- Олександр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Раскладка: Английская / Украинская
Живуча, зручно прибирати, не займає багато місця
- Никита Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Раскладка: Английская / Украинская
Пишу відгук після 14 місяців використяння, клавіатура сама по собі не погана, має приемний звук, вагу і вигляд, АЛЕ нереальна біда із клавішами, в мене зламались 3 клавіші, а саме "в", "/" і сьогодні "ctrl". Я нормально використовував клаву, але кнопки тупо розсипаются в основі. Я не можу рекомендувати цю клавіатуру, шукаю нову(
- Достоинства:
- Вага, звук, зовнішній вигляд
- Недостатки:
- Клавіши
- ЄвгенОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Раскладка: Английская / Украинская
Користююсь від 11 лютого 2021 до сьогодні працювала безвідмновно, почали залипати клавіші після 5 років щоденного користування
- Достоинства:
- Надійна, довго прослужила
- ДанилоОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Раскладка: Английская / Украинская
Загалом клавіатура хороша. Користуюсь 2 місяць, підсвітку не разить очі та не залипають клавіші.
- Достоинства:
- Класна підсвітка не залипають клавіші
- Недостатки:
- Там не дріт входить в клавіатуру він не надійно закріплений
- Глеб Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Раскладка: Английская / Украинская
Змінюю свій відгук після кількох тижнів використання. Уже на п’ятий день почав помічати, що деякі клавіші не спрацьовують, зокрема лівий Ctrl, клавіша "6 =", а також інші. Через це користуватися клавіатурою практично неможливо.
Перша клавіатура, яку я замовив, прийшла з відсутньою клавішею – це ще можна було якось списати на брак. Але друга, яку я купив на заміну, теж виявилася несправною!
Це просто жахлива якість. Нікому не раджу!- Достоинства:
- Гарна підсвітка
- Недостатки:
- Деякі клавіші не спрацьовують, нормально користуватись не можливо
- Оксана Є***
Підтримую, така сама ситуація. Вона - на місяць, а потім нову треба
- Анатолий К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Раскладка: Английская / Украинская
Гарна клавіатура, м'яка, тиха
- Достоинства:
- Якість, дизайн, ціна
- Недостатки:
- Не виявив
Дуже зручна повнорозмірна клавіатура, рекомендосьен.
- Достоинства:
- Великі клавіши, класичне розташування, супер пвдсвітка
- Недостатки:
- Побачимо
- Дмитро Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Раскладка: Английская / Украинская
Цілком задоволений
- Достоинства:
- Зручна, важка і тому не ковзає, підсвітка з регулюванням яскравості, досить тиха, хід клавіш відчутний
- Недостатки:
- Хотілося б трохи більший кут нахилу
- Скоколь Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Раскладка: Английская / Украинская
Чудова ціна, тихе натискання, гарно виглядає, АЛЕ погано профарбовані кнопки, їх як з балону заадували, з лицевої сторони багато клавіш не профабовано і вони просвічують, це дуже псує все враження.
- Достоинства:
- Ціна, вигляд, звук натискання
- Недостатки:
- Не профарбовані клавіши
- Богдан Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Раскладка: Английская / Украинская
Хороша клавіатура
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не знайшов
- ВікторОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Раскладка: Английская / Украинская
Ще у 2020 році у мене була задача, знайти клівіатуру просто з білою підсвіткою, без RGB. Не типу геймерську, не механічні. Просто клавіатуру до ПК, але з підсвіткою.
І на той час ця клавіатура була найкращим варіантом під мої задачу.
Хід клавіш може здатись високим, але то діло звички, я без проблем працюю на ній, а потім сідаю на крісло і продовжую на macbook 2019 з ще їхньою "метелик" технологією, де хід клавіш ще менший ніж у сучансних macbook.
У ось в кінці 2023 потрібно було зібрати ще ПК для дружини, і в цей раз я багато не шукав, а знову взяв цю же клавіатуру. І доречі на новій звук клавіш тихіше, ніж на моїй з 2020. І так, вона не тиха.
І так, фарба трохи стирається, але то не дуже критично, за таку ціну. Додаю фото своєї клави з 2020.
