Отзывы покупателей о Рюкзак переноска для кота кошки собаки домашних животных до 6 кг с окошком прозрачный трансформер 2 в 1 кошачьи рюкзаки для переноски котов кошек маленьких собак белый (002153)

Оценка пользователей 4.63/5
  • Ольга
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размеры (ДхШхВ): 44 x 37 x 29. Цвет: Бежевый

Все супер

• Продавец  ЗооТорг

Ольго, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за відгук! Такий зворотній зв`язок допомагає іншим покупцям переконатися в якості та зручності нашого товару!

• Елена Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размеры (ДхШхВ): 44 x 37 x 29. Цвет: Белый

Очень довольна переноской очень удобном мне и моему Лучику

• Продавец  ЗооТорг

Олено, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий відгук! Дуже раді, що рюкзачок сподобався Вам та Вашому Промінчику, приємного користування!

• Валерия С***

Як власнику котика, усе влаштовує...ідея 2 в 1 - супер, формат рюкзак- переносна просто супер, дякую.консультантвмза вчасний супровід покупки

Достоинства:
    Усе підійшло, красиво, зручно, функціонально
    • Продавец  ЗооТорг

Валеріє, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий відгук та теплі слова! Таке відношення наших покупців дуже цінне для нас, користуйтесь рюкзачком із задоволенням

• Вероніка Б***

Дуже класна переноска! В нас кіт сфінкс, 5 кг. Дуже цікавився вулицею, але дуже боявся виходити на руках або з шлейкою. Ця переноска стала порятунком)
    Всередині йому достатньо місця, а прозора кришка дає змогу побачити все навколо і бути при цьому в захисті. Також всередині є аля лежаночка і котик з радістю в ньому лежить навіть просто так)
    Однозначно рекомендую

Достоинства:
    Місткий, гарний ремінь фіксатор, зручний у транспортування
    • Продавец  ЗооТорг

Вероніко, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий життєвий відгук! Раді, що рюкзачок прийшовся до смаку Вашому котусику, користуйтесь із задоволенням!

• Вікторія М***

Чудовий рюкзак. Якість відмінна. Дуже зручний, вмісткий. Котику сподобалася, а це головне.

• Продавец  ЗооТорг

Вікторіє, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий чудовий відгук! Це допомагає розвиватися, а інші покупці мають змогу впевнитися, що рюкзак зручний для улюбленців!

• Олексій

Купував даний рюкзак для можливості переміщення дорослої кішки приблизно 5 кг на далеку відстань. Зі своєю задачею він справився, кішка в ньому витримала подорож нормально. Під час подорожі деякий час навіть спала в ньому. В звичайних домашніх умовах ігнорує. Плюсом даного рюкзака є міцна його нижня частина, завдяки якій кішці сидіти в ньому було зручно, а також добре продумана спинка. Також наявність великого прозорого пластикового віконця створює додатковий комфорт для кішки і дає їй змогу спостерігати за оточуючими, при цьому почувати себе в безпеці.

Достоинства:
    зручність переміщення тварин, нижня частина яка тримає форму, м'яка лежанка яка закріплюється до спинки і не сповзає
    Недостатки:
    не виявлено
    • Продавец  ЗооТорг

Олексію, вітаємо! Щиро дякуємо за такий детальний і змістовний відгук!
      Раді, що рюкзак виправдав ваші очікування та забезпечив комфортну подорож для вашої кішки вагою близько 5 кг. Приємно чути, що міцна нижня частина та продумана спинка рюкзака роблять перебування всередині зручним, а м’яка лежанка, яка надійно закріплюється, додає додатковий комфорт. Також чудово, що прозоре пластикове віконце дозволяє кішці спостерігати за навколишнім світом, одночасно почуваючи себе у безпеці.
      Дуже тішить, що рюкзак допомагає зручно переміщати тварину на далекі відстані та робить подорожі комфортними і для вас, і для вашого улюбленця. Ваш відгук — прекрасне підтвердження продуманості конструкції та багатофункціональності рюкзака.
      Бажаємо вам і вашій кішці ще багато безпечних і приємних подорожей разом!

