Отзывы покупателей о Обольщение едой с украинским вкусом - Евгений Клопотенко

Оценка пользователей 4.71/5
  • Отзывы про товар продавца ЕММІПЕСС
  • Олександр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЕММІПЕСС

На усіх етапах доставки товару до пункту видачі, менеджери цікавились, чи все вчасно, після отримання також поцікавились, чи товар дійшов у належному стані.

Достоинства:
    Чудовий клієнтський сервіс
    Недостатки:
    Не знайшов
  • Ростислав

Євген намагається копіювати Джеймі Олівера, з книжками поки не дуже виходить. Не практична та не змістовна саме з точки зору повторення рецептів. Це сувенір тематичний.

• Юрій П***

Гарний варіант на подарунок, цікаві рецепти та чудові ілюстрації

• Юрій Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Bookerly

Автор молодець, не гірше Висоцької Ю. Треба підтримувати національного виробника

Достоинства:
    Гарна книжка, цікаві рецепти. Добре, що є українські страви
    Недостатки:
    Відсутні
  • Тетяна С***

Я обожнюю готувати за рецептами з цієї книги. Завдяки їй я дізналась про стільки цікавих страв, що н5е встигаю їх приготувати. Поки що я на половині книжки спинилася,- і то приблизно.

Достоинства:
    Добра книжка для простого й приємного харчування. Є цікаві і смачні рецепти. Десерти супер.
  • Уляна

Книга сподобалась. Якісний друк та папір, цікаве оформлення книги, красиві фото і Євген). Рецепти прості і без екзотичних приправ чи продуктів назви яких інколи вперше читаєш. Всі інгредієнти такі, які має кожна господиня у себе на кухні. Особисто я не дуже люблю "заморочуватись" з приготуванням їжі, але всерівно інколи хочеться якихось змін і новизни. Ця книга дає багато ідей як покращити і спробувати по іншому приготувати щоденні страви. Для мене це найбільший плюс книги. А ще деякі рецепти нагадали мені про безтурботне дитинство, коли жила у бабусі в селі.
    Цікавий варіант для подарунку, особливо усім фанатам Клопотенка))

Достоинства:
    Гарна книга для любителів звичної нам їжі без екзотики
    Недостатки:
    Книга прийшла у звичайному пакеті від Розетки, тому при доставці усі краї книги постраждали і заокруглилися. Зірочку за це не знімаю, але прохання до пакувальників загортати книги хоча б в картон.
  • Наталія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Bookerly

Книга чудова!

• Лилия Т***
    Продавец: Rozetka

Все добре

• Роман
    Продавец: Rozetka

Купив дружині- вона цілком задоволена. Ряд рецептів "спробував на смак". Так що однозначно рекомендую!

Достоинства:
    Хороші фото, тверда палітурка, якісний друк. Пишаюся, що рецепти стосуються нашої кухні
    Недостатки:
    Жодних
  • Елена М***
    Продавец: Bookerly

Добрий день. Як мені дізнатися долю замовлення , куди в т.ч. увійшла і ця книга? Обіцяли після 12 листопада (((

• Bookerly

Доброго дня. Замовлення відправлене .Очікуйте ТТН