Отзывы покупателей о Сыворотка Гиалуроновой Кислоты Elizavecca Hyaluronic Acid Serum 100%, 200 мл
- Олена Є***Отзыв от покупателя. Продавец: KM Beauty. Объем: 150 мл
Дуже подобається ця сироватка, беру її вже не вперше, гарно зволожує, не липне, вистачає надовго
- стечишина о***Отзыв от покупателя. Продавец: KM Beauty. Объем: 150 мл
Гарна сиворотка,результат помітно після декількох застосувань. Дякую продавцю за подарунок!
- Марина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: KM Beauty. Объем: 150 мл
Дякую. За швидку відправку і за подаруночок, приємно Переживала щоб не замерзла, але все добре.
- Оксана С***Отзыв от покупателя. Продавец: KM Beauty. Объем: 150 мл
Неймовірна якість!)
- Достоинства:
- Великий об'єм, не залишає липкості, чудово поглинається, зволожує!)
- Недостатки:
- Не має.
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: KM Beauty. Объем: 150 мл
Дуже задоволена! Купую не вперше, тому рекомендую. Великий обʼєм, тому вистачає надовго. Окремо хочу подякувати за подарунок
- Достоинства:
- Великий обʼєм, чудово зволожує шкіру
- ВіталійОтзыв от покупателя. Продавец: KM Beauty. Объем: 150 мл
Доволі хороша сироватка. Користуюсь тільки нею після ванни, чи душу, чи басейну. Нарікань немає.
Також хотів би додати, що вже 2 роки замовляю всякі косметичні засоби з розетки саме в цьому магазині, супер сервіс. Останній раз коли зробив доволі велике замовлення, то поклали ще й 2 інших засоби у подарунок. Як закінчаться запаси, то замовлю у них ще- Достоинства:
- Приємний до шкіри. Сервіс магазину
- Недостатки:
- Лілія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: KM Beauty. Объем: 150 мл
Отримано. Все супер! Дякую за подарунки до основного замовлення! Дуже приємно! Дякую!
- Ирина К***Отзыв от покупателя. Продавец: KM Beauty. Объем: 150 мл
Дякую за якісний товар та приємні подарунки.
Рекомендую відповідального і чесного продавця. Наразі придбала товар за найкращою ціною у Києві.- Достоинства:
- Якість товару та швидкість доставки
- Ірина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: BZ Nature. Объем: 150 мл
товар чудовий, оригінал, добавляю кілька крапель у крем або масло
відповідальний продавець, рекомендую)) - Валентина П***Отзыв от покупателя. Продавец: BZ Nature. Объем: 150 мл
Купую не вперше. Моя улюблена сироватка. Добре зволожує шкіру, не залишає слідів.