Отзывы покупателей о Очки сварочные защитные хамелеон с автозатемнением (00-0001149)

Оценка пользователей 4.5/5
  • Сергій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE

Отличный девайс о котором я раньше и не догадывался о существовании. Функция автоматического затемнения срабатывает мгновенно. Есть некий дискомфорт при длительном ношении в районе переносицы и могут быть следы на лице если долго работать в них. Но тем не менее, за свою цену это очень даже хороший вариант. А главное руки свободные во время работы.

Достоинства:
    Отличные очки
  • Денис Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE

Сказати, що окуляри-це просто жах,то просто промовчати!!! За одну сварку вже покрилися бризками!!! Лице пече,-від того що -не захищено!!! І дуже темно скло,-дуже важко побачити зварну вану!

• Влад В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE

Исполнение простое, но работает хорошо.

Достоинства:
    Удобно.
    Недостатки:
    Нет.
  • Александр К***

Шикарно!

Достоинства:
    Много!
  • Інна

працює

• Світлана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE

чоловік каже що працюють і досить зручні. Але не для постійного використання інакще шкіра на обличі буде страждати. Якщо вам потрібно працювати довго то скоріше за все треба користуватися маскою для повного захисту. А так окуляри топ за свої кошти.

• Андрій Н***

Користувався два рази задоволений

Достоинства:
    Зручні у викоростані
    Недостатки:
    Не виявив
  • Наталія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE

перед використанням потрібно зняти захисну плівку с усіх сторін. Самі окуляри зручні і ефективні.

Достоинства:
    працюють/приємна ціна
    Недостатки:
    не виявлено
  • газе т***

Немає регуліровки. Надто темно

• Андрей К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE

Коробка коштує найвижчої оцінки. Взагалі, норм окуляри, ціна - якість. Продавця рекомендую

Достоинства:
    Запаковані в коробку від VICTORIA'S SECRET
    Недостатки:
    Не дуже щільно прилягає до обличчя
  • Сергій
    Отзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE

На світло реагує, затіняє. Кудись підлізти без маски норм. Можна брати!

• Сергій
    Отзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE

окуляри сподобалися, затемняють відразу, а не з затримкою як дешевші моделі (принаймі у мене) Гарантія 6 місяців як і має бути. Поки що всим задоволений.

Достоинства:
    ціна/якість
  • Інна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE

перед першим використанням необхідно зняти захисний екран і плівку з двох сторін інакше не буде працювати, а так все добре

• Інна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE

Купувала чоловікові, каже все добре працює і зручні в користуванні. Перед першим використанням раджу трохи потримати на сонці або світлі щоб зарядити батарею перед першим використанням аби працювали коректно. В комплекті йде поворозочка для кріплення на голову якщо дужки не зручні і спадають окуляри. Дякую за чудовий сервіс!

Достоинства:
    працюють, зручні в користуванні
    Недостатки:
    не виявлено
  • Василь К***
    Продавец: OKSTORE

Не рекомендую

• Ростислав К***
    Продавец: OKSTORE

Не рекомендую,ці окуляри зіпсують Вам зір.

Достоинства:
    Немає ніяких
    Недостатки:
    Не регулюється перенісся, обзор дуже малий ( фото додоється)