Отзывы покупателей о Твердый шампунь ручной работы на основе лечебных трав и масел 100% натуральный фитошампунь 65 грам Карпатская Фитопродукция
Есть в наличии
- Наталя Н***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix
Гарний продукт, відповідає заявленим властивостям. Рекомендую
- Достоинства:
- Гарно піниться, приємно пахне
- Продавец LikePrix
Доброго дня. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.
- Алєкса Г***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix
Сподобалось. Поки що декілька раз скористалася цим шампунем, треба буде подивитись який буде результат після систематичного користування
- Достоинства:
- Приємно пахне, файно милиться, виконує свої функції. Волосся після миття блискуче і трохи довше залишається свіжим (у мене голова швидко жирніє і приходиться через день мити)
- Продавец LikePrix
- Анастасія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix
Дуже задоволена,як самим товаром,так і оперативністю доставки
- Достоинства:
- Дуже гарно пахне
- Продавец LikePrix
Доброго вечора. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.
- Евгения Т***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix
Очень понравилась шампунь) волосы шолковые, не жирнеют и полезный состав. Всем рекомендую!!!
- Достоинства:
- Волосы шолковые и красивые