Отзывы покупателей о Поводок рулетка для собак 5 метров вес собаки до 40 кг автоматический прогулочный нейлоновый поводок красный (002011)
Есть в наличии
- Тетяна Н***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Длина: 5. Цвет: Белый
Комфортно тримати в руці. Фіксатор тугий, перемикати складно, це як плюс так і мінус.
- Продавец ЗооТорг
Тетяно, дякуємо за зворотний зв'язок та оцінку ергономіки рулетки. Щодо тугого фіксатора — Ви дуже влучно підмітили. Такий фіксатор розроблено спеціально, щоб уникнути випадкового зняття блокировки, адже безпека вихованця на першому місці. Раді, що в цілому покупка залишила позитивне враження. Бажаємо Вам комфортних та активних прогулянок!
- Наталія М***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Длина: 5. Цвет: Черный
Купили першу рулетку в кінці жовтня місяця минулого року, пропрацювала аж 2 з хвостиком місяці. Так як дійсна гарантія 1рік запропонували таку саму на заміну. І дива не сталось . Друга пропрацювала 3 місяці . Одна і таж проблема , лопнула пружина . Собака вагою 7 кг!
- Недостатки:
- Швидко ламається, не зручна кнопка
- Ірина Я***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Длина: 5. Цвет: Черный
Рулетка гарна, удобна ,але не подобається кнопка- фіксатор.
- Продавец ЗооТорг
Ірино, вітаємо! Дякуємо за зворотній зв'язок! Повідець-рулетка має зсувний тумблер управління, що відповідає фото та опису товару!
- Анастасия М***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Длина: 5. Цвет: Красный
Я його отримала в на наступний день.перше враження -чудовий.
- Достоинства:
- Недорогий,ніби якісний.
- Продавец ЗооТорг
Анастасіє, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за відгук, завдяки такому зворотньому зв`язку інші покупці можуть переконатися в доступності, якості товару та високому рівні нашого обслуговування! Приємних Вам прогулянок!
- Шаповал С***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Длина: 5. Цвет: Черный
Товар без нарікань. Продавець зв'язався в день замовлення. Товар та продавця рекомендую
- Продавец ЗооТорг
Світлано, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такі рекомендації! Приємного користування!
- ОЛЬГА С***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Длина: 5. Цвет: Черный
Все добре.Дякую
- Продавец ЗооТорг
Ольго, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий чудовий відгук про наш товар! Приємних прогулянок!
- василенко л***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Длина: 5. Цвет: Красный
В цілому повідцем задоволені, для бігля 25 кг саме те.
- Достоинства:
- Зручний, якісний
- Недостатки:
- Не зовсім зручна кнопка регулювання
- Продавец ЗооТорг
Ліано, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за відгук, це допомагає іншим покупцям переконатися, що наш товар зручний та якісний! Щодо кнопки регулювання,-рулека оснащена зсувним тумблером управління, що відповідає характеристикам та фото!
- Наталія К***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Длина: 5. Цвет: Белый
Гарний міцний повідець, на чоловічу руку, міцний. В мене собачка 8 кг, повідці ламалися дуже швидко, собачка любить смикати, рулетка ломалася. А цей повідець надійно витримує навантаження мого песика.
- Роман П***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Длина: 5. Цвет: Черный
За такі невеликі кошти така велика, трохи важка та з виду дуже надійна, рулетка. До цього я користувався вдвічі меншою, яка років зо два прослужила без проблем і ще після років три я її підремонтовував та користувався. Але там вона була на саморізах, легко було розібрати, відремонтувати лопнувшу пружину або навіть замінити шнур на звичайний з будмагазину і "вперед". Маю надію, що ця без поломок прослужить не менше, а при необхідності я все ж зможу виконати ремонт, хоча вона з виду ніби не розбірна, але думаю то тільки з виду))) Магазину вдячний і можливість безкоштовної доставка недорогих товарів завжди приваблює.
- Достоинства:
- Гарна, з виду надійна рулетка.
- Недостатки:
- Не розбірна, мабуть корпус клеєний.
