- Паньків Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 200 x 220. Размер наволочки: 2 x 50x70
Жахлива якість
Представник постачальникаДякую за ваш відгук,
Нам дуже шкода, що вам не сподобався комплект постільної білизни. Ми розуміємо ваше розчарування, особливо якщо товар не виправдав ваших очікувань. Будь ласка, зверніться до нас через розділ Контакти на нашому офіційному сайті або надішліть листа на електронну адресу, вказану на бірці виробу. Опишіть детальніше ситуацію, і ми зробимо все можливе, щоб вирішити вашу проблему.
- Юлія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 143 x 210. Размер наволочки: 2 x 50x70
Товар відповідає картиці але темна частина в реальності трохи темніша ніж на фото. Шви рівні, нитки і шматки тканини не торчать. Якість супер. Додам ще відгук після прання.
- Достоинства:
- Якість.
- Недостатки:
- Покищо немає.
- Алла І***
Підкажіть і як після прання?
Представник постачальникаДоброго дня!
Даний комплект постільної білизни потрібно
прати за температури не більш ніж 40 °C, та прасувати за температури не вище 110°C. Якщо дотримуватися даних рекомендацій, постіль не втратить кольору та не буде псуватися тканина.
Вимагаю обміну товару або повернення грошей!!!
- Недостатки:
- Після другого прання при температурі 40градусів вигляд жахливий, таке враження ніби їй років 5
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Заздалегідь приносимо вибачення за завдані незручності. Будь ласка, зв'яжіться з відділом контролю якості за телефонами, зазначеними на вшивній бірці виробу або на офіційному сайті виробника, ми намагатимемося якнайшвидше вирішити/врегулювати питання. Упевнені, що зможемо допомогти у вирішенні цієї ситуації. Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців!
- Денис П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 175 x 210. Размер наволочки: 2 x 50x70
наволочки без блискавок
Представник постачальникаДобрий день!
Данні наволочки йдуть без блискавок.
- Лідія А***Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 160 x 220. Размер наволочки: 2 x 50x70
Не рекомендую , після першого прання постільна білизна стала як тряпка
Представник постачальникаДоброго дня! Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Дякуємо за надану інформацію. Ми вживатимемо заходів для поліпшення якості роботи нашого магазину і недопущення подібних ситуацій у майбутньому.