- Юрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Shaman HUB
Дякую за оперативність, це просто супер! Увечері замовив, а наступного вечора забрав на Новій пошті. Товар згідно опису.
- Достоинства:
- Уважний і дуже оперативний продавець.
- Оксана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Shaman HUB
Дякую за оперативність та якісний товар
- ГалинаОтзыв от покупателя. Продавец: Shaman HUB
Купувала влітку, тепер замовила повторно. Термін придатності необмежений, тому можна тримати запас.
Таблетки не призначені для приготування їжі, а для її розігріву. Я використовую для кип'ятіння води, заварювання пластівців, розігріву невеликої кількості їжі (додана до таблеток таганка не дозволяє розігріти велику кількість. для більшої кількості потрібен інший пристрій). 180 мл води у залізній кружці, як показано на фото, закипіли приблизно за 4 хв. У мене в квартирі електричні плита, тому даний виріб мені підходить у випадках, коли немає світла і коли немає сенсу задіювати газовий пальник з балоном, який якраз і служить для приготування їжі.
Диму по всій квартирі і смороду немає, є звичайно, запах, коли таблетку загасити, але це не критично в умовах, коли це єдиний спосіб отримати горнятко кави чи чаю.
Продавець оперативний, все сподобалося. Бажаю успіхів.- Достоинства:
- Виконує функції за своїм призначенням
- Недостатки:
- Продавец Shaman HUB
Дякую вам за вашу думку. Вдалих вам покупок на Розетці.
- ВікторОтзыв от покупателя. Продавец: Shaman HUB
Що сказати. Сам факт наявності сухого пального на крайній випадок тішить і підбодрює. Проте із приготуванням їжі на ньому є достатньо нюансів. Одрією таблеткою можна нагріти 250-300 мл води за 10-13 +/- хвилин. При цьому дим під час розпалу і сморід на усю квартиру. Тому краще користуватись за межами квартири. Про приготування їжі на усю сім'ю навіть не хочеться думати. Віддаю перевагу використанню портативної плити із змінними балончиками газу. Дивіться відео огляд.
- Достоинства:
- Виконує свою функцію.
- Недостатки:
- Запах, дим, швидкість нагріву води.