- Продавец ЗооТорг
Романе, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий неймовірно змістовний відгук! Корпус рулетки розбірний, нехай служить якнайдовше!
- Катерина С***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Длина: 5. Цвет: Черный
Очень хорошая рулетка. Для собаки 15 кг отлично.
- Достоинства:
- Соответствует 5 метрам
- Продавец ЗооТорг
Катерино, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за зворотній зв`язок! Це допомагає іншим покупцям впевнитися, що рулетка відповідає зазначеним характеристикам та якості!
- Сергей Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Длина: 5. Цвет: Красный
Непоганий повідець, гарної акуратної форми, добре підійде під жіночу, або вузьку долоню але як для мене трохи замала, тим більше зимою, коли без перчаток холодно
- Достоинства:
- Гарна форма та матеріали, річна гарантія
- Недостатки:
- Для мене трохи замала
- Продавец ЗооТорг
Сергію, вітаємо! Дякуємо за зворотній зв'язок та розгорнутий відгук! Це допомагає іншим покупцям зважити всі переваги та визначитися із придбанням рулетки!
- Алла Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Длина: 5. Цвет: Черный
Рулетка відповідає опису, гарно підтягується. В руці зручно тримати.
- Продавец ЗооТорг
Алло, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий змістовний відгук! Дуже раді, що користування рулеткою є позитивне, а інші покупці можуть впевнитися в якості та зручності нашого товару!
- Ольга Я***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Длина: 5. Цвет: Черный
Рулетка гарна,міцна покупкою повністю задоволені.Дякую продавцю.
- Достоинства:
- Все добре
- Недостатки:
- Поки немає
- Продавец ЗооТорг
Ольго, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий відгук про наш товар! Дуже раді, що наша шлея Вам сподобалася та підійшла для Вашого французика, приємного користування!
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Длина: 5. Цвет: Черный
Брала чорну рулетку для 20-ти кілограмового молодого реактивного електровіника)
Доставили швидко. Тільки 4 дні тестуємо, наразі працює без проблем. Єдине, треба звикнути до кнопки (на наших 2-х попередніх повідках були інші механізми)- Продавец ЗооТорг
Ірино, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий живий відгук) Дуже раді, що наша рулетка підійшла для Вашого улюбленця, сподіваємось, користування повідцем буде довгим та комфортним!
- Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Длина: 5. Цвет: Черный
Дякую продавцю за митєву реакцію на на попередній відгук. Собака дуже активна, внаслідок чого поводок був пошкоджений. Але продавець запропонував замінити рулетку по гарантії, що стало несподіванкою. Рулетка чудова, всім радимо звертатись саме в цей магазин. Кращого продавця не знайдете.
- Достоинства:
- Швидка доставка, відмінне обслуговуваня. Рулетка проста і чудова за свою ціну.
- Продавец ЗооТорг
Олександре, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такі рекомендації та оцінку рівня нашого сервісу! Такий зворотній зв`язок від наших покупців дуже цінний для нас!
- Ілля Г***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Длина: 5. Цвет: Черный
Купив цю рулетку-повідець 3 місяці потому і дуже задоволений! Міцний корпус, стрічка добре витягується на всі 360°, керувати легко завдяки зручній кнопці. Ручка прогумована та комфортно лежить у руці. Карабін надійний, стрічка міцна. Собака гуляє вільно, а я контролюю дистанцію без проблем. Собака важить 30 кг, ривки витримує. Рекомендую!
- Продавец ЗооТорг
Іллє, вітаємо! Дякуємо за відгук! Це допомагає покупцям визначитися із придбанням рулетки для своїх улюбленців!
- Марія У***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Длина: 5. Цвет: Черный
Дуже гарна рулетка. Треба звикнути до керування, бо тут не кнопка. Але ціна-якість Дуже приваблива.
- Продавец ЗооТорг
Маріє, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий чудовий відгук! Такий зворотній зв`язок допомагає іншим покупцям впевнитися в якості та доступності нашої рулетки!
- Анна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Длина: 5. Цвет: Черный
Рулетка гарна, міцна. Покупкою задоволені.
