- Інна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: РухСтилю. Основной цвет: Белый. Высота: 28
Ваза чудова, стильна, ідеально вписалася у дизайн квартири.
Дякую продавцю за швидку доставку.- Достоинства:
- Стильна
- Недостатки:
- Юлія К***Отзыв от покупателя. Продавец: РухСтилю. Основной цвет: Белый. Высота: 28
Неймовірної краси ваза
Доставили швидко та цілісно! Дякую! - Виктория М***Отзыв от покупателя. Продавец: РухСтилю. Основной цвет: Черный. Высота: 28
Ваза дуже гарна! Виглядає цікаво навіть без квітів. Всі хто бачать - в захваті )
- Достоинства:
- Класна!
- Анастасия Б***Отзыв от покупателя. Продавец: РухСтилю. Основной цвет: Черный. Высота: 28
Писала за брак вази, що трохи протікає . Зі мною швидко звʼязались і запропонували обмін, велике дякую за комунікацію, ваза дійсно красива
- Достоинства:
- Красива
- Недостатки:
- Може бути брак
Ваша красивая , очень , но к сожалению протекает снизу . За такую цену обидно
- Достоинства:
- Красивая, необычная
- Недостатки:
- Протекает через ножки , через сутки лужица под вазой
- Продавец РухСтилю
Доброго дня, Анастасіє!
Дякуємо за ваш відгук. Нам прикро, що у вас виникла така ситуація. Хочемо зазначити, що наші вази проходять контроль якості, і подібні випадки раніше не фіксувались. Можливо, товар був пошкоджений під час транспортування.
Ми обов’язково розглянемо вашу ситуацію індивідуально та запропонуємо вирішення.
- Олександра С***Отзыв от покупателя. Продавец: РухСтилю. Основной цвет: Черный. Высота: 28
Ваза класна! Всередині доволі містка, тому із водою дуже стійка. Вигляд - супер. Чудова ідея для подарунка.
- Достоинства:
- Незвичайний вигляд, важка, стійка.
- Недостатки:
- Хіба що ціна))
- Володимир Б***Отзыв от покупателя. Продавец: РухСтилю. Основной цвет: Черный. Высота: 28
Ваза супер дуже подобається!
- ДаніїлОтзыв от покупателя. Продавец: РухСтилю. Основной цвет: Белый. Высота: 28
Гарна, стильна, якісна.
- Анастасия С***Отзыв от покупателя. Продавец: РухСтилю. Основной цвет: Белый. Высота: 28
Це не ваза- це шедевр. Дуже гарна і якісна
- Машковская Н***Отзыв от покупателя. Продавец: РухСтилю. Основной цвет: Черный. Высота: 28
Дуже красива та стильна ваза!
Всі гості в захваті від неї - Кузів Х***Отзыв от покупателя. Продавец: РухСтилю. Основной цвет: Белый. Высота: 28
Дуже гарний подарунок, подруга була взахваті ❤️якість відміна
- Тетяна П***Отзыв от покупателя. Продавец: РухСтилю. Основной цвет: Черный. Высота: 28
Задоволена покупкою. Ваза гарна, велика і не звична.
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: РухСтилю. Основной цвет: Черный. Высота: 28
Гарна якість та ефектний вигляд. Всім сподобалось.
Продавець швидко відправив товар та якісно запакував вазу. - ЛинаОтзыв от покупателя. Продавец: РухСтилю. Основной цвет: Черный. Высота: 28
ваза дуже сподобалась
- Достоинства:
- гарне виконання