Отзывы покупателей о 3D-ручка с разноцветным Эко Пластиком 150 м (12 цветов) с экраном и Трафаретами Фиолетовая (RX-100B_P150)

Оценка пользователей 3.64/5
  • Валентина Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MIR TRENDOFF. Цвет ручки: Фиолетовый

Ручка пропрацювала 9 місяців неінтенсивного використання, десь раз на тиждень, якщо нерідше. Все робили правильно. Малувато. Купляли за 899грн.
    Просто перестала вмикатися.Минулого разу працювала, а наступного вже несвітиться.

Достоинства:
    Працювала
    Недостатки:
    Зламалася
    • Продавец  MIR TRENDOFF

Валентина! Нам дуже шкода. У разі несправності необхідно дзвонити до сервісного центру в робочий час, телефони вказані в гарантії та на QR коді в коробочці з ручкою, Дуже важливо дотримуватись правил використання і зберігання. Ми завжди вирішуємо питання наших клієнтів.

• Оксана С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MIR TRENDOFF. Цвет ручки: Голубой

Постійно застряє пластик, дитина не може користуватись.

Достоинства:
    Багато пластику в наборі, гарні кольори
    Недостатки:
    Постійно застряє пластик у ручці, не можливо користуватись
    • Продавец  MIR TRENDOFF

Оксана! Якщо постійно застрягає пластик, ймовірно ви щось робите не за інструкцією з QR коду. Коли виникають труднощі у роботі, необхідно дзвонити за гарантією. Ми завжди вирішуємо питання пов'язані з нашим товаром.

• Анастасія Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MIR TRENDOFF. Цвет ручки: Розовый

Подарунок на Новий рік пропрацював хвилин 10, перестав хапати пластик, служба підтримки вирішила це питання, скоріше за все ми самі винні що так сталося, але нам все полагодили, і тепер дитину не відтягнути. Ще після ремонту надіслали доп пластику пару кружечків і трафарет, дуже приємно, дякую.

Достоинства:
    Служба підтримки молодці
    Недостатки:
    Не користуйтеся тією штричкою, вона в наборі для краси
    • Продавец  MIR TRENDOFF

Вітаю Дякую, з нашого боку ми стараємося зробити все можливе, щоб до вас надходил товар в робочему стані.

• Анастасія Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MIR TRENDOFF. Цвет ручки: Розовый

Погрались 10 хвилин, вирішили змінити колір пластику, червоний витягли, а сірий ручка вже не приймала. Прочистили ручку та все одно не приймає пластик. Тріщить так немов не може його пропхати.До служби підтримки не додзвонитися. Хтось щось вирішить в такому разі?

Достоинства:
    Багато пластику
    Недостатки:
    Зламалась на 10-тій звилині
    • Продавец  MIR TRENDOFF

Анастасія! Нам дуже шкода, що ви розчаровані. Сьогодні був обстріл нашого району і не було світла телефон не працював. Ми всі ручки перевіряємо із пластиком перед відправкою. Передзвонимо і вирішимо питання якнайкраще

• Олена І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MIR TRENDOFF. Цвет ручки: Фиолетовый

Сказати, що я не задоволена - це не сказати нічого. Купила дитині подарунок до Нового року. Коли отримала, то щастю не було меж. Але ж ручки вистачило лише на декілька хвилин! Під час роботи просто перестав іти пластик. Номер для звернення тимчасово не обслуговується.

Достоинства:
    Не можу назвати. Можливо, лише швидка відправка замовлення.
    Недостатки:
    Ручка перестала працювати після 5-10 хвилин використання
    • Продавец  MIR TRENDOFF

Олена! Нам дуже шкода, що ви розчаровані. Дуже важливо дотримуватися правил в відео інструкції і з'ясовувати як дитина працює з ручкою. Ми всі ручки перевіряли. Необхідно дзвонити в робочий час за телефонами, зазначеними в гарантії. З вашого номера не було дзвінків.