- Продавец ЗооТорг
Анно, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий відгук про наш товар! Приємних Вам прогулянок!
- Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Длина: 5. Цвет: Черный
Хороший поводок... до вчерашнего дня. Прослужил 2,5 месяца.
Ну так сибе результат- Продавец ЗооТорг
Вітаємо! На рулетку діє гарантія 1 рік. Менеджер з вами звʼяжеться та вирішить проблему.
- Катерина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Длина: 5. Цвет: Белый
Гарна рулетка, особливо співвідношення ціна- якість. Особисто мені було не зовсім зручно з її керуванням, на цій рулетці повзунок замість кнопки, враховуйте при купівлі.
- Достоинства:
- Міцна, має гарний натяг самої шлеї
- Недостатки:
- Керування
- Продавец ЗооТорг
Катерино, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за відгук, це допомагає іншим покупцям впевнитися в якості та доступності нашого товару! Рулетка має зсувний тумблер управління, про що свідчить опис та фото, сподіваємось, надалі Вам буде більш зручно користуватися!
- Оксана О***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Длина: 5. Цвет: Черный
Виглядає добре
- Продавец ЗооТорг
Оксано, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за відгук! Це допомагає іншим покупцям вневнитися в якості нашої рулетки!
- Данило-Павло Г***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Длина: 5. Цвет: Черный
дуже зручно
- Продавец ЗооТорг
Данило-Павле, вітаємо! Щиро вдячні за Ваш відгук! Це надихає нас рухатися далі, а інші покупці мають змогу впевнитися, що товар відповідає зазначеним характеристикам та якості!
- Александр С***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Длина: 5. Цвет: Черный
Гарна рулетка.
- Достоинства:
- Ціна, якість
- Недостатки:
- Поки немає
- Продавец ЗооТорг
Олександре, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за відгук про наш товар! Дуже раді, що рулетка Вам сподобалася та підійшла для Вашого улюбленця, приємних Вам прогулянок!
- ОКСАНА Л***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Длина: 5. Цвет: Красный
Рулетка супер. Быстро доставили. Все отлично. Рекомендую.
- Продавец ЗооТорг
Оксано, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий чудовий відгук про наш товар та рівень нашого сервісу! Дуже раді, що рулетка відповідає Вашим очікуванням і підійшла для вівчарки, користуйтесь із задоволенням!
- Игорь Б***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Длина: 5. Цвет: Черный
Пользуюсь рулеткой месяц, рулетка очень удобная, на вид практичная, но для взрослого человека, ребенок не достает пальцем до зажима блокировки. Поэтому, для ребенка не подойдёт, а так все супер.
- Достоинства:
- Удобная, крепкая...
- Недостатки:
- Для ребенка большая...
- Продавец ЗооТорг
Ігорю, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за відгук про наш товар! Завдяки такому зворотньому зв`язку інші покупці можуть обрати для себе та своїх улюбленців зручний варіант рулетки!
- Монастарецька Т***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Длина: 5. Цвет: Черный
Гарний, якісний, 5 метрів як заявлено. Замовляля для кішочки, тож думаю проблем з витривалістю рулетки не буде. Ручка зручна, хоч і сама рулетка важкувата, але про це написано в характеристиці, тож я була попереджена(напевно якісний матеріал якщо важкувате)
- Достоинства:
- Все сподобалось
- Продавец ЗооТорг
Тетяно, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий розгорнутий відгук про наш товар! Раді, що рулетка Вам сподобалася і підійшла для Вашої киці, а інші покупці можуть переконатися, що наш товар відповідає зазначеним характеристикам та опису!
- Инна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Длина: 5. Цвет: Белый
Гарна рулетка, ціна якість! Собака 15 кг, дуже активна.
- Продавец ЗооТорг
Інно, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий чудовий відгук про наш товар! Раді, що рулетка відповідає Вашим очікуванням, а інші покупці бачать зручність та якість!
