Отзывы покупателей о Ковдра MirSon Bianco Тенсель (Modal) 0775 зима 172x205 см 31154207
- Марина О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 200x220
Выбирая одеяло, просмотрела много вариантов, остановила свой выбор на этом. Конечно в ионы серебра верится с трудом, но проверить это никак не могу. Пишу отзыв уже спустя 5 месяцев использования. Качество на уровне, не сбилось, под ним комфортно спится, не парит
- Достоинства:
- Качественное, не парит
- Недостатки:
- Таких не появилось
- Тищенко А***Продавец: Rozetka. Размер: 155x215
Это самое качественное и лёгкое одеяло из тех, что у меня были. Не сбивается и сохраняет свою лёгкость. Под ним очень удобно спать, оно не тяжёлое и под ним не жарко.
- Достоинства:
- Масса
- Сергій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205
Тепла і велика ковдра, дуже приємна на дотик) Ідеальна покупка!
Представник постачальникаЩиро дякуємо вам за такий теплий відгук
Нам дуже приємно, що ковдра сподобалася — тепла, приємна на дотик і повністю виправдала ваші очікування
Tencel (Modal) дійсно дарує особливе відчуття м’якості та комфорту
Нехай служить довго та забезпечує затишні зимові ночі!
Дякуємо, що обираєте MirSon
- Денис К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205
Відмінна ковдра, мені підійшла за всіма параметрами: легка, тепла, не викликає подразнення і, звичайно ж, хороша вартість.
Представник постачальникаЩиро дякуємо за такий детальний і позитивний відгук!
Нам дуже приємно, що антиалергійна ковдра MirSon Bianco Тенсел (Modal) №0775 ідеально вам підійшла — легка, тепла, без подразнень і за вигідною ціною
Ми раді бути частиною вашого комфорту!
Дякуємо за довіру до MirSon!
- Елизавета Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205
Купила на замену старому одеялу. Очень комфртное, легкое, спать стало лучше. Рекомендую!
Представник постачальникаДякуємо вам за чудовий відгук!
Раді, що ковдра MirSon Bianco Тенсел (Modal) зимова 140*205 см вам сподобалась і подарувала комфортний сон.
Ваша рекомендація дуже цінна для нас!
Бажаємо вам тільки приємних ночей та затишку!
- Ілля Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205
Відмінна антиалергенна ковдра, якість на рівні
Представник постачальникаДоброго дня! Щиро дякуємо вам за відгук
Нам дуже приємно, що ви високо оцінили антиалергенні властивості та якість ковдри. Нехай вона дарує тепло й комфорт у холодну пору року!
Будемо раді вашим наступним замовленням
- Анастасія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205
Приємно здивована якістю, все доставлено в найкращому вигляді. Покупка виправдовує ціну!
Представник постачальникаДякуємо вам за відгук!
Нам дуже приємно, що ковдра Bianco Тенсел (Modal) 0775 вам сподобалась та виправдала очікування.
Ми завжди прагнемо забезпечувати якість на найвищому рівні. Гарного користування та затишних ночей!
- Виктор Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205
Відмінна ковдра за свою ціну, мінусів не виявив. Дуже тепла, комфортна для здорового сну.
Представник постачальникаДякуємо за чудовий відгук!
Раді, що ковдра антиалергійна MirSon Bianco Тенсел (Modal) 0775 повністю виправдала ваші очікування.
Нехай дарує вам комфорт і теплі ночі щодня!
Завжди раді бути вам корисними
- ЕвгенийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205
Одеяло очень хорошее. купил 2 штуки. легкое, теплое.
- КонстантинОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205
осенью прошлого года взял одно одеяло, очень понравилось
месяц назад купил еще одно дочке.
Теплое, качественное, хорошее одеяло.- Достоинства:
- теплое, качественное
- Малей И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 172x205
Одеяло понравилось. Пошито очень качественно, как и должно быть. Теплое, настоящее зимнее одеяло. Верхний материал приятен тем, что хорошо лежит в пододеяльнике, не елозит.
- Достоинства:
- Качественное одеяло.
- Недостатки:
- Покажет время эксплуатации.
- Нечипорук О***Продавец: Rozetka. Размер: 220x240
Спится под этим одеялом чудесно, оно легко ложится на тело пушистым теплым облаком. Одеяло, в целом, хорошее, теплое, удобное.
- Достоинства:
- Теплое
- Недостатки:
- Не нашла
- Костюк А***Продавец: Rozetka. Размер: 200x220
Теплое, легкое, мягкое. Наполнитель и ткань натуральные, простое в уходе, можно стирать. Очень понравилось качество.
- Достоинства:
- Теплое
- ОксанаПродавец: Rozetka. Размер: 172x205
Що ж сказати, мене ця ковра лише радує. Легко переться, мягка та об'ємна. Не парить, та дуже тепла.
- Світлана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 220x240
Це моя четверта ковдра МірСон. Чесно кажучи, таке враження, що на фото зовсім інша ковдра. Візерунок стьожки не ромби, а зигзаг, окантовка білого кольору, майже не згинається. Наповнювач Еко-сілк (попередня ковдра) дуже приємний на дотик, як пух. А цей - дійсно відчуття целюлози, дубовий. На паперовій вкладці написано, що наповнювач - бавовна. Картонної бірки МірСон немає. Зразка наповнювача в зіпері теж. На попередній ковдрі, яку придбала тиждень тому, була. Таке враження, що підробка. Із задоволенням би повернула, але ж поверненню не підлягає. Решту вражень напишу в коментарях після використання.
- Достоинства:
- Прогнозована перевага - не буде комкатися в підковдрі, бо майже не згинається :)
- Недостатки:
- Жорстка на дотик. Думаю, що відчуття будуть як у наметі :(, бо не прилягатиме до тіла.
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Заздалегідь приносимо вибачення за завдані незручності. Будь ласка, зв'яжіться з відділом контролю якості за телефонами, зазначеними на вшивній бірці виробу або на офіційному сайті виробника, ми намагатимемося якнайшвидше вирішити/врегулювати питання. Упевнені, що зможемо допомогти у вирішенні цієї ситуації. Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців!
- Сатіам Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 220x240
Вес не соответствует. Вес одеяло где то 2700-2800
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук про антиалергійну ковдру MirSon Bianco Тенсел (Modal) 0775 зима 220*240 см!
Щиро перепрошуємо — у характеристиках сталась помилка.
Фактично:
220*240 см — це євро king size,
Вага наповнення — приблизно 2350 г,
Решта ваги — це тканина та стібка, тому загальна вага ковдри може бути близько 2800 г, як Ви й зазначили.
Ми виправимо інформацію, щоб надалі уникати непорозумінь. Дякуємо за уважність і розуміння!
- Юля Д***Продавец: Rozetka. Размер: 172x205
Что ж такое-то???? Заказ оформлен 23 числа ..... но до этих пор не отправлен.....
Эксперт RozetkaДобрый день, Юлия! Спасибо за обращение, Ваш отзыв передан ответственному сотруднику через форму обратной связи (внизу страницы) для решения проблемы, мы с Вами свяжемся в ближайшее время. В будущем, пожалуйста, используйте эту форму.