- Олег В***Отзыв от покупателя. Продавец: RockStar. Объем: 500 мл. Цвет: Оливковый
Через 10 часов, периодически открывая термос, чай тёплый. Условия 16..20. Возможно из-за одного уплотнителя.
- Достоинства:
- Широкая чашка, можно макать печенье. Простая пробка. Жидкость протекает по-наружи. Удобство мойки.
- Недостатки:
- Так как при неполном открытии крышки, жидкость льётся по крышке, грязными руками лучше не открывать термос. А то вся грязь, будет в чашке.
- Олег В***
Крышка - читать пробка
- Вадим М***Отзыв от покупателя. Продавец: RockStar. Объем: 1.2 л. Цвет: Темно-серый
Отличный товар
- Недостатки:
- Игорь В***Отзыв от покупателя. Продавец: RockStar. Объем: 750 мл. Цвет: Темно-серый
Норм
- Руслан Т***Отзыв от покупателя. Продавец: RockStar. Объем: 1.6 л. Цвет: Темно-серый
Дуже чудовий термос, в холодному приміщенні гарно тримає температуру . Доставили дуже швидко. Дякую
- Лідія М***Отзыв от покупателя. Продавец: RockStar. Объем: 1.6 л. Цвет: Черный
Якісний,добре тримає тепло.
- Федоров П***Отзыв от покупателя. Продавец: RockStar. Объем: 750 мл. Цвет: Оливковый
Температуру тримає добре
- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: RockStar. Объем: 750 мл. Цвет: Темно-серый
Тепло не тримає від слова зовсім за 10 годин чай був льодяний!!!
- Достоинства:
- Вигляд
- Недостатки:
- Це пляшка а не термос!
- Олександр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: RockStar. Объем: 1.6 л. Цвет: Темно-серый
Дуже корисна річ коли вимикають світло. Через 12 годин температура понад 80 градусів. Але попався бракований. Через 2 місяці щоденного використання (тільки гаряча вода) одного разу перестав тримати тепло. Кошти за термос повернули без проблем. Усі затрати на пересилку продавець взяв на себе. Буду пробувати ще раз брати цей термос.
- Достоинства:
- Дуже довго тримає тепло, без сторонніх запахів
- Недостатки:
- В мене через 2 місяці зламався
- Татьяна Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: RockStar. Объем: 900 мл. Цвет: Темно-серый
Коли купила, то одразу взяла тестувати, скільки ж буде тримати тепло. Якщо залити крутий кип'яток, то через 12 годин вода ще ДУЖЕ гаряча (в мене взагалі було враження, що майже така сама, як зранку). Через 24 години вже чай не зробиш з такої води, але вона все одно гаряча (саме гаряча!, а не тепла). Тож термосом задоволена!
- Достоинства:
- довго тримає тепло, приємний на дотик, два "стаканчики" в одній кришечці
- Недостатки:
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: RockStar. Объем: 900 мл. Цвет: Темно-серый
Термосом дуже задоволена. Сервіс чудовий.
- Достоинства:
- Легкий, добре і довго тримає температуру води.
- Недостатки:
- Не помітила
- Олена М***Отзыв от покупателя. Продавец: RockStar. Объем: 750 мл. Цвет: Темно-серый
Термосом дуже задоволена, довго тримає високу температуру. Якби ще був отвір для наливу воду без відкриття повністю кришки, то довше зберегав температуру, але цього в опису і не було заявлено.
- Достоинства:
- Довго тримає високу температуру
- Недостатки:
- Поки ще не знайшла
- ДмитрийОтзыв от покупателя. Продавец: RockStar. Объем: 750 мл. Цвет: Темно-серый
Температуру держит до вечера. Одному хватает.
- Дмитрий Б***Отзыв от покупателя. Продавец: RockStar. Объем: 1.6 л. Цвет: Черный
термос на 1,6 нет тут широкого горла
тепло держит долго, утром залил кипяток вечером вода еще горячая - это в квартире. Вполне достаточно. - Конопляна В***Отзыв от покупателя. Продавец: RockStar. Объем: 1.6 л. Цвет: Черный
Термос відповідає заявленим характеристикам.
- Достоинства:
- Якісний, зручний термос
- ВасилийОтзыв от покупателя. Продавец: RockStar. Объем: 900 мл. Цвет: Черный
Примерно то, что мне надо было.
Через 8 часов (после заливки крутого кипятка) водой из термоса можно залить растворимый кофе с молоком и сразу пить.
Если не добавлять холодного молока - придется немного подождать пока остынет. Чай, заварить не получится.
Емкость 0,9 л.- Достоинства:
- Именно то, чего я ожидал от данного товара.
- Недостатки:
- Возможно, немного дороговато.
- Ігор Д***Отзыв от покупателя. Продавец: RockStar. Объем: 750 мл. Цвет: Оливковый
Чудовий термос, через 14-годин вода в ньому ще досить гаряча. Кришка спочатку трішки пропускала воду, але просто поправивши гумову прокладку, поставивши її в пази правильно, більше проблем не виникає... Сподобалось те, що в ньому дві чашки, також сподобався дизайн та колір...
- Достоинства:
- Чудовий термос... Тримає температуру на відмінно.
- Недостатки:
- Ціна трішки кусає...
- Олег П***Отзыв от покупателя. Продавец: RockStar. Объем: 1.6 л. Цвет: Черный
Гадаю найкращий термос на ринку України.
+ дякую за подарунковий чай та каву.- Достоинства:
- довго тримає тепло
- Недостатки:
- відсутні
- Александр Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 750 мл. Цвет: Черный
Все добре, крім назви. Маю 3 різного об'єму. Всі тримають дуже довго.
- Достоинства:
- Ціна, 2 чашки.
- Недостатки:
- Назва.
