Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Отзывы покупателей о Длинный поводок рулетка для собак крупных и средних пород 8 метров вес собаки до 50 кг DIIL автоматический с отсеком для мусорных пакетов прогулочный нейлоновый собачьи поводки рулетки салатовый (002122)

Есть в наличии

4.6/5
Оценка пользователей 4.6/5
  • Евгений С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Длина: 8. Цвет: Черный

Удобная не смотря на свои габариты

Достоинства:
    Удобная
    • Продавец  ЗооТорг

Євгене, дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що рулетка виявилася зручною у використанні. Бажаємо Вам приємних та комфортних прогулянок!

• Крамарчук Б***

Все четко, качественно

• Продавец  ЗооТорг

Богдане, дякуємо за покупку та зворотний зв'язок. Нам дуже приємно, що якість нашого повідця-рулетки виправдала Ваші очікування. Бажаємо Вам комфортного користування та безпечних щоденних прогулянок!

Продавець просто золото
    Вирішили мені питання з рулеткою за 3 дні
    Як і всі товари 1 на 100 буває бракований
    І я попав в ту сотню. Але золото продавець почув мене верніще навіть самі мене заохотили на то шо вони по гарантії мені замінять рулетку
    Дуже дякую ви супер

• Марина Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Длина: 8. Цвет: Черный

Дуже задоволена, рулетки дуже гарні

• Юлія М***

Чудова рулетка! Міцний повідець, надійний карабін, задоволені на всі 100%

Рулетка розлетілася за 3 тижні
    1 розкололася по пластмасі
    2 кнопка тормозу перестала нажиматися від слова взагалі

Цю рулетку начитався що дуже зручна для собаки моя собака Бігль 20 кг вона розрахована на 50кг і прожила 3 тижні
    Тепер доведеться купувати ще одну
    До продавця жодних претензій він ж не виробник цієї рулетки , то претензія до мейд ін джапан
    Це відгук для людей щоб розуміли купити краще вартісну річ а не слухати як то кажуть добрі відгуки

• Продавец  ЗооТорг

Юрій, дуже прикро що сталася така ситуація. На рулетку діє гарантія 1 рік, вам зателефонує менеджер та вирішить питання, замінемо на нову. Кнопка в цій моделі не натискається, у рулетки зсувний механізм блокування ходу. Будь яка рулетка ломається і дорогі і дешеві і будь які бренди, тут все залежить як вона використовується і в яких умовах ( багато випадків коли рулетки випадають з рук та ударяються, собаки з ними бігають вирвавши з рук, та багато інших випадків). У більшості покупців не виникало проблем з користуванням данної рулетки, покупці задоволенні якістю рулетки. Також діє гарантія 1 рік на рулетку.

Супер продавець
      Вирішили питання від слова супер пупер , екстрено . Дякую велике за те що ви такі молодці до клієнтів , і по гарантії мені замінили рулетку . Дякую 5 балів

• Антон
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Длина: 8. Цвет: Черный

Виконує свою функцію на відмінно.

• Продавец  ЗооТорг

Антоне, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий зворотній зв'язок про якість нашого товару! Це є підтвердженням для інших покупців, що рулетка відповідає зазначеним характеристикам!

• Дарина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Длина: 8. Цвет: Черный

Рулетка добротна, працює справно , але брала для собаки вагою 3 кг і є враження що рулетка тягне собаку просто силою натягування ну і досить важка сама по собі
    Думаю для французів підійде супер, але не для той пуделя шкода , що такої довжини немає на легких рулетках

• Продавец  ЗооТорг

Дарино, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за відгук про якість нашого товару! Рулетка відповідає зазначеній вазі (550 г), сподіваємось, в подальшому вона буде для Вас більш зручною для використання!

• Виктория З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Длина: 8. Цвет: Черный

Рулетка сподобалася, нарікань немає, маю надію, що прослужить довго. Дякую

• Продавец  ЗооТорг

Вікторіє, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий відгук про якість товару! Нехай наша рулетка служить Вам якнайдовше!

• Сергій М***

хороший повідець, ціна -якість. Доставка швидка, досвід покупки чудовий

Достоинства:
    довжина
  • Денис І***

Зручно користивуватись.

