Отзывы покупателей о Смартфон GOOGLE Pixel 7 128 GB Snow (Европейская версия)

Оценка пользователей 3.64/5
  • Отзывы про товар продавца M&T Community
  • Роман Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: M&T Community

Попередній телефон здох і ремонту не підлягав, то ж я вирішив шиканути і взяти Google Pixel. Один раз живем, як то кажуть.

Телефоном цілком задоволений: швидкий, достатньо пам'яті, остання версія ОС і що не менш важливо не загажений
    загажений стороннім проплаченим софтом (так, я дивлюсь на тебе самсунг). Чистий андроід (за виннями хіба що пакету ПЗ від Google: docs, drive, gmail, etc.) яким його бачить сам Google.
    Стосовно камери мало що можу сказати, мені камера не важлива. Є тай є, фото наче хороші.
    Перші кілька днів дуже розчарувався ємністю батареї, її ледь вистачало на день. Але після того як я вставновив всі оновленя проблема минула. Батареї стало вистачати два-три дні (годину-дві на добу сижу в браузері, кілька разів телефоную, решту часу він просто лежить). Так що першим ділом обов'язково встановлюйте всі оновлення.

Продавцем теж задоволений: після оформлення заомвлення зі мною зв'язались, розповіли що до чого, повідомили про сроки доставки, відповіли на питання, коротше кажучи, все як має бути.

Покупкою задоволений, надіюсь служитиме мені довго.

• Сергій М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: M&T Community

Чудовий пристрій від чудового продавця. Замовлення було відпрацьовано на 5+, швидкість та якість комунікацій та доставки дуже добрі.

• Михайло К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: M&T Community

Перший піксель і я вражений. Чистий андроїд 13 непоганий, навіть після MIUI.
    Те, що кнопка під кнопками звуки одразу не звично, але і перспективі так зручніше. Батарея норм

Отзыв от покупателя. Продавец: DMS. Цвет: White. Встроенная память: 256 ГБ

Доброго дня. Після звернення, через неякісний товар, продавець зі мною одразу звʼязав і ми зробили обмін! Телефон прийшов швидко , син задоволен! Дуже вдячна за оперативність! Однозначно РЕКОМЕНДУЮ даного продавця!!!!

Достоинства:
    Гарний телефон, якісні фото
    Недостатки:
    Поки все чудово працює
  • Валентина Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DMS. Цвет: White. Встроенная память: 256 ГБ

Телефон отримали 18 травня. Вчора помітили, що при фотографуванні на екрані з'являється чорна пляма. Коли збільшити в два рази камеру, то вона зникає. В чому річ? Чи можна повернути телефон?

Достоинства:
    швидка доставка
    Недостатки:
    сумнівна якість телефону
    • Валентина Ж***

Доброго дня. Хочу залишити відгук на свій відгук:) Продавці зі мною оперативно звʼязались і мені зробили обмін товару. Поки що нарікань немає. Дитина телефоном задоволена! Дуже вдячна за оперативність !!! Тому продавця,однозначно, РЕКОМЕНДУЮ!!!

• Віталій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DMS. Цвет: Obsidian. Встроенная память: 256 ГБ

Приихав телефон рефреш ,батарея одразу не тримала ,дав майстру оказався утопленик ,причом як майстр сказав уже дуже давно

Недостатки:
    Бу товар
  • Антон Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Translation tools. Цвет: Obsidian. Встроенная память: 256 ГБ

Телефон пришел нормальный. С виду новый на первый взгляд. Через неделю лопнуло стекло лёжа на столе. На задней крышке есть царапина из нутри. В общем телефон хороший. Но очень не приятно за такие деньги получать огорчения.

• Богдан В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DMS. Цвет: Black. Встроенная память: 128 ГБ

Все сподобалось. Дякую магазину за швидку доставку, все згідно опису товару. Телефоном задоволений

Достоинства:
    Чистий андроїд, швидкість і плавність роботи, камера, перехідник в комплекті для флешки
  • Інна А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DMS. Цвет: Black. Встроенная память: 128 ГБ

Телефон пропрацював 6 годин. Вимкнувся і більше не реагував. По периметру екрана видно сліди проклейки, гніздо зарядки окислене

• Дмитро
    Отзыв от покупателя. Продавец: DMS. Цвет: Lemongrass. Встроенная память: 128 ГБ

Телефон прийшов не новий. Хоча запакований був як з заводу. Але шнур не оригінальний. Колір теж не оригінальний Lemongrass. По корпусу є питання, по відчуттях телефон був відновлений. Батарея має вже 328 циклів заряду.

Достоинства:
    Працює
    Недостатки:
    Багато недоліків з коробкою та самим смартфоном
    • Юлия Л***

і яку відповідь вам надав продавець цього чуда? Дякую

• Віталій
    Отзыв от покупателя. Продавец: anytech. Цвет: Black. Встроенная память: 128 ГБ

загалом телефон цілком приємний при експлуатації, нічого зайвого, начебто немає, свою ціну в 19к відпрацьовує

Достоинства:
    чудовий телефон за свою ціну
    Недостатки:
    сканер відбитків під екраном інколи промахується, ші при обробці фотографій у темноті деколи робить дивні речі
    • Продавец  anytech

• XREY

не гріється? в мене починає грітись дуже і потім вилітають додатки і батарея тане на очах

• Николай Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: iHealsi

Супер очень доволен, рекомендую.

