- Валерія Х***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartAp
Користуюсь третій місяць. Всім задоволена. Чудово спасає коли не має світла. Особисто кажучі для цього він і брався.
- Достоинства:
- Все працює
- Недостатки:
- не знайшла
- Михайло Р***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartAp
Все працює без нарікань
- Достоинства:
- Рекомендую
- Михайло Р***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartAp
Не бачить сім карту, сім карта в телефоні чи в планшеті працює справно, пін код вимкнений на сім карті.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не працює
- Андрій
У цьому роутері, на відміну від смартфону, треба вставляти сім карту старого формату (велику), як колись було в старих кнопочних телефонах. Я спочатку також вставив маленьку сім карту, потім довелося шукати перехідник на формат Mini SIM.
- Сергей С***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartAp
Ну как можем он работает
Лёгкие настройки
Но толку 0
Он вовсе не усиливает сигнал, как на телефоне так же и на модеме
Хоть бегай с ним по своей квартире сигнал не меняется , увы. Водафон и киев без изменений работают- Достоинства:
- Лёгкие настройки, раздает вифи
- Недостатки:
- Не усиливает сигнал
- Продавец SmartAp
Вітаємо!
Ну поки ви все логічно описали... Модем, котрий виглядає як модем, на ньому написано що це модем, і на карточці товару також написано що це модем, то напевне він і працювати буде як модем...... А не як посилювач сигналу.....
До чого тут рейтинг в три зірки який ви поставили товару який повністю відповідає заявленим характеристикам, нам не ясно...
В описі товару ніде не вказано що роутер буде магічним чином сам по собі, от просто так, посилювати сигнал. Звідки Ви вигадали цю фантазію?
Щоб щось посилювалось треба підключати до роутера зовнішню підсилюючу, вуличну антену. А без антени роутер нічим не буде відрізнятись від телефону.... - Продавец SmartAp
Ми вже втомились повторювати, але не перестанемо це робити!
ШАНОВНІ клієнти!!!!!!! Ставитесь до відгуків які ви пишете ВІДПОВІДАЛЬНО!!!
Відгуки читають інші клієнти і опираючись на них вони роблять висновки про товар!
А опиратись на відгуки, де товару присвоюють не типові йому функції, як наприклад в цьому відгуку, де роутер за бажанням клієнта повинен працювати як підсилювач зв'язку, що для роутера є неприйнятним, ведуть до омани клієнтів!
Ви ж коли купуєте автомобіль не розраховуєте на те що він буде літати як гелікоптер? Тому чому від роутера Ви вимагаєте того на що він не розрахований?
- В'ячеславОтзыв от покупателя. Продавец: SmartAp
Працює вже більше місяця. Нарікань немає.
Помітив також проблеми з інтернетом. Роутер постійно перемикався між 3G та 4G, при цьому постійо підвисав інтернет та падала швидкість.
Вирішення проблеми:
Зайти в налаштування роутера через браузер. (напр.192.168.0.1)
Спочатку (обов'язково) потрібно вимкнути інтернет-з'єднання у вкладці "Статус".
Перейти до "Налаштування пристрою", потім до "Налаштування інтернет", а далі обрати "Вибір мережі".
Вибрати "Тільки 4G" і натиснути "Застосувати".
Увімкнути інтернет-з'єднання назад у вкладці "Статус", інакше роутер не буде роздавати інтернет, хоча індикація буде нормальною.- Достоинства:
- Легке налаштування. Батареї вистачає на періоди вимкнення світла.
- Олександр І***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartAp
Добрий вечір.
Відгук залишу негативний, отримав модем все добре! Працював теж добре, протягом 2-3 тижнів і все, швидкість нуль на різних операторах, телефонний інтернет ловить на багато краще. Антенний сигнал ловить 4 поділки, а інтернету немає. Тепер не знаю що з ним робити.- Недостатки:
- інтернет не працює
- Продавец SmartAp
Перш за все Вам потрібно було звернутись до нас, написати нам, або звернутись за номерами в гарантійному талоні до технічної підтримки....
99% отаких "я не знаю що робити" потім вирішуються або тим що на сім карті інтернет закінчився або o' щось....
У Вас є прямі наші контакти, гарантійний талон
Очікуйте з Вами зв'яжеться технічна підтримка в робочі дні з Пн-Пт для вирішення вашої проблеми за 1 хвилину. - Продавец SmartAp
Люди, закликаємо Вас ставтесь до відгуків ВІДПОВІДАЛЬНО!!!
Ваші відгуки читають інші покупці і згідно з ними роблять ті або інші висновки.
Якщо у Вас щось не так, або щось не виходить пишіть нам спочатку! Ну ми ж не звірі, Ми допоможемо, підкажемо якщо Ви в чомусь не розібрались. Дякуємо за увагу.