• Хартманн Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MIR TRENDOFF. Цвет ручки: Голубой

Діти задоволені,вже освоїли та роблять фігурки.Окремо хочу подякувати консультантці яка була мила та любʼязна

Достоинства:
    Комплектація шикарна
    • Продавец  MIR TRENDOFF

Наталья! Неймовірно приємно чути ваші позитивні емоції! Для нас це велика нагорода! А також ви завжди можете звернутися до нас з питань роботи ручки. Велике спасибі за відгук!

• ларочка п***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MIR TRENDOFF. Цвет ручки: Голубой

Дякуємо, доставили дуже швидко, товаром ще не користувалися, так як брали на подарунок. Пластику багато та різного кольору.

• Продавец  MIR TRENDOFF

Ларочка! Дякуємо за відгук! Для нас це велика нагорода! А також ви завжди можете звернутися до нас з питань роботи ручки. Велике спасибі за відгук!

• Наконечна Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MIR TRENDOFF. Цвет ручки: Голубой

Рекомендую цей магазин Відправили швидко 3д ручка дуже класна, багато пластику і гарні трафарети

• Продавец  MIR TRENDOFF

Тетяна! Дякуємо, що знайшли час залишити відгук! Нам дуже приємно, що ви вибрали нашу компанію! Бажаємо мирного неба!

• Ольга П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MIR TRENDOFF. Цвет ручки: Голубой

Замовляла 3D ручку синочку на день народження на 10 років. Ручка дуже класна. Радості не було меж. Дякую за гарний товар. Рекомендую. Сам розібрався з усім. Є фото його робіт цією 3D ручком

• Продавец  MIR TRENDOFF

Ольга! Дякуємо Вам, що знайшли час поділитися враженням! Неймовірно приємно чути ваші позитивні емоції! Бажаємо мирного неба!

• Софія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MIR TRENDOFF. Цвет ручки: Голубой

Вийшло з першого разу, брат задоволений

Достоинства:
    Ручка працює, все сподобалось, дуже багато різних кольорів
    • Продавец  MIR TRENDOFF

Софія! Ваш відгук найкраща нагорода для нас! Бажаємо мирного неба! Дякуємо за відгук!

• Андрей
    Отзыв от покупателя. Продавец: MIR TRENDOFF. Цвет ручки: Розовый

Сгорел блок питания на следующий день использования. Хорошо, что смогли его купить за пределами страны

Недостатки:
    Блок
    • Продавец  MIR TRENDOFF

Андрей!Ми шкодуємо, що у вас така ситуація склалася. Усі ручки проходять перевірку із блоком. Якщо виникають проблеми при використанні ручки, необхідно звертатися за гарантією. Ми завжди вирішуємо питання. Ми не можемо знайти ваше замовлення на ім'я Андрей. Будь ласка, зверніться за телефоном, вказаним у накладній

• Вітвлій
    Продавец: MIR TRENDOFF. Цвет ручки: Голубой

Придбали ручку дитині на Новий Рік. Спочатку все було добре. Виконували все по інструкції. На наступний день зранку погіршилась продуктивність виходу екструдованого матеріалу, а під вечір взагалі перестав виходити пластик. Сам отвір не забитий, але сопло зняти не вдалося, щоб глянути детально. В підтримку не зверталися, бо знаходимось за кордоном.

Достоинства:
    Швидка доставка, дитині сподобалось
    Недостатки:
    Ручка перестала працювати на наступний день
    • Продавец  MIR TRENDOFF

Вітвлій! Дуже шкода, що вам довелося зіткнутися із труднощами у використанні ручкою. Ми із задоволенням вам допоможемо, але не можемо знайти ваше замовлення на ім'я. Ви можете звернутися до нас у вайбер або телеграм. Телефони є в гарантії та на QR коді всередині коробки з ручкою