Отзывы покупателей о Ковзани хокейні PVC Z-0889 (лезо-сталь, чорний-білий) (45) (2000904738298)

Оценка пользователей 4.75/5
  • Тетяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: WearZone. Размер: 41

Дякуємо за Ваш відгук

• Ігор
    Отзыв от покупателя. Продавец: WearZone. Размер: 44

Гарні ковзани. Легкі, добре фіксуюються, якщо правильно зав'язати шнурок (нога в мене тонка до того ж). Вже випробував на ковзанці біля "БлокБастеру" (Київ) – до речі, там прокатні такі ж самі. Але набагато приємніше мати свої
    Стосовно розміру: вагався — брати 44 чи 45 (в мене 44,5). Придбав 44 – підійшли ідеально – як на мене зроблені. І дуже зручні.
    Вагався ще із-за логотипу (біля леза), оскільки є певна схожість, але не відмовлятися ж нам від літери, якщо русня вирішила її використовувати в своїх загарбницьких аморальних цілях.

Достоинства:
    Вага, комфортність, ціна
    Недостатки:
    Виробнику трохи з логотипом не пощастило; якщо ви не любите шнурки – ці ковзани не для вас :)
    • Продавец  WearZone

Дякуємо за відгук. Нехай товар приносить радість ще дуже довго

• Юрій Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: WearZone. Размер: 42

Проблема решена

Якісні, розмір в розмір!

Дякуємо за Ваш відгук

• Юлия Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: WearZone. Размер: 43

Швидко відправили ковзани. Коньки хокейні PVC Z-0889 (лезо-сталь, чорний-білий) (43) (2000904738205).
    Які в користуванні ще не знаю.

Достоинства:
    Легенькі
    Недостатки:
    Поки ще немає.
    • Продавец  WearZone

Дякуємо за Ваш відгук. Ми раді, що Ви залишилися задоволені покупкою.

• Ігор
    Продавец: WearZone. Размер: 44

Робив замовлення ще 14 грудня. Вже 16 грудня, пройшло 2 доби, а замовлення все ще в статусі опрацювання. Ніхто зі мною не зв'язувався.

Достоинства:
    Буде доповнено.
    Недостатки:
    Замовлення дуже довго оброблюється.
    • Продавец  WearZone

Зазвичай, замовлення оформлюється без дзвінка Якщо Вам потрібна консультація по замовленню, вкажіть, будь ласка, в комментарях до замовлення, що очікуєте від нас дзвінок . Відправка замовлень займає 3-4 дні.