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Длина: 5. Цвет: Черный
Продавець швидко передзвонив та уточнив деталі замовлення. Повідець придбала для одночасного вигулу двох собак, вага яких 15 кг та 27 кг. Поки витримує, але собаки не дуже активні - не тягнуть та не смикають. Лише не зручно розташована кнопка, ручка рулетки велика для жіночої руки. Поки задоволена якістю.
- Достоинства:
- Відповідність ціна-якість
- Недостатки:
- Явних недоліків немає
- Продавец ЗооТорг
Тетяно, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий змістовний відгук, завдяки якому інші покупці мають змогу впевнитися в нашій оперативності та якості рулетки! Щодо незручного розташування кнопки, - передамо виробникові, для нас важливо, щоб товар був ергономічний!
- Віталій В***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Длина: 5. Цвет: Черный
Нормальний повідець. На 40кг сумніваюсь що витримає, особливо якщо песик любить смикати, але на мого коржика має вистачити. Фіксатор повзунком працює наче ок, але не звично після попередньої рулетки з двома кнопками. Трохи не зручна ручка на велику чоловічу долоню, 100% жінок і 70-80% чоловіків буде зручно.
Робота продавця відмінно. Швидко зв'язалися, узгодили деталі і своєчасно відправили.- Достоинства:
- Ціна. Якість?(час покаже, поки все ок)
- Недостатки:
- Індивідуальні, тож не писатиму
- Продавец ЗооТорг
Віталію, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий відгук про наш товар та сервіс! Приємних прогулянок Вам і коржику!
- Юлія Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Длина: 5. Цвет: Черный
Дякую , продавцю за швидке вирішення нашої проблеми з повідцем
- Продавец ЗооТорг
Юліє, вітаємо! Дякуємо за зворотній зв`язок та теплі слова, завдяки яким інші покупці бачать нашу відкритість та оперативність! Нехай рулетка служить Вам якнайдовше!
- Ірина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Длина: 5. Цвет: Черный
Чудова рулетка, дуже зручно гуляти
- Продавец ЗооТорг
Ірино, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий життєвий відгук! Комфорт наших покупців та їх улюбленців дуже важливий для нас, а інші покупці мають змогу впевнитися в якості та зручності нашої рулетки!
- Софія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Длина: 5. Цвет: Черный
рулетка виконано якісно, для моєї активної собаки те що треба
- Достоинства:
- дуже якісна рулетка
- Продавец ЗооТорг
Софіє, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий відгук про наш товар! Це надихає рухатися далі, а інші покупці мають змогу впевнитися в якості рулетки!
- Денис К***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Длина: 5. Цвет: Черный
Зручний та якісний повідець.
- Недостатки:
- Не виявлено.
- Продавец ЗооТорг
Денисе, вітаємо! Дякуємо за відгук! Рада чути, що повідець виявився зручним та якісним. Бажаємо комфортних і безпечних прогулянок із вашим улюбленцем!
- Богдан С***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Длина: 5. Цвет: Красный
Користуюсь поводком уже більше одного місяця і з ним все добре. Гарно працює думаю і буде далі так. Покупкой задоволений
- Продавец ЗооТорг
Богдане, вітаємо! Дякуємо за відгук! Рада чути, що поводок служить добре і Ви задоволені покупкою. Нехай прогулянки з вашим улюбленцем будуть зручними та приємними ще довгий час!
- Александр О***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Длина: 5. Цвет: Черный
Все добре, якість відмінна. Дякую продавцю
- Продавец ЗооТорг
Олександре, вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені якістю товару. Хай покупка приносить лише користь та комфорт, а прогулянки з улюбленцем будуть у радість!
- Юлія Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Длина: 5. Цвет: Черный
Дуже розчаровані повідцем , через місяць користування зламався і це при тому що брали для собак до 40 кг , а наш собака 11кг
- Продавец ЗооТорг
Юліє, вітаємо! Дуже шкода, що сталася така ситуація. На рулетку діє гарантія один рік, замінемо Вам на нову безкоштовно. Найближчим часом Вам зателефонує менеджер та вирішить усі питання. Приносимо вибачення за незручності.