• Тетяна А***

Купувала рюкзак як літній варіант переносники для невеликих подорожей. Дорослий кіт британчик добре вміщається, має простір в ньому крутитись і змінювати положення навіть у вертикальному положенні. Ручки рюкзака пришиті і укріплені, довжина регулюється. Для мене було важливо , щоб дно було тверде і не прогиналось від ваги тварини і рюкзак тут підійшов ідеально, оскільки він з пластику.

Достоинства:
    Хороша ціна
    Пластикове тверде дно
    Ручки пришиті до рюкзака і регулюються
    Місткий для дорослого кота
    Недостатки:
    Трохи гнеться спинка, де тканинна частина, але не критично
    • Продавец  ЗооТорг

Тетяно, вітаємо! Дякуємо за ваш відгук!
      Нам дуже приємно знати, що рюкзак-переноска добре підійшов вашому улюбленцю та виправдав ваші очікування під час подорожей. Особливо раді, що ви оцінили просторе внутрішнє місце, надійні ручки та тверде пластикове дно — це одні з ключових елементів, які ми прагнули зробити максимально зручними для власників і їхніх тварин

Дякуємо також за конструктивне зауваження щодо гнучкої спинки. Ми передамо цю інформацію виробнику — для нас важливо постійно вдосконалювати якість товарів.

• Марія С***

Ця переноска нам дуже зайшла, вона дійсно 2 в 1, котик її полюбила і залюбки і грається в ній і спить, і перевозити/носити зручно. Магазин нам також сподобався, вони були дуже приємними, запропонували швидше доставити, все прийшло гарно запаковано і не пошкоджено.

Достоинства:
    І ліжко для сну, і крута перенрска
    Недостатки:
    Поки не бачила
    • Продавец  ЗооТорг

Маріє, доброго дня! Дякуємо вам за відгук і за те, що поділилися своїм досвідом! Нам дуже важливо знати, що ваш пухнастий улюбленець залишився задоволений!

• Катерина М***

Купили нещодавно, ходили в укриття з кицею один раз. Було зручно нести і особливо те що відкривається вікоце- кішка не любить коли її закривають. Для мініатюрної кішки вагою 3кг навіть трохи великий). Весь інший час стоїть як будиночок-лежанка

Достоинства:
    Прозора кришка що вікривається, місткий
    • Продавец  ЗооТорг

Катерино, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий життєвий відгук! Це дуже допомагає нам рухатися далі, а інші покупці мають змогу впевнитися в якості та багатофункціональності нашого рюкзака!

• Юля Ш***

ІГРАВСЯ. НУ ДУЖЕ ЙОМУ СПОДОБАЛАСЬ. Є НАДІЯ, ЩО ПОЇЗДКА ПРОЙДЕ ВДАЛО

Достоинства:
    ДЯКУЮ ЗА ШВИДКУ ДОСТАВКУ. ТОВАР ГАРНИЙ, ВІДПОВІДАЄ ОПИСУ. ЩЕ НЕ КОРИСТУВАЛИСЬ, АЛЕ КІТ У КАПСУЛІ ПРОВІВ МАЙЖЕ ЦІЛИЙ ДЕНЬ. І СПАВ, ІГРАВСЯ. НУ ДУЖЕ ЙОМУ СПОДОБАЛАСЬ. Є НАДІЯ, ЩО ПОЇЗДКА ПРОЙДЕ ВДАЛО
    Недостатки:
    НЕМАЄ
    • Продавец  ЗооТорг

Юліє, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий чудовий відгук про наш рюкзак-трансформер! Такий зворотній зв'язок дуже цінний для нас, а інші покупці мають змогу впевнитися в якості та зручності нашого товару!

• Валерия К***

Котам подобається. Дуже зручно.

• Наталья П***

Кіт 6 кг добре поміщається в середені , в дорозі використовували як спальне місце, дуже зручно. Якість гарна, нести зручно на спині. Саме головне коту сподобалось перебувати у рюкзаку."