- Юрій М***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartAp
Супер.
Спочатку не розібрався, та залишив середній відгук.. я в Армії, трохи стомлений, тож просто затупив.- Достоинства:
- Автономність, хороший сигнал.
- Продавец SmartAp
Дякуємо за відповідальність. Ми раді що питання вирішено
- Юрій М***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartAp
Отримав, дякую. Але немає інструкції і невідомий пароль
- Достоинства:
- Поки невідомо
- Недостатки:
- Поки невідомо
- Продавец SmartAp
Вітаємо
Перед як "впаяти" відгуг. Потрібно розкрити очі, та на коробці побачити QR-код де написано "MANUAL" що в перекладі означає - ІНСТРУКЦІЯ
Люди, закликаємо Вас ставтесь до відгуків ВІДПОВІДАЛЬНО!!! Ваші відгуки читають інші покупці і згідно з ними роблять ті або інші висновки.
Якщо у Вас щось не так, або щось не виходить пишіть нам спочатку! Ну ми ж не звірі, Ми допоможемо, підкажемо якщо Ви в чомусь не розібрались. А конкретно до цієї ситуації через те що ви не побачили QR-код товар отримав поганий відгук...
- Максим Б***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartAp
Пришел заказ быстро. Как и предупредил продавец кабель антенны нельзя кольцами оставлять. Но пока проложил от балкона до места размещения роутера как раз 10 метров и подошло - за шкафами и ТД. Когда антенна подключена скорость выше чем у телефона в квартире. Одна проблема, на данный момент нет карты размещения вышек, только зоны покрытия, поэтому куда антенну поворачивать узнаем опытным путем.
- Достоинства:
- Когда отключение электроэнергии и значит основного интернета по дому это просто спасение в плане скорости для всех кто дома.
- Недостатки:
- Возня с установкой внешней антенны и прокладыванием этих двух кабелей к самому роутеру.
- Дмитрий П***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartAp
Купил, работает, фай фай раздает отлично и далеко. Свет пока перестали выключать, всегда пригодится аппарат.
- Достоинства:
- довольно большой
- Недостатки:
- пока не обнаружил
- Богдан В***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartAp
- Володимир К***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartAp
Не працює без живлення. Навіщо тоді власний АКБ?
- Продавец SmartAp
Добрий день.
Ну звісно не працює..... якщо акумулятор з заводу виробник не підключає щоб поки Ви роутером не почали користуватись акумулятор не висаджувався......
Відкрийте кришку акумулятора і вставте його в роутер, тоді все запрацює....
- GNОтзыв от покупателя. Продавец: SmartAp
Робе.
Спочатку не зрозумів, чому не працює акумулятор, марно намагався його зарядити, але потім відкрив кришечку і побачив, що він просто не під'єднаний (під час зберігання і пересилання це в принципі правильно) - треба було з'єднати два маленькі роз'ємчики. У кого проблеми з тонкою моторикою пальців, можливо, буде лаятись. Кличте на допомогу жінок або дітей. Бажано про таке відразу попереджувати в інструкціях. Мобільної аппки для керування немає, є веб-інтерфейс - не дуже красивий, але працює. Так шо зачот.- Достоинства:
- Робить те що від нього потрібно
- Недостатки:
- Істотних ще не побачив
- Продавец SmartAp
Добрий день. З заводу, виробник не підєднує акумулятор для того поки роутер не почне використовуватись він не втрачав ємність.
- GN
Так, я теж вважаю, що від'єднання акумулятора - цілком розумна і правильна практика. [Але у багатьох сучасних смартфонах юзеру не дозволено просто так брати і приєднувати, від'єднувати чи міняти акумулятор].
Просто коли батарейка / акумулятор лежить окремо, або між її контактом і контактом пристрою вставлено ізолюючу прокладку, це відразу видно, і ясно, що батарейку треба вставити на місце або витягти прокладку. А тут спочатку треба відкрити кришечку батарейного відсіку, і навіть після цього не видно, що там з чим контачить чи не контачить під скрученим жмутом проводочків, доки не виймеш акумулятор. Тому виробнику варто було б дописати це окремим пунктом до Quick setup guide, а продавцю десь прописати попередження, що акумулятор by default від'єднаний.
- АлексейОтзыв от покупателя. Продавец: SmartAp
Первое впечатление - великолепный товар. Водафон выдает скорость 25 мегабит. Хватает для просмотра видео и, само собой, видеозвонков и серфинга. Свои задачи выполняет полностью.
Как мобильный модем, работает из коробки. С симки пин код снял, тариф подключил, вставил - готово.
Пароль от вай фай на обороте модема. Сигнал стабильный.
Идеальное решение, если нет возможности протянуть оптоволокно. Хотя учитывайте тоже какое у вас покрытие. - Анатолій А***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartAp
Круто.