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо за ваш відгук. Приємного користування!
- Ольга Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Success Road. Объем: 750 мл. Цвет: Темно-серый
Добре тримає тепло, вмісткий, зручно мити. Поки з кришкою та механізмом проблем не було.
- Павел М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1.2 л. Цвет: Оливковый
Якісний та функціональний президентський термос.
Простий та надійний.
Нагадує про Дональда Трампа.- Достоинства:
- Якісний та функціональний президентський термос.
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо за ваш відгук. Нам приємно, що ви залишилися задоволені!
- Елена Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Mobi Fish. Объем: 750 мл. Цвет: Фиолетовый
Как и обещанно- кипяток держиться двое суток! Лучший термос, который я только встречала! Не пожалеете и будете использовать в любое время года!
- Сергей С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1.2 л. Цвет: Черный
Доставка очень долго,переносили несколько раз
Експерт RozetkaДоброго дня!
Приносимо свої вибачення за спричинені незручності.
Дякуємо за надану інформацію. Ми вживатимемо заходів для поліпшення якості роботи нашого магазину і недопущення подібних ситуацій у майбутньому.
- Юлія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 900 мл. Цвет: Темно-серый
Вже рік користуюся, тепло тримає. Мене влаштовує
- Борздий І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1.6 л. Цвет: Оливковый
Топ за свої гроши. Тримає температуру добре.
- Недостатки:
- Андрій О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 900 мл. Цвет: Черный
Найкращий термос,використовую на кожен день.Завжди зі мною в рюкзаку. Використовую для Пуерів
- Достоинства:
- Якість, пожиттєва гарантія, зручність , тримає кипяток 24 години
- Недостатки:
- Юрій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Success Road. Объем: 900 мл. Цвет: Темно-серый
Якісний термос.
- Ольга М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1.2 л. Цвет: Черный
Супер. Тримає час чи каву гарячими до вечора. Рекомендую.
- Достоинства:
- Виконує свою функцію.
- Недостатки:
- Поки немає.
- Людмила Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 900 мл. Цвет: Оливковый
Заказали 3. Мне, мужу и свекрови. Все довольны. Класмные термосы. Сразу к ним и заварники заказали, очень удобно. Рекомендую.
- Достоинства:
- Добре тримають температуру
- Недостатки:
- Не нашли
- Дмитро Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1.2 л. Цвет: Темно-серый
Отличный термос
- Сергій Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Success Road. Объем: 900 мл. Цвет: Черный
Норм термос. Тепло зберігає добре. Рекомендую
- Лілія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Success Road. Объем: 900 мл. Цвет: Черный
Дуже гарний термос,купила спочатку чоловіку на роботу,а потім ще один- на подарунок
- Достоинства:
- Довго тримає тепло
- Недостатки:
- Ілля Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1.6 л. Цвет: Темно-серый
Дійсно довго тримає температуру. Широке горлечко дає змогу наливати не тільки чай взимку, а й лід для коктейлів влітку. Дуже рекомендую
- Достоинства:
- довго тримає, зручний, якісний
- Недостатки:
- чашечки з комплекту невеличкі
- Ірина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1.6 л. Цвет: Темно-серый
Дуже класний термос,довго тримає гарячі напої,металевий корпус.У нас вже такий багато років,а зараз замовила на подарунок рідним. Їм дуже сподобався і дизайн,і якість. Доставка швидка,все добре.
- Достоинства:
- Довго тримає температуру рідини.
- Недостатки:
- Хотілось би захисний чохол у комплекті.
- Віра К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1.6 л. Цвет: Темно-серый
Великий,температуру тримає
- Достоинства:
- Гарний,великий,міцний
- Недостатки:
- АнатолійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 900 мл. Цвет: Фиолетовый
Це спроба номер два. Перший термос повернув бо грівся корпус і температуру тримав нижче заявленої. Повернули кошти і я ризикнув, замовив вдруге.
Інша справа. Температуру тримає згідно характеристик, навіть трохи краще. Покупкою задоволений.
От тільки з гарантією вже декілька днів вирішують питання. У додатку Розетка написано що гарантія на даний товар не передбачена- Достоинства:
- Колір, дизайн, дві чашечки, гарно тримає температуру, приємно вщяти в руки. Докупив пробку з ситечком
- Недостатки:
- Не зрозуміло з гарантією
Представник постачальникаДоброго дня. Дякуємо за вашу довіру! На цю лінійку термосів діє довічна гарантія від виробника. Основною умовою її збереження є відсутність механічних пошкоджень (вм’ятин) на корпусі. Виробник не комплектує товар гарантійним талоном. Для підтвердження права на гарантійне обслуговування, будь ласка, збережіть чек. Бажаємо приємного користування.
- Анатолій В***
Тоді так і треба писати: гарантія за чеком. Це ж у ваших правилах прописано.
Зверніть увагу!
Не на всі товари надається гарантійний талон. При завантаженні талону в особистому кабінеті, Ви можете побачити наступну інформацію:
На даний товар гарантійний талон відсутній - товар відноситься до категорії, на яку не надається гарантійне обслуговування. Якісні продовольчі товари обміну та поверненню не підлягають.
Гарантія надається тільки за чеком - для сервісного обслуговування товару достатньо мати лише упаковку зі збереженим маркуванням та документ про оплату (чек чи видаткова накладна).
Гарантія надається тільки по талону від виробника - для отримання талону, необхідно подати запит до сервісного відділу магазину. - Анатолій В***
Молодці, вже виправили. Тепер все зрозуміло: гарантія за чеком.
А коробку зберігать?
- Оксана Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 750 мл. Цвет: Оливковый
Дуже гарний термос,доставка швидка
- Достоинства:
- Довго держе тепло
- Недостатки:
- Поки не виявили