Достоинства:
    якість, функціональнысть, зручність
    Недостатки:
    не виявила
    • Продавец  ЗооТорг

Наталю, вітаємо! Дуже дякуємо Вам за відгук! Це допомагає нам розвиватися далі, а покупці мають змогу впевнитися в якості та доступності нашого товару!

• Наталья П***

Достоинства:
    якість, функціональнысть, зручність
    Недостатки:
    не знайшла
    • Продавец  ЗооТорг

Наталю, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за відгук! Це дуже допомагає розвиватися далі, а інші покупці бачать, що наш рюкзак відповідає зазначеним характеристикам та опису!

• Александр О***

Якісний та практичний рюкзак, кіт 5,5 кг добре почуває себе в середині, місця вистачає. Дуже зручно переносити кота, каркас рюкзака міцний та надійний.

• Продавец  ЗооТорг

Олександре, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за відгук! Це допомагає нам рухатися далі, а інші покупці бачать зручність та якість нашого рюкзака!

• Александр О***

• Сергей Ш***

Задоволений рюкзаком, кіт важить 6 кг добре поміщається. Якість дуже гарна, дуже зручно користуватися, особливо коли дома кіт полюбляє спати в ньому. Рекомендую цей рюкзак. Коту теж сподобався рюкзак, при перенесенні почував себе спокійно

Достоинства:
    Можливо використовувати як рюкзак і як спальне місце будиночок
    Недостатки:
    Не знайшов
    • Продавец  ЗооТорг

Сергію, вітаємо! Дуже Вам вдячні, що поділилися своїми враженнями!
      Це допомагає у розвитку, а покупці мають змогу впевнитися в якості та доступності нашого товару!

• В.М.

Продавець контактний, пішли на зустріч з товаром - але сам товар не рекомендую. 3 походи в паркінг - металеві кріплення відвалились, ручка з ткані - відірвалася, дуже неякісна переноска. 2 зірки лише тому що продавець намагався вирішити проблему.

Достоинства:
    Жодних
    Недостатки:
    Дуже погана якість, пластикове кріплення не сходиться до кінця, металеві кріплення тримаються на чесному слові, тканяне закріплення відривається, тканяна ручка відривається
    • Продавец  ЗооТорг

Віталій, дуже прикро що вам не сподобався наш товар. З приводу кріплення, трохи розійшовся шов, ми вам компенсували грошима, також було вам запропоновано повернення якщо вас не влаштовує якість. З приводу ручки, неможливо щоб вона відірвалась. Також ви могли відразу повернути товар якщо вам щось не подобається. Ваш відгук не відповідає дійсності, менеджер вам телефонував відразу після продажу, ви не відповідали на дзвінки, та при першій скарзі не захотіли робити повернення. Рюкзак гарної якості, якщо щось трапляється, буває зі 100 шт один попадається з недоліком ми завжди швидко вирішуємо питання. Кошти вам надіслали за недолік, від повернення ви відмовилися. Перепрошуємо за незручності! Звертайтесь, будемо раді допомогти.

• Тетяна

Довелось використати цю переноску за призначенням, а не як лежанку. Кіт в машині, в дорозі просто виламав її, якість пластику низька. Покупала її для перетину кордону, продавець дуже підвів.

• Продавец  ЗооТорг

Тетяно, дякуємо за замовлення та за зворотний зв'язок. Бачимо, що з моменту замовлення минуло 1,3 року. Можливо, до цього рюкзак у вас падав або був удар, виникла тріщина на пластику. Прозорий пластик на передній частині товстий і міцний, потрібно застосувати людську силу, щоб таким чином він зламався і в такому місці. Перед відправкою всі товари перевіряються на наявність дефектів. Дуже шкода, що сталася така ситуація. Наш менеджер вам зателефонує та вирішить питання.

