Отзывы покупателей о Жетон адресник для котов и собак Hvostiki Corral "Круг" S нержавеющая сталь со шнурком, подвеской и лазерной гравировкой имени и номера телефона

Оценка пользователей 4.71/5
  • Дар'я Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Semdem

Замовила жетон для свого кота Рона — і тепер він виглядає як справжній джентльмен! Ім’я чітко видно, номер теж. Легенький, зручний, Рон взагалі не протестував. Приємне враження від покупки, усе зроблено з любов’ю до тварин.

Достоинства:
    • гарно виглядає
    • коту не заважає
    • все чітко вигравірувано
  • Татьяна Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Semdem

Замовляла 10.11 відправили 19.11.
    Замовляла, щоб було імʼя і символ серця, намалювали бантик (чому не знаю, у мене нічого не уточнювали)

Достоинства:
    Тепер у кішки є адресник, доступна ціна
    Недостатки:
    Не той символ, шо я просила, їхало так довго, що я навіть забула, що замовляла
  • Ольга Я***

Дякую, Вам за красу!
    Адресник і шнурочок дуже швидко зробили і відправили! А те, що для мого Єнота підбирали розмір спеціально під породу котика, мене дуже підкупило! Чудова комунікація менеджера!
    Одним словом, СУПЕР!

Достоинства:
    Дуже гарний!
  • Таня Р***

Жетон дуже сподобався.
    Дякую , за швидку доставку)

• АнБо
    Отзыв от покупателя. Продавец: Semdem

Гарні жетони. Дуже акуратно виконані написи. Товщина жетона приблизно як у копійки, якось погнути нема шансів. Сама поверхня дуже гладка і трохи відзеркалює. Вузли на шнурочку добре регулюються не треба розв'язувати, знати/одягти на котика дуже зручно і швидко.
    Брала два штуки для двох котиків і дуже задоволена. Також допомогли обрати розмір жетону відповідно до котиків

Достоинства:
    Дуже гарні
    • Продавец  Semdem

Дякую за Ваш відгук! Хай котики носять із задоволенням!)

• Єлизавета К***

Дуже сподобалось замовлення

Достоинства:
    Якість , швидкість
  • Валерия С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Semdem

Швидко зв'язалися, розповіли про дизайни які є, відправили в той же день, ще й приємний подаруночок поклали)

Достоинства:
    Швидко, якісно