- AI аналіз відгуків68 відгуків: позитивний ~82%, нейтральний ~8%, негативний ~10%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Марина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размеры (ДхШхВ): 42 x 28 x 32. Цвет: Черный
Товаром задоволена.Але запах неприємний,запах ризики чі не зрозуміло чого,вивітрювала,але ще залишився.
- Продавец ЗооТорг
Марино, вітаємо, дякуємо Вам за зворотній зв`язок! Раді, що якість нашої сумки відповідає Вашим очікуванням! Щодо фабричного запаху,- він досить швидко вивітрюється і в подальшому не завдає дискомфорту!
- Ирина С***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размеры (ДхШхВ): 42 x 28 x 32. Цвет: Черный
Хороша.
- Достоинства:
- Зручна.
- Недостатки:
- Пластмасові кріплення для ручки на плече.
- Інна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размеры (ДхШхВ): 42 x 28 x 32. Цвет: Черный
Переноска зручна ,носила в ній кота до лікаря,кіт всередині себе спокійно поводив.А в домашніх умовах мої котики в ній сидять,сплять як в будиночку.
- Достоинства:
- Легка,зручна.
- Недостатки:
- Немає.
- Александра К***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размеры (ДхШхВ): 42 x 28 x 32. Цвет: Черный
Отримала переноску, складали разом і операторами на новій пошті завтра буде краш-тест
- Достоинства:
- Легка, модна
- Недостатки:
- Трохи є запах, але думаю вивітриться
- Олена С***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размеры (ДхШхВ): 42 x 28 x 32. Цвет: Серый
Дякую,сумка переноска сподобалася!
- Недостатки:
- Не має
- Анна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размеры (ДхШхВ): 42 x 28 x 32. Цвет: Голубой
Переноска якісна, колір як на фото, окрема вдячність магазину, відразу зв'язалися, уточнили вагу улюблениці і швидко відправили, бо потрібна була теоміново
- Достоинства:
- Якість, ціна, обслуговування
- Недостатки:
- Запах, але вивітрюється
- Мария К***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размеры (ДхШхВ): 42 x 28 x 32. Цвет: Черный
Сумка хороша , але якщо ваш котик важе більше 5 кг буде провалюватися дно сумки хоча сама по собі сумка не маленька
- Лілія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размеры (ДхШхВ): 42 x 28 x 32. Цвет: Черный
Гарна якість, добра вентиляція повітря, дно не прогинається. Користуємось із задоволенням
- Максим Г***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размеры (ДхШхВ): 42 x 28 x 32. Цвет: Черный
Якісна та зручна сумка, користуємось 4 місяці, все подобається. Багато отворів для вентиляції, міцний каркас, зручно нести на плечі.
- КатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размеры (ДхШхВ): 42 x 28 x 32. Цвет: Черный
Сумка чудова, наш котик добре себе почуває в середині. Легка та зручна у користуванні
- Ірина Є***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размеры (ДхШхВ): 42 x 28 x 32. Цвет: Черный
Дуже сильно воняє . Вже 2 тижня на балконі висить але цей жахливий запах не проходить.
- Достоинства:
- Гарна сумка
- Недостатки:
- ДУЖЕ СИЛЬНО ВОНЯЄ.
- Продавец ЗооТорг
Ірино, вітаємо, дякуємо за зворотній зв`язок! Будь-який новий товар має фабричний запах, який з часом вивітрюється і в подальшому не завдає дискомфорту! Якщо Вам не підходить сумка, - Ви можете зробити повернення, менеджер з Вами зв`яжеться для вирішення цієї ситуації!
- Ольга М***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размеры (ДхШхВ): 42 x 28 x 32. Цвет: Серый
відмінна сумка-переноска для котика. компактна, легко складається.
- Достоинства:
- компактна, легко складається.
- Недостатки:
- Не знайшли
- Виктория М***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размеры (ДхШхВ): 42 x 28 x 32. Цвет: Серый
Переноска зручна. В дорозі було дуже зручно . Собачка не нервувала. А зараз знаходимось в гостях, так використовуємо, як будиночок для сну.
- Достоинства:
- Зручна, легка
- Недостатки:
- Юлія К***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размеры (ДхШхВ): 42 x 28 x 32. Цвет: Голубой
Хароша річ, в складеному виигляді займає мало місця, швидко і просто збирається. Кіт в захваті, мальчік важить 6,5 кг - прекрасно вміщується в переноску і добре себе в ній почуває
Окрема дяка за надшвидку доставку- Достоинства:
- легко збирається і розбирається, коту подобається
- Недостатки:
- відсутні
- Валентина В***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размеры (ДхШхВ): 42 x 28 x 32. Цвет: Синий
Дякую!
