Отзывы покупателей о Ручка гелевая автоматическая Axent Safe 0.5 мм синяя (AG1074-02-A)

• Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет чернила: Синий. Цвет корпуса: Синий. Количество в упаковке: 12

Хороша якість за свою ватість

Олександр,
      Дякуємо за вибір канцелярії! Зручність корпусу та якість чорнил — одна з головних характеристик наших ручок!

• Юрий Н***

Ручки дуже ок для тих, хто любить писати тоненькими стержнями

Достоинства:
    Тонка лінія, зручний хват
    Недостатки:
    Відсутні змінні стержні (особисто я не знайшов, якщо є - буду вдячний за лінк)
  • Марина Г***
  • Марина Г***

Отличные ручки, заказываю уже не первый раз

Достоинства:
    Удобно держать в руке, мягко и красиво пишут
  • Анастасия
    Отзыв от покупателя. Продавец: CAT. Цвет чернила: Синий. Количество в упаковке: 1

Доставка быстрая. Вчера позвонили уточнили за заказ, сегодня уже его получила.

• Продавец  CAT

Дякуємо за відгук!)

• Володимир П***

Класні гелеві ручки, тонкий шрифт, добре тримати у руці. 12 шт. Це супер. Рекомендую!

Достоинства:
    Шрифт, легкість писання
  • Людмила

Ручки в наборі виявились зручними, лінія тоненька, без переривань, чорнила вистачає на довго, не протікає

Достоинства:
    Зручно та якісно
    Недостатки:
    Відсутні