• Тетяна

Рюкзак не падав, просто він там спав і пару раз з ним по дому походила і все. А вже в машині від стресу він виламав. Просто цей рюкзак підійде для більш спокійних котиків. Вже взяла інший, просто на молнії. Питань більше немає, просто хотіла попередити, що може статися і така ситуація

• Елена П***

Поменяла рюкзак , кися довольна , все составляющие в рабочем состоянии , спасибо за комфорт !!!Мы рады вместе с питомцем !!!!

• Продавец  ЗооТорг

Олено, вітаємо! Дякуємо за відгук, раді, що все сподобалося, комфорт наших покупців та їх улюбленців, - головний фактор нашого магазину! Такі відгуки мотивують нас ставати кращими, а покупці бачать нашу людяність та якість товару!

• Анна Х***

Приєднуюсь до позитивних відгуків. Кішка проїздила в переносці і по Україні і подорожувала за кордон. Дуже комфортна, якщо у вас котик до 5 кг. Застібка працює добре, ваш котик не вибіжить. А найприємніше, що раніше кішка терпіти не могла переноску, тільки достаєш - вона іде ничкуватися. Але ця переноска у нас завжди лежить як лежанка і киця часто в ній спить.

Достоинства:
    Якість, стиль та кішці подобається.
    Недостатки:
    Поки не знайшла.
    • Продавец  ЗооТорг

Ганно, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за змістовний, чудовий відгук! Це допомагає нам рухатися далі, а покупці бачать нашу оперативність та якість товару!

• Елена П***

Рюкзак раскрылся при первом же разе , почему так не знаю.....цена завышена для таковых рюкзаков , будем решать вопрос с мастером , так как вернуть товар продавцу сложно . Ребята , не советую покупать этот рюкзак . Возможно для сна питомца он рассматривается , но моя малышка не желает в нём спать . В общем " деньги на ветер " ....Не рекомендую !!!!!!!!

• Продавец  ЗооТорг

Олена, дякуємо за замовлення та зворотній звʼязок. Дуже прикро що вам не сподобався цей рюкзак, хоча одна із популярних моделей, покупцям та їхнім пухнастикам він подобається. Можливо треба сильніше затягнути фіксуючий ремінець. Без проблем, можемо оформити обмін або повернення товару якщо вам щось не підійшло або не сподобалось. Менеджер вам зателефонує найближчим часом та вирішить всі проблеми. Звертайтесь, будемо раді допомогти!

• Діана Г***

Якісна та гарна переноска/рюкзак! Котику подобається, власне, як і мені. Єдине, що застібати/закривати не дуже зручно. Але це єдиний ,якщо можна так сказати, «недолік» і більше ніяких нарікань.

• Продавец  ЗооТорг

Діано, вітаємо! Дуже Вам вдячні, що поділилися своїми враженнями!
      Це допомагає нам ставати кращими, а покупці мають змогу впевнитися в якості та доступності нашого товару!

• Болотіна А***

Чудовий рюкзак. Брали для подорожі з кошеням. Зручний, комфортний, якісний. Кошеняті зручно спати в ньому, гратись.

Достоинства:
    Зручність і комфорт.
    Недостатки:
    Не виявлено.
    • Продавец  ЗооТорг

Алло, вітаємо! Щиро вдячні Вам за такий чудовий відгук! Це надихає нас ставати кращими, а покупці можуть побачити, що продавець є надійним, а товар якісним!

• Світлана Г***

Дуже задоволена покупкою іякістю обслуговування. Він як на фото. Якісний, міцний та зручний. Кицька в ньому спить постійно)

Достоинства:
    Якість, зручність, краса, багатофункціональність.
    Недостатки:
    Сам лежак для котика з тонкої тканини. Довелося купувати штучне хутро і обшитий його. Але це не критично.
    • Продавец  ЗооТорг

Світлано, вітаємо! Дуже Вам вдячні, що поділилися своїми враженнями!

