це велика рідкість.
- Достоинства:
- Для високих дівчат
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Wear4family. Размер: M. Цвет: Черный
Лосіни чудові з високою талією та широким поясом, який робить утяжку. Приємні на дотик, еластичні. Після першого прання не полиняли
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: Wear4family. Размер: M. Цвет: Черный
Хороші, м'які легінси, гарно сіли на фігуру. Брала розмір s для заняття спортом та повсякденного використання)
- Достоинства:
- Гарно виглядають на фігурці. Зручна посадка.
- Продавец Wear4family
Дякуємо Вам за відгук! носіть с задоволенням!
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Wear4family. Размер: XL. Цвет: Черный
Легінси гарної якості, зручні, виглядають стильно. На мій 48 р., L/XL підійшов, ще є запас.
Сподобались) - Ольга Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Wear4family. Размер: M. Цвет: Черный
Мучения в поиске нормальных лосин наконец-то закончены. Леггинсы супер, не знаю как будут в носке, но сейчас если бы можно было поставить 10 звёздочек поставила бы. Очень приятные на ощупь, не ворсинистые, на рост 1.77 об 96 от 68 сели отлично
- Гайворонская А***Отзыв от покупателя. Продавец: Wear4family. Размер: M. Цвет: Черный
Хорошие леггинсы.На рост 176см 76-98 отлично подходит размер S-M,не короткие.Быстрая отправка.Даже Укрпочта сработала на удивление очень быстро)Спасибо.