- Достоинства:
- Зручна
- ЭллаОтзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размеры (ДхШхВ): 42 x 28 x 32. Цвет: Синий
Переноска лёгенькая, собирается быстро. Дно жесткое, не провисает. Был легкий запах после распаковки, но выветрился через пару дней. Продавец ответственный, быстро перезвонили, быстро отправили. Рекомендую.
- Достоинства:
- Объемная, для кошки весом 4 кг подходит
- Недостатки:
- Пока не нашли
- Вікторія П***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размеры (ДхШхВ): 42 x 28 x 32. Цвет: Розовый
Чудова переноска, якраз по кольору для моїх дівчаток) Дуже уважний персонал компанії.
Рекомендую! - Діана С***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размеры (ДхШхВ): 42 x 28 x 32. Цвет: Серый
Супер . Пришел компактно , кошка в восторге , сидит там вместо домика и ей нравятся эти отверстия в переноске через которые она играет
- Продавец ЗооТорг
Діано, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий чудовий відгук! Дуже раді, що сумочка так сподобалася Вашій киці, а інші покупці можуть переконатися, що наш товар, - ідеальний варіант для тих, кому важлива ергономічність та якість!
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размеры (ДхШхВ): 42 x 28 x 32. Цвет: Синий
Наша кішечка в цій переносці живе, як у домику. Її можна скласти.
- Достоинства:
- Зручна легка сумка переноска для котика, достатньо широка.
- Продавец ЗооТорг
Наталіє, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий відгук! Дуже приємно, що наша сумка так сподобалася Вашій киці, а інші покупці можуть переконатися в зручності та якості товару!
- Юля В***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размеры (ДхШхВ): 42 x 28 x 32. Цвет: Черный
Усе сподобалось, сумка класна. Дуже дякую
- Продавец ЗооТорг
Юліє, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий відгук про якість нашого товару! Приємного Вам користування!
- Оксана Т***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размеры (ДхШхВ): 42 x 28 x 32. Цвет: Голубой
Зручна, легка, просто складається. Для котів вагою 5 кг підійде ідеально. Має трохи неприємний запах, провітрили пару днів на балконі і все ок. Загалом покупкою дуже задоволені. Рекомендую!!!
- Достоинства:
- Легка, зручна, легко складається
- Недостатки:
- Неприємний запах
- Кристина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размеры (ДхШхВ): 42 x 28 x 32. Цвет: Розовый
Все отлично
- Тетяна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размеры (ДхШхВ): 42 x 28 x 32. Цвет: Серый
Маємо вже дві таких сумочки для кожного улюбленця, комфортно нести на плечі, подобається різноманіття кольорів.
- Достоинства:
- Компактна для зберігання, зручна та міцна у використанні, легко переться та швидко сохне
- Недостатки:
- Обов'язково потрібно провітрити сумку на відкритому повітрі декілька днів перед використанням, щоб зник запах виробництва
- Продавец ЗооТорг
Тетяно, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий розгорнутий відгук, це допоможе іншим покупцям ознайомитися із практичним використанням сумочки та визначитися із покупкою! Щодо фабричного запаху (який може бути, адже товар новий), то дійсно він вивітрюється і не завдає дискомфорту!
- Наталя М***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размеры (ДхШхВ): 42 x 28 x 32. Цвет: Серый
Котик не в захваті звісно сидіти в переносці, але є багато отворів та кишень які дозволяють контактувати з твариною під час подорожі.
- Достоинства:
- Зручна переноска, гарна якість/ціна
- Недостатки:
- Оксана П***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размеры (ДхШхВ): 42 x 28 x 32. Цвет: Черный
Сумка дуже класна, довго не могла вибрати між цією та пластиковою, вирішила брати цю, бо тут нічому ламатися, і вона компактно складається і не займає місце в домі
- Достоинства:
- не з хрупкого пластику
- Ирма К***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размеры (ДхШхВ): 42 x 28 x 32. Цвет: Розовый
Якісна і стильна сумка. І головне зручна. Відвезти в привезти кішечка з пункту а до пункту б, те що треба . Але для короткотривалих поїздок. Ми задоволені, швидка доставка та якість клас!
- Светик М***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размеры (ДхШхВ): 42 x 28 x 32. Цвет: Серый
В цілому зручна,комфортна, розбирається .
- Достоинства:
- Досить легка
- Недостатки:
- З верху сітку потрібно зробити більш з крепкішого матеріалу
- Ковальчук М***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размеры (ДхШхВ): 42 x 28 x 32. Цвет: Голубой
Переноска зручна. Котяшка 5,5 кг поміщається.
Колір просто бомба. Покупкою задоволена- Достоинства:
- Зручна.
