Отзывы покупателей о Bluetooth адаптер для комп'ютера ноутбука блютуз адаптер для мыши клавиатуры принтеров динамиков наушников Windows 11/10/8.1/8/7/XP Pavlysh KLL-11

Оценка пользователей 4.45/5
  • AI аналіз відгуків
    74 відгуки:  72% позитивних, 16% нейтральних, 12% негативних.
    Bluetooth-адаптер отримує здебільшого позитивні відгуки від користувачів за стабільну роботу, простоту підключення, компактність та вигідну ціну. Більшість клієнтів відзначають, що пристрій чудово підходить для типових завдань – підключення миші, клавіатури, геймпадів чи навушників. Однак трапляються скарги на нестабільне з'єднання з аудіопристроями, складності з драйверами під Windows 7/8 та дещо обмежений радіус дії. Переважна частина користувачів задоволена покупкою, але для складнішого сценарію (наприклад, стабільне аудіо чи підключення декількох пристроїв) адаптер може не підійти.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Самойленко В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Black

Товар надійшов швидко і без проблем. Працює нормально, підключаю блютуз навушники Xiaomi Airdots 2 та контроллер XBox One (Bluetooth) оригінальний. За свою ціну справляється без проблем, працює на ПК з ос Windows 11

Достоинства:
    Працює справно
    • Продавец  Lemeshop

Щиро вдячні вам за відгук! Нам приємно знати, що наш товар приніс вам задоволення, і ваші добрі слова надають нам ще більше мотивації вдосконалюватися. Ми прагнемо, щоб кожен наш клієнт отримував саме те, на що сподівається, і ваш відгук підтверджує, що ми йдемо в правильному напрямку. Якщо виникнуть будь-які питання або побажання — ми завжди до ваших послуг! Дякуємо за вашу довіру та вибір нашого магазину!

• Виталий

Работает хорошо

Достоинства:
    Работает хорошо

• Кирило К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Black

Нормальный адаптер, драйверы потом на 10-ку передали по мессенджеру - по умолчанию не подхватывались. Работает уже давно.

Достоинства:
    Хорошо ловит сигнал
    Недостатки:
    Не выявлено
    • Продавец  Lemeshop

• Олександр З***

Брав для безпровідної миші

Достоинства:
    Швидка доставка, товар працює справно, нарікань немає

• Олеся А***

Працює чітко, нарікань нема

• Олег Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Black

Ну, наче проблем за весь час користування(кілька місяців) не було. використовував для підключення геймпадів, пробував і для колонки, але там є затримка(бо 5.0), але для прослуховування музики це не критично, наприклад.

Достоинства:
    Працює, ціна
    Недостатки:
    нема
    • Продавец  Lemeshop

• Олег М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Black

Достойний адаптер за свої кошти. Все працює, нарікання немає. Отримав швидко. Все супер.

• Денис А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Black

В диспетчері пристроїв показує, що є проблеми. Автоматичне оновлення драйверів каже, що останній драйвер присутній... де шукати інші драйвери не зрозуміло...
    З пристроїв бачить лише мій телефон. Навушники та смарт-колонку не бачить(

Достоинства:
    Адаптер підключився швидко
    Недостатки:
    Windows 11 не знайшла всі потрібні драйвери
    • Продавец  Lemeshop

Шановний Денис! Дякуємо за ваш відгук. Нам дуже шкода, що у вас виникли труднощі з використанням Bluetooth-адаптера. Дозвольте надати декілька рекомендацій, які можуть допомогти вирішити проблему: Оновлення драйверів: Якщо автоматичне оновлення драйверів не допомагає, спробуйте завантажити драйвер який є на диску разом з товаром. Також можна скористатися програмами для пошуку та встановлення актуальних драйверів, наприклад, Driver Booster або Driver Easy.
      Перевірка сумісності: Переконайтесь, що ваші навушники та смарт-колонка підтримують той же Bluetooth-версію, що й адаптер. Якщо версії різні, пристрої можуть не знаходити одне одного.
      Скидання налаштувань: Спробуйте видалити адаптер із "Диспетчера пристроїв" і підключити його заново. Після цього операційна система повинна автоматично встановити драйвери. Технічна перевірка: Якщо всі вищевказані дії не допомогли, це може свідчити про технічну несправність адаптера. У такому випадку рекомендуємо звернутися до нас для консультації або обміну товару, якщо проблема підтвердиться. Будемо раді допомогти вам вирішити це питання. Ви можете звернутися до нашої служби підтримки для додаткової допомоги.

• Анна К***

Сам підключився до ПК. Бачить і дешеві китайські TWS і дорогі навушники

Достоинства:
    Хороший адаптер
    Недостатки:
    не виявила
    • Продавец  Lemeshop

• Олександр О***

Працює добре

• Дмитро Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Black

Все прийшло вчасно, адаптер працює без нарікань. Купував для того, щоб підключити геймпад до ПК. Покупкою задоволений.

• Максим Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Black

Гарний варіант, на невеликих відстанях.

Достоинства:
    Стабільна робота
    Недостатки:
    Не виявив
    • Продавец  Lemeshop

• Ярмоленко А***

Вообще нема претензии.

Достоинства:
    Цена

• Віталій Р***

Все добре

• Андрій Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Black

Працює більше місяця без нарікань.

Достоинства:
    Ціна, якість, підсвітка

• Богдан
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Black

Працює 2 тиждень поки без проблем.

• Анатолий Ш***

Працює добре.