Достоинства:
    Множество....
  • Андрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: anytech. Цвет: Black. Встроенная память: 128 ГБ

Відгук після 5 місяців користування. Залишу фото (зроблені при покупці). Отже про телефон: прийшов новим, в запакованій коробці з заводськими пломбами. Українська мова та і взагалі вся українська локалізація присутні, таке враження наче Google планували продажі в Україні. Працює з українськими операторами чудово, маю фізичну SIM карту Vodafone, та e-SIM Київстар. Wi-fi та NFC працюють теж без нарікань. Зі зв'язком проблем немає ніяких. Телефон отримує оновлення щомісяця. Мене повністю влаштовує, я отримав те що хотів від цього телефону. Камера просто супер, нічна зйомка, зйомка відео, власні алгоритми обробки фото, тут Google постарались!

• Олег

Ничего гугл не планировали продавать в Украине. К сожалению.
      Наличие украинского языка (как и всех остальных) обусловлено глобальной версией смартфонов.
      Точно также есть китайские смартфоны которые не предоставлены официально во многих странах, глобальные версии которых имеют все языки, а внутри своей страны только англ и китайский

• Андрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: anytech. Цвет: Black. Встроенная память: 128 ГБ

Після двох тижнів користування можу дати об'єктивну оцінку цього телефону.
    Переходив з Xiaomi Redmi Note 8pro, тому різниця неймовірна! Я в захваті від швидкості та плавності його роботи. Чистий андроїд, пріоритет в оновленнях, дуже хороша камера зі своїми фірмовими алгоритмами фотографування. Якісна збірка самого телефону, його дизайн. Батарея тримає так само як і на попередньому Xiaomi, із зв'язком проблем немає. Телефон дуже швидко відкриває всі програми, можна сказати що він працює швидче ніж ви думаєте))
    Це особливий телефон, так, є телефони з кращими камерами, більшим дисплеєм, об'ємом батареї, потужнішим залізом, але цей телефон не про це все... Думаю, хто знайомий з лінійкою Google Pixel розуміють про шо я))
    І багато запитують чи телефон новий?
    Так, новий, коробка була із заводськими пломбами.

Достоинства:
    Дуже швидка робота, чистий андроїд, гарна камера, дизайн, функціонал
    Недостатки:
    Відсутність mini-jack 3.5, також не вистачає деяких програмних функцій які були на Xiaomi, але не критично, можна звикнути
    • Продавец  anytech

Доброго дня! Дякуємо за відгук

• Руслан

Хоч би фото виклали. У вас європейська версія? Українська є?

• Маргарита В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: anytech. Цвет: White. Встроенная память: 128 ГБ

Здравствуйте, вчера забрала телефон с почты, сегодня зашла в интернет, он за 10 минут очень нагрелся, сейчас сбрасываю информацию со старого устройства, телефон очень горячий. К кому обратиться за помощью?

Достоинства:
    Быстрая доставка
    Недостатки:
    Греется телефон
    • Продавец  anytech

Доброго дня! Дякуємо за відгук.
      При першому налаштуванні та запуску телефону з перенесенням даних пристрій нагріватиметься це нормально. Також телефон буде оновлювати прошивку до останньої версії та програми, нагрівання буде оскільки процесор задіяний на максимум.

• Роман Н***

Спочатку грівся,тепер норм.Після оновлення до 14-го,взагалі норм,заряд тримає краще.

• Liberty I***
    Отзыв от покупателя. Продавец: anytech. Цвет: Black. Встроенная память: 128 ГБ

Останній флагман від Google, незважаючи на спірні рішення в дизайні, загалом успішно доставляє те, що найбільше цінують у лінійці Пікселів

Достоинства:
    Стоковий Android, камера, 5-нм процесор, створений власноруч Google
    Недостатки:
    Сканер відбитків пальців під склом повільний і не завжди спрацьовує, дуже слизький без чохла, важко користуватися однією рукою
    • Продавец  anytech

• Олег
    Продавец: anytech. Цвет: Black. Встроенная память: 128 ГБ

При отриманні на коробці пломби виявилися не такі як на фото тут в коментарях, а прозорий скоч. Бумага наліпок біло-сіра. Тому почав перевіряти імей. Він 1 і 2 не розпізнався. Гарантіі як ви бачите тількі 3 міс від продавця. Зателефонував продавцю для дозволу відкрити скотч для додатковой перевірки. Отримав катигоричну відмову.

Я був згоден на неофіційну гарантію, при умові нового та оригінального товару, але недали перевірити

Прошу пояснення інакше вважаю вас шахраями

Достоинства:
    Невідомо
    Недостатки:
    Невідомий віробник
    • Продавец  anytech

Доброго дня! Товар надходить щоразу від різних постачальників та різних регіонів відвантаження, упаковка по пломбах може відрізнятись від того що продана та на фото у клієнта який раніше залишив відгук. Для японського ринку упаковка взагалі йде без пломб на коробці. Телефон у нас пробивається по серійному номеру для перевірки що відвантажили вам.