- Євген Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: ReF_Store
Вимушений відкорегувати свій попередній відгук, бо трішки більш ніж за місяць користування зарядний пристрій перестав швидко заряджати девайси. Спершу я помітив, що мені перестало вистачати 30 хвилин зранку щоб зарядити годинник. Потім я підключив Макбук і, хоча в ньому ще було більше 30% заряду, індикатор заряду показував що повний заряд настане через 4,5 години (35 ватний зарядник має зардяждати макбук від нуля до сто за 120 хвилин). Battery Meter на макбуці показав, що пристрій віддає лише 12 ватт (дивись скріншот). Окремо провів декілька тестів на айфоні і результати такі ж самі - "very slow" та в районі всього 5 ватт! (P.S. я проводив тести цього зарядного пристрою цими ж самими додатками після покупки і тоді результати були інши - 35 ватт).
- Недостатки:
- Вийшов із ладу за місяць користування
- Продавец ReF_Store
Євген, дуже сумно що наш зарядний пристрій не виправдав надій вже за перший місяць, наш менеджер зв'яжеться з вами для гарантійної заміни. З повагою Ref_Store
- Евгений Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: ReF_Store
Зарядний пристрій дуже схожий на відновлений оригінал. Коробка була з пломбою, як в продукції Еппл, але вкладиш в середині був надірваний, наче хтось до цього вже не дуже обережно діставав зарядний пристрій (можливо хтось вже купував і повернув). Сам блок працює добре, видає чесних 35 ват. Проте майте на увазі, що це сумарна потужність, коли я поставив заряджати два телефони один приймав 25 ват, а інший 10 ват. Зовні не відрізняється від оригіналу.
- Достоинства:
- Дизайн, схожий на оригінал (можливо оригінал)
- Недостатки:
- Схоже що це повернута/відновлена продукція
- Продавец ReF_Store
Евгеній, дякуємо за ващ відгук. З повагою Ref_Store
- Роман Т***Отзыв от покупателя. Продавец: ReF_Store
Проблема решена
Гарний пристрі і схоже що це оригінал, який виробляється в "третю зміну", або відбракований. Брав щоб заряджати телефон і годинник.
Все було добре, але зарядний пристрій перестав нормально працювати через місяць і якщо годинник заряджається нормально то телефон прицьому не заряджається. При зміні портів все те саме(- Достоинства:
- зручний
- Недостатки:
- перестав працювати
- Продавец ReF_Store
Доброго дня Роман, наш менеджер зв’яжеться з вами для гарантійної заміни. З повагою Ref_Store.
- Продавец ReF_Store
Роман, замовлення за вашим ім’ям та фамілією не знайдено, напишіть нам через форму написати продавцю. З повагою Ref_Store
- Роман Т***
Продавець дуже швидко зв‘язався і погодився на заміну і вже за кілька днів прислав новий блок. Відпрацювали дуже добре і були уважні до деталей. Сервіс на вищому рівні! Рекомендую купувати в них.
- ЄвгенійОтзыв от покупателя. Продавец: ReF_Store
Зручно заряджати годинник та телефон одночасно, купляв саме для цього
- Достоинства:
- Якісний зарядний пристрій
- ВячеславПродавец: ReF_Store
Замовив, доставили швидко, працює надійно і якістні матеріали, дякую.
- Достоинства:
- Дуже корисна річ, одразу заряджаю 2 айфона