- Недостатки:
- Неприємний запах перший час. Потім все вивітрилось.
- Таня Б***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размеры (ДхШхВ): 42 x 28 x 32. Цвет: Голубой
Дуже зручна і легка , мені подобається
- Достоинства:
- Легка
- Недостатки:
- Моєму котику мабуть вже замала , а так все чудово
- Владислав Б***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размеры (ДхШхВ): 42 x 28 x 32. Цвет: Серый
Зручний, ергономічний, декілька разів використовував, можливо в майбутньому і з являться мінуси, але зараз все ок)
- Продавец ЗооТорг
Владиславе, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий чудовий відгук! Дуже раді, що наша сумочка Вам сподобалася та підійшла для Вашого котика, приємного користування!
- Яна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размеры (ДхШхВ): 42 x 28 x 32. Цвет: Розовый
Замовляли переноску для котика,якість хороша,все чудово)
- Продавец ЗооТорг
Яно, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий чудовий відгук! Це допомагає іншим покупцям впевнитися, що наш товар зручний, якісний та доступний!
- Ірина Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размеры (ДхШхВ): 42 x 28 x 32. Цвет: Черный
Дуже задоволена сумкою-переноскою. Кіт оцінив її з першого дня щойно я її склала, він одразу заліз усередину, часто там сидить і навіть грається. Йому комфортно, сумка м’яка, легка та добре тримає форму. Спокійно переносить, коли я його закриваю і ношу. Підходить не лише для транспортування, а й як затишне місце для кота. Рекомендую.
- Достоинства:
- підходить не тільки для поїздок, а й як укриття для гри
- Продавец ЗооТорг
Ірино, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий неймовірний відгук! Дуже раді, що наша сумочка сподобалася Вам та Вашому котику, приємного користування!
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размеры (ДхШхВ): 42 x 28 x 32. Цвет: Черный
Все добре , є запах але він пройде , швидко збирається і комфортно для котиків так і мені
- Достоинства:
- Швидко доставили , якість гарна котикам довподоби
- Продавец ЗооТорг
Ганно, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий теплий відгук та оцінку рівня нашого сервісу! Дуже раді, що наша сумочка Вам сподобалася та підійшла для Ваших улюбленців, користуйтесь із задоволенням!
- Тетяна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размеры (ДхШхВ): 42 x 28 x 32. Цвет: Черный
Переноска зручна та комфортна для перевезення улюленця, комфортно перевозити як в машині так і громадському транспорті,, не залежно в руках за мааленьку ручка та на плечі за велику шлейку. Але після отримання одразу використовуваати не вийде треба що провітрилась на бальконі дні 2-3 в складеному вигляді.
- Достоинства:
- Комфортний розмір та фасон для перевезення улюбленця
- Недостатки:
- При розпакувані та збірки має не приєний запах
- Продавец ЗооТорг
Тетяно, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий змістовний відгук, це допомагає іншим покупцям переконатися в якості та зручності нашої сумки! Щодо фабричного запаху (який може бути, адже товар новий), то він досить швидко вивітрюється і не завдає в подальшому дискомфорту!
- АНГЕЛІНА С***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размеры (ДхШхВ): 42 x 28 x 32. Цвет: Серый
Це якийсь жаххх…вона смердить хімозою …навіть не вивітрюється …я хочу повернути цей товар назад !!!
Розмір малесенький …ще й і складається важко.- Продавец ЗооТорг
Ангеліно, вітаємо, дякуємо за зворотній зв'язок! Бокові стінки фіксуються за допомогою блискавки, легко збирається та розбирається, у складеному вигляді займає небагато місця. Щодо фабричного запаху (який рідко, але може бути, адже товар новий), то він досить швидко вивітрюється й не завдає дискомфорту! Сумка розрахована до +/- 8 кг, при підтвердженні замовлення було уточнено, що у Вас котик 5 кг. Якщо Вам не підходить ця модель, - Ви можете оформити повернення (бачимо, що після покупки минуло 14 днів, але ми завжди йдемо на зустріч своїм покупцям), менеджер зв'яжеться з Вами та надасть всю необхідну інформацію!
- Марина Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размеры (ДхШхВ): 42 x 28 x 32. Цвет: Черный
Очень качественная переноска, моей собаке(Йорк 5 кг) подходит идеально
- Достоинства:
- Вместительная, плотная ткань, не сгибается при переносе животного
- Недостатки:
- Присутствует запах, но думаю что выветриться
- Продавец ЗооТорг
Марино, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за зворотній зв`язок, раді, що сумочка підійшла для Вашого песика! Щодо фабричного запаху (який може бути, адже товар новий), то він вивітрюється й не завдає дискомфорту!