• Пелешенко Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Black

Постійно відвалюється звук, потрібно реконект кожні 3 хв, пропрацював нормально пару днів і почалось реконектіння

Достоинства:
    дешевий
    Недостатки:
    працює пару днів, потім всьо
    • Продавец  Lemeshop

Шановний Димтро. Нам прикро що у вас проблеми з адаптером, але вам потрібно для звуку розглядати версію блутуз 5.1 і вище вона трохи дорожча але проблем не буде з відвалюванням звуку. Всю інформацію ви зможете прочитати про версії блютуз і їх різницю в інтернеті або звернутися до нас.

• олександр г***

Ок.

• Василий Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Black

Спочатку нормально не побачив ні навушники, ні телефон. При зміні юсб порту знайшов навушники, але зв'язок обривався кожні 2 секунди. Перевірив на інших пк і з іншими навушниками, результат такий самий, користуватися неможливо.

Достоинства:
    Недостатки:
    постійно втрачає зв'язок
    • Продавец  Lemeshop

Шановний Василий, нам прикро що з вашим товаром виникли проблеми, у вас є гарантія на товар 3 місяці зверніться до сервісної підтримки або в переписку про замовлення допоможемо, можливо драйвер вам потрібен... гарного дня)

• Евгений Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Black

Ну вроде работает.изредка отваливается связь.

Достоинства:
    Есть
    • Продавец  Lemeshop

Шановний Евгеній, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару)

• Валерій Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Black

Дуже хороший товар, тільки підключив Windows зразу драйвера скачав.

Достоинства:
    Всі що можуть бути
    • Продавец  Lemeshop

Шановний Валерій, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару)

• Віктор В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Black

Дуже не стабільне зъеднання, радіус дії ще менше

Достоинства:
    Я для мене нема
    Недостатки:
    Не рекомендую
  • Степанов В***

Все чудово.
    Хінт: якщо у когось, як у мене, не запрацює одразу - не треба шукати драйвери у інтернеті, просто тикніть його у інший USB-порт :)

Достоинства:
    Працює.
    • Продавец  Lemeshop

Шановний Владимир, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)

• Дмитро О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Black

Брав для клавіатури. Якщо якийсь час не працюєш, втрачає зв'язок і більше не підключається. Потрібно вимкнути та увімкнути блютуз на компі, що само по собі дуже "зручно" впроцесі роботи. Танці з бубном не допомогли. Дешеве комуняцьке (китайське) "шото". Буду брати якийсь інший адаптер, нажаль

Достоинства:
    не дає про себе забути
    Недостатки:
    втрачає зв'язок з обладнанням по своєму настрою
  • Александр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Black

Всё отлично работает цена качество

• Максим Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Black

Якщо продавець надасть драйвери для Windows 7, поставлю кращу оцінку.

Достоинства:
    Під Windwos 11 працює відмінно.
    Недостатки:
    Під Windwos 7 пристрій не встановлюється, драйвері в Інтернеті не знаходяться.
    • Продавец  Lemeshop

Шановний Максим. Будь ласка напишіть нам в сервісну підтримку переписка по замовленню або зателефонуйте і ми вам надамо драйвер.

• Сергій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Black

Особливо розповідати нічого. Він працює. Драйвера не потрібні. Радіусу сигналу в районі квартири достатньо.

Достоинства:
    Працює
  • Яків Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Black

На диво, відсутня затримка звуку в блютуз навушниках в іграх. Приємно здивований)

Достоинства:
    Ціна, якість зв'язку
  • Евгений Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Black

На виндовс 10 подключился сразу.наушники,телефон,все подключилось.покупкой доволен.

Достоинства:
    Все работает
  • Юрій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Black

Адаптер не працює нормально - постійно пропадає зв'язок. Перевірив на різних пристроях від стаціонарного ПК та декількох ноутбуків з ОС Windows 10 та 11.

Достоинства:
    Недостатки:
    Не працює
    • Продавец  kayfovoshop

Доброго дня. Нам дуже прикро що з вашим товаром виникли проблеми, у вас є гарантія , смс вам відправили, відправляйте обміняємо на новий

• Людмила Д***

• Цуканов А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Black

Потратил на этот адаптер много бесполезных часов, пытаясь его настроить, хотя я далеко не "чайник" в компах. На Win8 нормально не работает, постоянные сбои и вылеты, драйверы которые высылает продавец не помогают. На Win10 система сама ставит драйвера, но подключить AirPods все равно не получилось ( звук есть, микрофон не работает, что я только не делал). Вернуть адаптер через розетку отказались, говорят связывайтесь напрямую с продавцом. Учитывая стоимость адаптера и стоимость пересылки, это просто нецелесообразно. Я, мягко, говоря разочарован. Не рекомендую к покупке

Достоинства:
    Хороший внешний вид
    Недостатки:
    Нет драйверов в комплекте
    • Продавец  kayfovoshop

Доброго дня, нам дуже шкода що у вас виникли проблеми з товаром напишіть нам будь-ласка в переписку з продавцем відправимо вам драйвера, або обміняємо повернемо кошти

• Олексій Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Black

У мене Win7 і автоматично драйвери не знаходяться, а в інтернеті їх майже немає. Максимум що я зміг - налаштувати можливість передачі файлів між телефоном і ПК. Навушники приєднати не зміг. Пробував ставити софт, але він працює дуже нестабільно і я його видалив.

Достоинства:
    ціна
    Недостатки:
    неможливо знайти драйвери для Win 7
    • Олексій Т***

Доповнення:
      Після звертання до продавця мені вислали драйвери. Але вони не допомогли. Я відіслав модуль назад і мені дуже шкода повернули гроші.

• Андрей Г***

Под win10 хорошо подходит, например

• Вадим Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Black

хороший адаптер за свою ціну

Достоинства:
    чутливий адаптер v5.0
    Недостатки:
    якщо до нього стояв інший BT адаптер - вимагає видалення попереднього адаптера в системних налаштуваннях