Індикатори num, caps... дуже яскраві. І так я як на постійні основі користуюсь увімкненим nun, то я просто заклеїв його частиною чорного скотчу. - Ярослав Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Раскладка: Английская / Украинская
Гарна клава. Нарікань немає.
- Микола Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Раскладка: Английская / Украинская
все добре працює, підсвітка суперова не їдюча
- Євген М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Раскладка: Английская / Украинская
Спочатку не міг нарадітися такому гешефту, але згодом від інтенсивного використання повитиралось покриття на більшості кнопок і почали рипіти пробіл та Enter при натисканні, але за такі малі гроші це й не дивно. Тому для тих, хто працює вдома точно не підійде
- Достоинства:
- Розкішне регульоване підсвічування, м'яке натискання кнопок
- Недостатки:
- Зтерлось покриття на кнопках
- АндрейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Раскладка: Английская / Украинская
Откровенно говоря, ожидания были хуже, чем получилось. Что касается подсветки, то она очень приятная и не раздражающая, есть возможность регулировки или полного ее отключения. Клавиши широкие и мягкие, нажатие тихое и приятное, рукам удобно работать с этой клавиатурой. Даже если со временем краска начнет стираться, то за доллар можно заказать наклейки.
- Достоинства:
- Все
- Дмитро К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Раскладка: Английская / Украинская
Клава клёвая слов нет,но видно что сэкономили буквально на всём чём только можно,по-факту самое главное в ней это её дизайн(обожаю),так же пришлось приклеить под пробел 2 тонких кусочка скотча(иначе пробел ездил туда сюда и неприятно дребезжал). Как и любая клава со временем стирается,на твёрдую тройку с плюсом,брал за 499. Такое чувство будто взяли механику,и засунули в неё мембранку,в общем странно,но классно.
- Достоинства:
- Кайфовый вид,мягкий звук клавиш,приятные "подставочки".
- Недостатки:
- Нужно приложить немало силы что бы прожать клавишу,внутри клавы по какой-то причине у кнопок вроде Backspace-а,не хватает металической детали(из-за этого кнопка тяжело прожимается),быстро стирается пластик,диаметр отверстия под провод больше чем сам провод(поэтому он болтается).
- Світлана Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Раскладка: Английская / Украинская
Клава прикольна ,для домашнього користування якраз ,кнопочки натискаються легко та безшумно як на мою думку,чотки дизайн ,довгий шнур те що треба.
- Достоинства:
- Підсвітку можна виключать є кнопочка
- Недостатки:
- Поки немв
- Павел Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Раскладка: Английская / Украинская
Норм
- Андрей М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Раскладка: Английская / Украинская
Ціна і якість влаштовує, підсвічування шикарне
Клава сподобалась, якість влаштовує,підсвічування шикарне
- АртурОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Раскладка: Английская / Украинская
Приятная клавиатура, очень нравится
- Недостатки:
- Не обнаружил
- Артур К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Раскладка: Английская / Украинская
За свою ціну непогана клавіатура
- Достоинства:
- М'які клавіші
- Недостатки:
- Занадто яскрава підсвітка
- РусланОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Раскладка: Английская / Украинская
Хороша клавіатура,поки що все подобається
- Недостатки:
- Григорий П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Раскладка: Английская / Украинская
В целом не плохая клавиатура за свои деньги. Но так как я много печатаю, мне эта клавиатура не подошла. Буду возвращать.
- Достоинства:
- Цена, дизайн, подсветка клавиш
- Недостатки:
- Не удобно лежит руда на этой клавиатуре. Как по мне не удобные и тугие кнопки. Режет глаза светодиоды индикации.
- АртемОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Раскладка: Английская / Украинская
НЕРЕАЛЬНО КРУТА КЛАВА!
Я людина яка любить щоб все було чітко, і саме в цій клаві все так і є- Достоинства:
- Надійна, підсвітка не ріже в очі, все працює бездогано, вага збалансована та стоїть надійно
- Недостатки:
- Не має
- Юрій Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Раскладка: Английская / Украинская
Дуже якісна!!!!В мого сина люба друга клавіатура не витримує і одного місяця,а ця вже сьомий!!!!
