- Руслана Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Vormir. Цвет: Салатовый
Машинка така як в описі , все працює .
Придбали на подарунок
Дитина задоволена ))) - Наталія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Vormir. Цвет: Салатовый
Купила на подарунок, дитина задоволена.Иашина добре працює, реагує на команди рукой.Все працює добре.
- Достоинства:
- Акумуляторна батарея
- Людмила Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Vormir. Цвет: Салатовый
Хороша машинка, дитина задоволена.
- Юрий Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Vormir. Цвет: Бирюзовый
Товар неналежної якості — гроші на вітер.
Купив цю машинку дитині, але користуватися нею неможливо.
Основні проблеми:
Зв'язок: Дистанційний браслет постійно втрачає контакт із машинкою. Більше того, після вимкнення він може взагалі не вмикатися тривалий час.
Акумулятор: Схоже, що батарея «дохла» з самого початку. Зарядний пристрій сигналізує про повний заряд вже через 30 хвилин, проте акумулятор сідає майже миттєво.
Загальне враження: Іграшка приїхала з дефектами, які унеможливлюють використання. Вкрай розчарований якістю товару та витраченим часом.
Не рекомендую до покупки!
Чекаю на адекватну реакцію продавця щодо повернення коштів згідно зі ст. 8 Закону «Про захист прав споживачів».- Достоинства:
- Немає, оскільки іграшка не працює.
- Недостатки:
- Постійна втрата зв’язку з браслетом, несправний акумулятор, неможливість повноцінного використання.
- Людмила Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Vormir. Цвет: Салатовый
Син задоволений, і це головне
- Алёна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Vormir. Цвет: Оранжевый
Брала на подарунок, не знаю як у виконанні, але на перше враження дитині сподобалося. Гарне пакування. Швидка доставка.
- Юлія Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Vormir. Цвет: Оранжевый
Під час використання виявлено технічний дефект: пропадає сигнал між пультом та машинкою, через що керування стає неможливим.
Дефект проявляється з першого дня використання.
Опція «Повернути товар» відсутня, написала повідомлення про проблему продавцю- відповіді немає протягом третьої доби, на телефонні дзвінки продавець не відповідає.
Товар несправний, зв'язку з продавцем немає- повне розчарування на Різдво і дитині, і батькам за 1200грн((((( - Олександра К***Отзыв от покупателя. Продавец: Vormir. Цвет: Синий
Просто неймовірно крутий продавець,пішов на зустріч доставили швидко,замінили машинку(дитина не розрахувала силу і трохи пошкодила через що засмутилася)АЛЕ продавець замінив машинку безкоштовно !!!
- Достоинства:
- Рекомендую ,в наш час піти на зустріч не топ
- Юстина Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Vormir. Цвет: Оранжевый
Дуже хороша машинка, усе працює.
Дитина дуже і дуже задоволена- Наталья П***
А сколько ее длинна? Скажите пожалуйста
- Микола Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Vormir. Цвет: Оранжевый
Гарна машинка, якісно зібрана
- Достоинства:
- Хороша ціна
- Недостатки:
- Немає батарейок в комплекті
- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: Vormir. Цвет: Оранжевый
Чудова іграшка, все працює.
- Татьяна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Vormir. Цвет: Оранжевый
Машинка очень понравилась ребёнку, всё как заявлено.
- Достоинства:
- Высокие колеса, легко едит по неровности.
- Сергей Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Vormir. Цвет: Оранжевый
Чудова іграшка, дитина в захваті. Все працює без зауважень.
- Тетяна В***Отзыв от покупателя. Продавец: Vormir. Цвет: Синий
Машинку отримали в подарунок. Дитині дуже сподобалося і батькам)
- Достоинства:
- Швидка, гарно виглядає
- Недостатки:
- Хотілося б додатковий акамулятор
- Ірина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Vormir. Цвет: Синий
Купували машинку в подарунок дитині, під ялинку. На жаль, після розпаковки виявили, що не працює кнопка "назад" та перегріваються батарейки в пульті. Написала про це продавцю. Продавець швидко відреагував. Я, як сказав продавець, відправила несправну машинку назад і мені прислали нову, повністю робочу. Дитина рада. Дякую продавцеві за оперативне випішення питання. Однозначно рекомендую до співпраці.
- Достоинства:
- Сервіс
- Недостатки:
- Як і скрізь, можна натрапити на брак.
- Євгенія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Vormir. Цвет: Синий
Якісний товар, машинка така як в описі, купували на подарунок і дитина залишилась задоволена на всі100%!!! Дякую за швидку доставку .
- Ирина Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Vormir. Цвет: Синий
Гарна машинка, цікава і динамічна. Хлопчику 3,5 роки дуже сподобалася.
- Достоинства:
- Середнього розміру, міцна, продуманий дизайн
- Недостатки:
- Поки не виявлено
- вадим Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Vormir. Цвет: Синий
Відправили вчасно.
Машинкою дуже задоволені.
Рекомендую і товар і продавця!- Достоинства:
- За свої гроші непогана якість
- Лейла О***Отзыв от покупателя. Продавец: Vormir. Цвет: Синий
дуже багато функцій ,ходячий робот,покупкою дуже задоволені
- Достоинства:
- Машинка супер
- Недостатки:
- відсутні
- Татьяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Vormir. Цвет: Синий
Машинка - СУПЕР!!! Навіть сама гралась! Продавця рекомендую. Все оперативно, швидко. Дуже дякую)))
- Продавец Vormir
Дякуємо за відгук,раді співпраці)
- Вова Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Vormir. Цвет: Синий
Машинка бомба,сам играюсь)
- Продавец Vormir
Дякуємо за відгук,раді співпраці)
- Валерий П***Продавец: Vormir. Цвет: Синий
Машинкой доволен за эти деньги очень хорошая машинка, крепкая.... Единственное чтобы я в ней поменял это аккумулятор, хватает примерно на 20 минут игры.... Я посмотрел туда можно поставить и два таких аккумулятора и четыре главное их запараллелить чтобы было 3,7 вольта Я в будущем обязательно его заменю поначалу и так сойдёт очень хорошая игрушка