Достоинства:
    Триає чудово. Рулетка працює гарно. Користуюсь 2 тижні.
    Недостатки:
    Контейнер для сміття краще носити окремо, можна загубити, при сильних штовхах відлітає.
  • Станислав К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Длина: 8. Цвет: Красный

Користуюсь день у день на протязі 3-х місяців. Все працює чітко надійно без нарікань. Раджу. Топ.

Достоинства:
    Ціна, якість
  • Катерина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Длина: 8. Цвет: Черный

Користуємось майже місяць. Механізм працює чітко.
    Трохи не зручно стопорити стрічку, бо рулетка велика, важка, палець ледь дістає до бігунка. Вона більше для чоловічих рук. Але спокійно витримує різькі рухи собаки 40кг. Собаня різко рванула, стрічка витяглась до кінця, нічого не зломалось, не порвалось.

Достоинства:
    Спокійно витримує собаню 40кг.
    Недостатки:
    Важкуватий. Для моєї руки і завеликий.
  • Оксана П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Длина: 8. Цвет: Салатовый

Купувала рулетку через гарний колір. У мене дуже активний пес,8 метрів якраз ідеальна довжина. Але особисто для мене не зручно тримати, рулетка важка і груба. Не зручно,що відсутня кнопка зупинки, в ній ,,язичок,, що якби регулює, та працювати з ним важко, підводить , коли необхідно швидко зупинити собаку

Достоинства:
    Гарний колір
    Недостатки:
    Важкий, не зручно тримати в руці, кнопка зажиму ремінця важко і не коректно працює
    • Продавец  ЗооТорг

Оксано, вітаємо, дякуємо за зворотній зв`язок! Рулетка відповідає зазначеним характеристикам та фото (вага 0,5 кг, зсувний тумблер управління, прогумована, ергономічна, ручка). Також, якщо товар не підходить по певним, індивідуальним, критеріям, покупець має можливість зробити повернення протягом 14 днів після придбання.

• Наталія
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Длина: 8. Цвет: Черный

На перший вигляд - міцний повідець.
    Але…
    В мене ну дуже активний песик (Джек рассел тер'єр).
    Попередні повідки витримували не довго.
    Песя розривав повідець, механізм рулетки завжди витримував.
    Великий плюс – 8 метрів!!!Можна поганяти не відпускаючи з повідка.
    І сам цілий буде,і коти, і все що рухається поблизу.
    Масивна рулетка. Досить важка.
    Але щодо остаточного висновку – через певний час буде видно.
    Ставлю «5». І маю надію, що послужить подовше.

Достоинства:
    Дружина 8 м
    • Продавец  ЗооТорг

Наталіє, вітаємо! Дуже вдячні Вам за такий змістовний відгук! Нехай рулетка прослужить якомога довше, а прогулянки із песиком будуть позитивні та комфортні!

• Марія В***

Задоволена покупкою, міцний повідець

• Продавец  ЗооТорг

Маріє, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за відгук! Нам приємно, що від покупки у Вас позитивне враження, а інші покупці можуть впевнитися в якості нашого товару!

• Тетяна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Длина: 8. Цвет: Черный

Дуже якісний повідець. Лабрадор 40 кг перевірив неодноразово повідець на міцність . Рекомендую. Дякую за товар і за підхід до покупців.

• Продавец  ЗооТорг

Тетяно, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий чудовий відгук та теплі слова! Дуже раді, що наша рулетка підійшла для Вашого улюбленця, приємних Вам прогулянок!

Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Длина: 8. Цвет: Салатовый

Оновлюю відгук. У рулетки дійсно працююча гарантія, моя зламалася і продавець дуже оперативно її замінив.

Достоинства:
    Широка стрічка, за потреби можна перехопити рукою.
    Контейнер для пакетиків у комплекті
    • Продавец  ЗооТорг

Олено, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за зворотній зв`язок! Для нас комфорт наших покупців та їх улюбленців має велике значення, ми завжди раді допомогти та вирішити будь-які питання по замовленню!

• Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Длина: 8. Цвет: Салатовый

Рулетка витримала близько двох тижнів використання, навіть не щодня, для середньої собаки. Перестав працювати механізм скручування.