• Ксенія О***

Переноска удобная, выглядит мило и сделанной на совесть. Наша кошечка отлично помещается, несмотря на то, что она чуть больше средних размеров) как спальное место наврядли, а как для прогулок вполне подходит. В общем и целом покупкой довольна)

Достоинства:
    Свободная, удобная, практичная
    Недостатки:
    Пока не нашла
    • Продавец  ЗооТорг

Ксенія, дуже дякуємо Вам, що поділились Вашими враженнями. Це допомагає нам ставати кращими, а також іншим клієнтам побачити на скільки продавець є надійним, а товар якісним. Такою маленькою дією Ви насправді зробили багато добра. Дякуємо Вам за це!

• Владислава М***

Швидка доставка, гарний і місткий рюкзак. Котику сподобався)

Достоинства:
    Знімні ремінці
    • Продавец  ЗооТорг

Владислава, дуже дякуємо Вам, що поділились Вашими враженнями. Це допомагає нам ставати кращими, а також іншим клієнтам побачити на скільки продавець є надійним, а товар якісним. Такою маленькою дією Ви насправді зробили багато добра. Дякуємо Вам за це!

• Андрій Т***

Чудовий рюкзак. Коту не тісно і перебування в рюкзаку не викликає у нього дискомфорт

Достоинства:
    Хороша якість
    • Продавец  ЗооТорг

Андрій, дуже дякуємо Вам, що поділились Вашими враженнями. Це допомагає нам ставати кращими, а також іншим клієнтам побачити на скільки продавець є надійним, а товар якісним. Такою маленькою дією Ви насправді зробили багато добра. Дякуємо Вам за це!

• Наталья Т***

Замечательный рюкзак для кошечки, удобный в носке на спине и если одеть его спереди. Хороший обзор и просторно для животного около 3 кг. Зимой можно утеплить подстилкой или одеть одёжку на любимицу)

Достоинства:
    Удобство и красивый внешний вид!
    Недостатки:
    Пока не обнаружили
    • Продавец  ЗооТорг

Наталія, дуже дякуємо Вам, що не полінувались поділитись Вашими враженнями. Це допомагає нам ставати кращими, а також іншим клієнтам побачити на скільки продавець є надійним, а товар якісним. Такою маленькою дією Ви насправді зробили багато добра. Дякуємо Вам за це!

• Елена М***

Это настоящий космолёт))) Наконец-то нашли подходящий рюкзак - выглядит шикарно! Качество - радует!!!

Достоинства:
    Вместительный
    Недостатки:
    Пластиковые карабины - не уверена, что долго прослужат
    • Продавец  ЗооТорг

Олена, дуже дякуємо Вам, що не полінувались поділитись Вашими враженнями. Це допомагає нам ставати кращими, а також іншим клієнтам побачити на скільки продавець є надійним, а товар якісним. Такою маленькою дією Ви насправді зробили багато добра. Дякуємо Вам за це!
      Пластикові карабіни надійні, та витримують навантаження до 20 кг. Якщо виникнуть проблеми, звертайтесь ми завжди раді допомогти.

• Наталія

Дуже приємне обслуговування : швидко зателефонувала для уточнення деталей, відправили в той же день, перетелефонували дізнатися , чи все прийшло і як нам.
    Рюкзак сподобався , виглядає стильно , набагато легше за звичайну переноску, легше нести на плечах. Не можу сказати , як в ній коту , він подорожі не любить , але мені його нести було набагато легше , і в поїзді він спав в рюкзаку без фокусів)

Достоинства:
    Легкий , зручний, якісний, легкий в експлуатації, стильний.

• Оксана

Товар не коштує цих грошей. Ручка відвалилась ще не встигли дістати з упаковки прийшлось прикручувати її заново. Пластмасові кришки часто застрягають одна в одній. Користуюсь рідко але переноска просто розвалюється на шматки, зараз почали випадати круглі отвори для вентиляції. Котові в ній банально не зручно. Довелось використовувати в різні пори року - нормально не підійде для жодної з них. Дуже шкодую що придбала. Підходить тільки як лежанка та й та не сама комфортна бо кришка може закритись і закрити там сплячого кота.