- Дубинин И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Раскладка: Английская / Украинская
Покупал такую
же, где то года два назад, работает как новая, Состояние идеальное, рекомендую!- Достоинства:
- Стильная, качественная, плюс есть подсветка, легко чистить и ухаживать
- Недостатки:
- не нашел
- ПавлоОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Раскладка: Английская / Украинская
Користуюсь майже рік, політ нормальний, масивна, хід клавіш достатньо тихий, можливість вкл/викл (окрема клавіша) підсвітки (лише біла, що також плюс, але це суб'єктивно), режим мигання (не користуюсь, діє на нерви) або просто підсвітка. Три режими яскравості, через Fn управління гарячими клавішами та режимами підсвітки, що зручно.
Почала стиратись фарба, але несильно, це якщо придивитись, на "D".
Індикатори num lock, caps lock, scroll lock, мають дуже яскраві сині діоди, що очі виїдає, вирізав з чорної ізолєнти квадратики та заклеїв, на чорному фоні їх майже не видно та в очі не б'є, але синій колір з під них всеодно пробивається, для розуміння, наскільки вони яскраві.
Загалом нормальна клавіатура за свою ціну.- Достоинства:
- Недостатки:
- Почала стиратись фарба на "D", скоріш за все з часом і з іншими клавішами таке буде.
- Петр Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Раскладка: Английская / Украинская
рЕКОМЕНДУЮ
- Иван А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Раскладка: Английская / Украинская
10/10
- АлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Раскладка: Английская / Украинская
На диво непогана клавіатура, клавіши прожимаються прогнозовано, довгі клавіши (пробіл та шифт) також жмуться гарно навіть при натисканні по краям.
Однорідна підсвітка зі змінною яскравістю. (не розумію навіщо зараз майже всі клавіатури як світлофор роблять)
Зовнешній вигляд бів би супер якби не металева пластина прикручена шурупами які видно :) скоріше за все для жорскості кострукції зроблено, але кращеб всередину її запхали- Достоинства:
- підсвітка однорідна, довгі клавіши прожимаються рівномірно, доволі якісно
- Недостатки:
- дізайн , металева пластина прикручена гвинтиками.
- Денис Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Раскладка: Английская / Украинская
Гарантия 12 месяцев. Спустя полгода после покупки – перестала работать. Заменили на новую. Спустя еще полгода – перестала работать и вторая, но гарантийнй срок уже кончился. Так сказать, сомнительный девайс
- Илья М***
Мне повезло больше, проработала год
- ЕкатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Раскладка: Английская / Украинская
Стоит своих денег
- Достоинства:
- Недостатки:
- Стираются клавиши, подсветка сама включается
Дуже яркі сині діоди - пофіксив скотч + серветка у двічи-тричи складена, металева поверхня НЕ матова - рідко але шось там відбивається, деякі клавіші погано реагують тим хто звик до друкарської (старої) - мабуть не помітять цього - бо якщо бити то працює ок, наскальні малюнки стрілок WASD складають візуальну кашу коли дивишся у тей бік. Не треба малювати зайвого - геймери самі знають бінди свої.
Здається що клавіатура має бути зручною у використанні не бісити око і не відбивати світло, а таке враження що зробили просто Proof-Of-Concept для музею, тобто: ми можемо, воно працює.
Із плюсів: це мій формфактор - не розбитий Enter (бажано мати фільтр на сайті) і не посунуті слеші, достатньо важка щоб не іздити по столу від легкого дотику, приємне світло(як на мене).- Достоинства:
- важка, 3 режими яркості, моно-підсвітка
- Недостатки:
- дуже яркі діоди Num Lock, Scroll Lock, Caps Lock, металева поверхня НЕ матова, деякі клавіші погано реагують, зайві стрілки на WASD
- МаріяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Раскладка: Английская / Украинская
Я в захваті від цієї клавіатури. Приємна та ненав'язлива підсвітка, тихий та м'який хід клавіш. Демократична ціна. Працювати одне задоволення.
Рекомендую.- Недостатки:
- Не знайшла
- Олександр М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Раскладка: Английская / Украинская
Купив для старого ПК, дуже файно, що підсвітка відключається після відключення ПК - на дешевих клавах такого нема. Дуже дякую, все файно!
Фірма Україна, зроблено у Китаї. Все ок- Достоинства:
- Ціна-якість, мені сподобалось
- Недостатки:
- нема