Отзывы покупателей о Стильная женская сумка Vintage красная из натуральной кожи 60743

Оценка пользователей 4.82/5
  • Виктория К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Дуже гарна зручна сумочка! Так, відразу є хімічний запах, але за добу пройшов. В ній поміщаються всі необхідні речі

Вікторія, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Татьяна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SunCloud. Цвет: Красный

Сумка виглядає дорого та гарно. Якісно прошита, натуральна шкіра. Колір червоний як треба - не яскраво і не темно. Одне основне і вмістке відділення, друге менше для всяких дрібниць. Ззаду - невеличке відділення. Є ремінець через плече. Погано, що немає ще широкого текстильного ремінці.

Достоинства:
    Шкіра, якість.
    Недостатки:
    Немає широкого ремінці.
  • Олена К***

Якісна, вмістка.

Достоинства:
    Фурнітура, шкіра.
  • Анна П***

Чудова якість. Зручна

Достоинства:
    В розстрочку
  • Лина Г***
    • Соответствие фото

Большое спасибо, качество супер.

Достоинства:
    Качество
    • Соответствие указанным размерам

Соответствует

Ліна, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Оксана Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный

Чудова сумка з натуральної шкіри. Купували сестрі на подарунок- вона в захваті

Достоинства:
    Натуральна шкіра. Приємна знижка
    Недостатки:
    Відсутні
  • Інна Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Дуже задоволена! Дуже містка і дуже зручна.

Достоинства:
    Ціна - якість
  • Краснянская С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Первые 5-6 дней был сильный запах кожи. Сейчас все нормально. Фурнитура хорошая, функционал тоже, помещается много вещей)))

Достоинства:
    Все хорошо
    Недостатки:

Світлана, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Краснянская С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Сумка добра, багато речей можна вмістити. Але, вона вивонується вже 5й день. Це кожа але воняє, що на роботу пока взяти не можу

Достоинства:
    Сумка добра, багато речей можна вмістити. Фурнітура добра.
    Недостатки:
    Запах

Добрий день, Світлана. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час, щоб залишити відгук. На жаль, поява запаху у виробів зі шкіри можлива, тому що у виробництві використовуються різні хімічні речовини. Але запевняємо Вас (перевірено нашими клієнтами), що запах зникає у процесі експлуатації.

Дякуємо, що допомагаєте нам стати кращими. Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців та відповісти на всі запитання. Приємних та вдалих Вам покупок!

Хочемо відзначити, що ми цінуємо кожного нашого клієнта і намагаємося максимально швидко вирішити всі питання, що виникли нашим клієнтським відділом. Дякуємо за довіру!

• Анна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Сумка хорошая, вместительная, очень довольна.

Достоинства:
    Небольшая, но вместительная.
    Недостатки:
    Когда только забрала был неприятный запах.

Анна, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Тетяна Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Сумка сподобалась маленька, компактна, багато відділень, дуже шкода було повертати, бо запах від неї хімічний та різкий

Достоинства:
    Кожа
    Недостатки:
    Сильний запах

Доброго дня, Тетяна. Приносимо свої вибачення за заподіяні незручності. Дякуємо за надану інформацію. Ми неодмінно приймемо заходи для поліпшення якості контролю нашої продукції і недопущення подібних ситуацій у майбутньому.