Достоинства:
    Широка стрічка
    Недостатки:
    Швидко зламався
    • Продавец  ЗооТорг

Олено, вітаємо, дякуємо за зворотній зв`язок! Дуже прикро, що виникла така неприємна ситуація! Менеджер з Вами зв`яжеться та вирішить питання!

• Олена

Дякую за дуже оперативний зворотній зв'язок. Рулетку замінили на нову. Рекомендую продавця - дійсно якісний сервіс

• Аріна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Длина: 8. Цвет: Черный

Міцний, зручний і довгий, фіксація працює чітко. Якість супер, рекомендую!

• Продавец  ЗооТорг

Аріно, вітаємо, дякуємо Вам за змістовний відгук!

• Людмила К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Длина: 8. Цвет: Черный

Купила для великого собаки, і повідець повністю виправдав очікування. Міцний корпус, надійний сталевий карабін. Довжина 8 метрів дають собаці достатньо свободи під час прогулянки. Зручна кнопка фіксації працює плавно, стрічка не перекручується. Дуже сподобався знімний контейнер для пакетів — дрібниця, але дуже корисно. Якістю задоволена, рекомендую!

Достоинства:
    Якісний
    Недостатки:
    Не має
    • Продавец  ЗооТорг

Людмило, вітаємо, дякуємо за відгук про наш товар!

• Василь В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Длина: 8. Цвет: Красный

Класна релетка, дякую, довгий поводок дозволить джек расселу бігати, а масивність приладу відбивати його від агресивних хозяїв інших собак))) Дуже дякую

• Продавец  ЗооТорг

Василю, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий живий відгук! Приємних та безпечних Вам прогулянок)

• Ілона Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Длина: 8. Цвет: Салатовый

Рулетка гарна але для спокійних собак :) мого бігля не витримує :( коли хочу зафіксувати різко вона тріщіть і добре не фіксує

Достоинства:
    Легка гарна ціна
    Недостатки:
    Не знаю чи то не достаток но активних собак які різко тягнуть не витримає довго
    • Продавец  ЗооТорг

Ілоно, вітаємо! Дякуємо Вам за зворотній зв`язок! Ця модель рулетки з міцного пластика, надійною нейлоновою стрічкою та пружинним механізмом, розрахована на песиків середньої та великої породи!

• Анастасія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Длина: 8. Цвет: Красный

Не найкращий варіант, контейнер для пакетів не тримається взагалі від самого початку, сама стрічка постійно дуже сильно перекручується. Єдина перевага - міцність, бо витримує великого німця який дуже тягне постійно

Достоинства:
    Міцність
    Недостатки:
    Перекручується, не тримається контейнер для пакетів
  • Дарія
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Длина: 8. Цвет: Белый

Чудова рулетка, доставили дуже швидко, продавець просто супер

• Продавец  ЗооТорг

Даріє, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий відгук та теплі слова! Такий зворотній зв'язок має велике для нас значення, а інші покупці мають змогу впевнитися, що рулетка зручна для улюбленців!

• Оксана Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Длина: 8. Цвет: Черный

Якісне обслуговування, Ввічливі, компетентні менеджери з продажу. Швидкий зворотній зв'язок, відправили в той же день.Якісний товар. Користуємось вже майже рік. Досі в чудовому робочому стані. Щиро дякую за вашу роботу.

• Продавец  ЗооТорг

Оксано, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий неймовірний відгук про наш товар та рівень нашого сервісу! Дуже раді, що користування рулеткою приносить тільки гарне враження, а інші покупці можуть впевнитися в якості товару та нашій оперативності!

• Катерина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Длина: 8. Цвет: Красный

Рулетка відповідає опису, фото і очікуванням. Користуємося папу місяців, по відчуттям прослужить довго

• Продавец  ЗооТорг

Катерино, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий відгук! Дуже раді, що наша рулетка відповідає Вашим очікуванням, а інші покупці можуть переконатися в якості та доступності нашого товару!

• Каріна Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Длина: 8. Цвет: Черный

Дуже якісний і зручний повідець. Користуватися ним зручно. Собаку 45 кг витримує добре, навіть при ривках. Механізм працює добре, карабін міцний, стрічка надійна. Окремий бокс зі сміттєвими пакетами — це просто знахідка! Рекомендую!