Достоинства:
    Виглядає незвичайно, кіт в ній як космонавт.З такою переноскою на Вас точно звернуть увагу перехожі.Вийдуть гарні фото.
    Недостатки:
    Якість низька, ціна дуже завищена. Тварині буде не зручно.
    • Продавец  ЗооТорг

Оксана, дякуємо за замовлення та за зворотній зв'язок. Ми перед відправкою весь товар перевіряємо, все було добре. Можливо при доставці товар пошкодився. Стосовно зручності, за 3 роки проблем не було, всі покупці та тваринки задоволені рюкзаком по якості та по зручності, в доказ цього можете переглянути всі відгуки на цей рюкзак. Наш менеджер вам зателефонує та вирішить питання. Приносимо вибачення за незручності. Звертайтесь, будемо раді допомогти!

• Дарина П***

Купили кішці рюкзачок, спочатку стояв відкритий як лежанка, улюблениця швидко влаштувалась в новій лежанці, і була дуже здивована коли її в цій же лежанці понесли до ветеринара. Тваринці подобається, недоліків не помітили

Достоинства:
    Комфортно для тваринки, якісний матеріал
    • Продавец  ЗооТорг

Дарина, дуже дякуємо Вам, що не полінувались поділитись Вашими враженнями. Це допомагає нам ставати кращими, а також іншим клієнтам побачити на скільки продавець є надійним, а товар якісним. Такою маленькою дією Ви насправді зробили багато добра. Дякуємо Вам за це!

• Максим К***

Хороший рюкзак. Брал для прогулок и езды на велосипеде с котом.
    Один момент, что ремни крепятся пластиковыми зажимами, выглядит ненадежно, на всякий случай подстраховал стяжками.
    В целом супер!

• Продавец  ЗооТорг

Максим, дуже дякуємо Вам, що не полінувались поділитись Вашими враженнями. Це допомагає нам ставати кращими, а також іншим клієнтам побачити на скільки продавець є надійним, а товар якісним. Такою маленькою дією Ви насправді зробили багато добра. Дякуємо Вам за це!

• Чекан Э***

Все дуже добре, котику все сподобалось. Єдине що лямки трішки маленьки.

• Продавец  ЗооТорг

Едуард, дуже дякуємо Вам, що не полінувались поділитись Вашими враженнями. Це допомагає нам ставати кращими, а також іншим клієнтам побачити на скільки продавець є надійним, а товар якісним. Такою маленькою дією Ви насправді зробили багато добра. Дякуємо Вам за це!

• Юлія К***

Хочу выразить большую благодарность продавцу за качественный и очень удобный рюкзак-переноску.Сегодня использовала его для посещения ветклиники.Могу сказать,что это очень удобно.Положила на стол,открыла пластиковое "окошко"и котик готов к осмотру.В то время,когда остальные хвостатые пациенты в ожидании приема сидели в душных закрытых переносках,мой котейка находился в очень удобной лежаночке .Спасибо за отличный сервис!

Достоинства:
    Одни достоинства
    • Продавец  ЗооТорг

ЮлІя, , дуже дякуємо Вам, що не полінувались поділитись Вашими враженнями. Це допомагає нам ставати кращими, а також іншим клієнтам побачити на скільки продавець є надійним, а товар якісним. Такою маленькою дією Ви насправді зробили багато добра. Дякуємо Вам за це!

• Михайло

Незвичний але зручний рюкзак для кота. Використовується нами й як рюкзак-переноска, й як захищена лежанка якщо не дома, а дома - як місце де зберігаються іграшок. Легко носиться, хоча й можна було б й попрацювати над лямками - як на мене короткі трошки.

Достоинства:
    Все в одному: рюкзак-переноска, лежанка, місце для зберігання іграшок =))
    Недостатки:
    Можна було б попрацювати над лямками - як на мене короткі трошки
    • Продавец  ЗооТорг

Михайло, дуже дякуємо Вам, що не полінувались поділитись Вашими враженнями. Це допомагає нам ставати кращими, а також іншим клієнтам побачити на скільки продавець є надійним, а товар якісним. Такою маленькою дією Ви насправді зробили багато добра. Дякуємо Вам за це!