Отзывы покупателей о Круг мягкое стекло на стол, Гибкое стекло, Скатерть силиконовая ПВХ пленка 2 мм 115 х 115 см

• Вікторія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HomeLV. Размеры: 110 x 110

Товар приїхав з пошкодженням , на відділенні пошти невідразу помітили , при повному розгортанні на столі є значне пошкодження, продавець запропонував повернути і знову чекати 10 робочих днів )

• Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: HomeLV. Размеры: 95 x 95

Товар якісний. Продавець уважний, доброзичливий. Рекомендую!

• Продавец  HomeLV

Дуже дякуємо за позитивний відгук)

• Марианна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HomeLV. Размеры: 105 x 105

Відмінний захист для нашого круглого столика з юска. По розміру якраз 105 см вирізали.

Достоинства:
    Товщина матеріалу 2 - достатня для захисту покриття
    Недостатки:
    Замовила 22 грудня, отримали 5 січня, але попередили, що вирізалося під нас індивідуально і мало полежати, щоб відбулася усадка.
  • Елена
    Отзыв от покупателя. Продавец: HomeLV. Размеры: 90 x 90

Замовлення довго опрацьовувалось. Відправили тільки після того як написала і нагадала про своє передплачене замовлення. Замовила скло на круглий стіл 90 см, скло прийшло овальне 89 *91. Дуже розчарована

Недостатки:
    не відповідає розміру
  • Іван
    Отзыв от покупателя. Продавец: HomeLV. Размеры: 60 x 60

Після того, як замовив, зі мною відразу зв‘язалися менеджери, які виявилися дуже люб‘язними і хорошими, через годину мені прийшло повідомлення, що товар вже відправили! Якість скла - прекрасна! Повністю виконує усі свої функції, краш-тест випадково провів :) ідеально витримало, доволі товсте! Дякую вам!

Достоинства:
    Хороша якість, надійне, приємне у використанні
  • Виталий
    Отзыв от покупателя. Продавец: HomeLV. Размеры: 100 x 100

Тонкая клеенка, отправляют через неделю

Достоинства:
    Недостатки:
    Прозрачная клеенка
    • Продавец  HomeLV

Доброго дня!
      Тобто тонка? 2мм вам вирізили і відправили як ви і замовляли. Можете перепіряти плівку штаншен-циркулем

• Евгений В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HomeLV. Размеры: 100 x 100

Тиждень тому був заказ, по передоплаті. Через два дні (у п'ятницю) заказ переданий до служби доставки. І досі нема, шо за справи ? Хто так працює?