• Продавец  ЗооТорг

Каріно, вітаємо! Дякуємо за відгук! Це допомагає нам розвиватися далі, а покупці можуть ознайомитися із характеристиками товару!

• Клавдія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Длина: 8. Цвет: Черный

Пользуемся поводком почти месяц, сматывается хорошо, крепкий, немого тяжеловат, им можно отбиваться от других собак)

Достоинства:
    Крепкий, сматывается хорошо
    Недостатки:
    Немного тяжеловат
    • Продавец  ЗооТорг

Клавдіє, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий змістовний відгук, інші покупці можуть впевнитися, що наш товар відповідає зазначеній якості! Щодо Вашого зауваження стосовно ваги,-вагові та інші параметри вказано в описі товару!

• Ліза
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Длина: 8. Цвет: Черный

В мене пес вівчарка й хаскі, дуже активний та сильно тягне, повідок чудово витримує його силу. Іноді перекручується і погано затягує назад повідець. В цілому зручний, саме те що шукала

Достоинства:
    міцний та добре витримує коли пес тягне
    Недостатки:
    трохи важкий і іноді перекручується й не затягує повідок
    • Продавец  ЗооТорг

Єлизавето, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий розгорнутий та практичний відгук про наш товар! Завдяки такому зворотньому зв`язку інші покупці можуть зрозуміти, як поводить себе рулетка при використанні! Щодо Вашого зауваження стосовно перекручування стрічки, - передамо виробникові!

• Дарья Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Длина: 8. Цвет: Красный

Мені повідець подобається, міцний і добре виконує свою задачу.

Достоинства:
    Міцний
    • Продавец  ЗооТорг

Дарино, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий чудовий відгук! Такий зворотній зв'язок дуже важливий для нас, а інші покупці мають змогу побачити якість рулетки, користуйтесь із задоволенням!

• Олексій Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Длина: 8. Цвет: Салатовый

Після виходу з ладу оперативно відреагували та замінили новим, відповідальний продавець. Дякую.

• Продавец  ЗооТорг

Олексію, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий зворотній зв`язок! Раді, що наш сервіс залишив тільки приємні емоції, комфорт наших покупців має велике для нас значення!

• Ігор Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Длина: 8. Цвет: Белый

Купували рулетку, з часом вона почала погано функціонувати, звернулись до продавця, все швидко та якісно вирішили, замінили на нову, сервіс на найвищому рівні, дякую

• Продавец  ЗооТорг

Ігорю, вітаємо! Щиро дякуємо за відгук! Раді чути, що питання з рулеткою було швидко і якісно вирішене, а наш сервіс залишив приємне враження. Нехай кожна прогулянка з вашим улюбленцем буде комфортною та безпечною!

• Вікторія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Длина: 8. Цвет: Черный

Повідець супер, змотується надійно, наш собакен біжить далеко. Замовлення прийшло швидко. Тільки обирайте його для великих порід собак, тому що він досить громіздкий.

• Продавец  ЗооТорг

Вікторіє, вітаємо! Дякуємо за відгук! Раді, що повідець надійно змотується і дозволяє контролювати активного улюбленця. Також дякуємо за корисну пораду щодо розміру – вона точно допоможе іншим покупцям зробити правильний вибір. Бажаємо безпечних і комфортних прогулянок!

• Ігор Б***

За 3 місця вийшов з ладу, собака 8кг, дуже погана якість

• Продавец  ЗооТорг

Ігорю, вітаємо! Дякуємо за замовлення та зворотній зв`язок. Дуже прикро, що сталася така неприємна ситуація. На рулетку діє гарантія один рік, замінемо Вам на нову безоплатно. Найближчим часом з Вами зв`яжеться менеджер та вирішить усі питання.

• Наталья Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Длина: 8. Цвет: Черный

Дуже міцна і якісна рулетка. Довжина посвідка як раз комфортна для прогулянки з собакою, не обмежуючи ії пересування. Витримала декілька серйозних польотів( дитина не втримала при ривку пса) і досі працює як нова, добре фіксується. Задоволена купівлею.

Достоинства:
    Добра якість
    • Продавец  ЗооТорг

Наталіє, вітаємо! Дякуємо за відгук! Приємно чути, що рулетка виявилася надійною, зручною та якісною. Нехай кожна прогулянка з вашим улюбленцем буде безпечною та радісною!