- ВладимирОтзыв от покупателя. Продавец: SmartAp
Работает без нареканий. Рекомендую.
- КостянтинОтзыв от покупателя. Продавец: SmartAp
Купував не собі, тож відгук по тесту одного дня на пакеті Київстар. Гарний роутер з досить великим акумулятором та можливістю підключити павербанк. Пропрацював на ньому з 6 годин (заряд не скінчився) з дзвінками по Zoom та іншим - все Ок. Тестував, то сигнал був нормальо-робочий через дві стіни. Налаштування не найбагатші, що я бачив, але є купа всього і працює все одразу на "авто", без потреби додаткових налаштувань.
- Достоинства:
- Велика батарея, підключається павербанк, з'ємні антени з можливістю встановити потужні MIMO антени; працює з коробки.
- Недостатки:
- Типовий нормальний "китаєць", немає документації.
- Продавец SmartAp
Добрий день. Дякуємо за відгук!
Документація - електронна. На коробці роутера є великий QR - код
- ВиталийОтзыв от покупателя. Продавец: SmartAp
по заявленій темі, тобто як мобільний роутер зі своїм завданням справляється, нарікань немає, і без будь-яких налаштувань, просто з SIM картою. складнощі з підключенням від кабельного (інтернету) – можливо потрібні якісь додаткові налаштування від оператора. загалом – працює
- Достоинства:
- працює
- Недостатки:
- не вдалось подключить кабельний инет
- Продавец SmartAp
Добрий день, Віталій! Дякуємо за відгук! Роутер працює з кабельним інтернетом за умови якщо провайдер роздає інтернет по dhcp без прив'язки до mac - адреси
- Захаров А***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartAp
Вже покористуватися роутером і з досвідом його користування під навантаженням моду коментар надати свій. Перетелефонували швидко, майже миттєво, Дуже поважний менеджер. Гарна консультація. Теперь що до роутера. Роутер в оригінальний коробці все як повинно бути. Далі все просто. Вставив АКБ, сім картку та працює. Просто чудово. Також роутер працює з кабельним провайдером інтернета. так само, просто підклчив Ethernet кабель в порт роутера, роутер автоматично підтягнув ip адресу і все почало працювати, лише сім картку потрібно витягати це трохи не зручно але він не для резервного живлення зроблений тому це не мінус а скоріше особливість. Класно те що у нього безшовна робота від мережі, вимкнули світло, а він далі працює, увімкнули світло - заряджаєтся. Без світла, через Сім карту роутер працює і інтернет є можна хоч фільми дивитись, коли телефон взагалі не бачиіть мережу інтернета. Це суттєвий плюс. Круто що модна фіксувати частоти і обирати ту на якій найвища швидкість буде. В загалом задоволений і рекомендую.
- Достоинства:
- Відразу працює, не потрібно нічого налаштовувати. Висока швидкість, працює як з сім картою так. з кабельним інтернетом, має власний акумулятор. Можна фіксувати частоти роботи роутера з GSM оперетором
- Недостатки:
- Об‘єктивно, не знайшов
- Евгений И***
Подскажите, где локально используете роутер - город, район, этаж и какой оператор/пакет симки?
- Продавец SmartAp
Добрий день. Дякуємо за відгук!
- Сергей Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartAp
Вчера получил это чудо китайской промышленности. Никто не предупреждал, что чек Новой Почты является чеком продажи. Гарантийный талон, как указано в описании, отсутствует. Вчера весь вечер при помощи техподдержки провайдера пытался получить на данном девайсе кабельный интернет. Понятно, что кабель от провайдера подключается к порту W/LAN. Пробовал подключать поочерёдно ко всем четырём портам, которые присутствуют в устройстве. Результат: подключение к интернету отсутствует. В описании на официальном сайте заявлено несколько режимов работы роутера. В текущей версии прошивки я не нашёл, как они переключаются. На официальном сайте прошивка для второй версии World Vision Connect 4G отсутствует, у продавца спрашивать бесполезно. Текущая версия прошивки не позволяет подключать интернет по кабелю. Не ведитесь, как повёлся я. Первый и последний раз купил продукцию World Vision.
- Достоинства:
- Аккумулятор
- Недостатки:
- Не работает кабель интернет
- Олексій Т***
Эти модеми покупают не для кабельного интернета, его главная задача - раздача мобильного интернета, не могу придумать зачем такой специализированный и достаточно дорогой девайс использовать в целях, которые могут обеспечить более дешевые но без сотового модема?
- Сергей Ш***
Мне была нужна заявленная совокупность характеристик. Если бы работал и кабельный интернет, как можно предположить по наличию входа WLAN, то было бы всё хорошо и не пришлось бы возвращать девайс.