Отзывы покупателей о Натуральная гипоаллергенная качественная плетеная Корзина ручной работы из лозы KL2 ширина 50 см подставка для новогодней елки (78911341)

• Аксьонова О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP

Гарний кошик , виглядає стильно .

• Продавец  LICVID-SHOP

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Ольга Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP

Гарна корзина, швидка доставка. Тільки зважайте, що на маленьке відділення не прийде, по габаритам не підходить.

Достоинства:
    Зручна, приховує тримач ялинки
    • Продавец  LICVID-SHOP

Доброго дня, Ольга. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Юлия К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP

Гарна корзинка, виглядає набагато краще ніж металеві ніжки!
    Питання до виробника, чи можна її покрити фарбою, або лаком, щоб краще зберігалась?

• Продавец  LICVID-SHOP

вітаю Юліє, дякуємо вам за відгук, так, звичайно можете пофарбувати лаком\фарбою, вона не зашкодить

• Анастасия Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP

Корзина дуже якісна та виглядає саме так, як на фото. Товар отримала швидко. Жодних нарікань

• Продавец  LICVID-SHOP

Доброго дня, Анастасія. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Вероника Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP

Корзина хорошего качества, доставили быстро, хорошо упакована за что отдельное спасибо продавцу ) ждём теперь Нового Года чтоб все поставить и наслаждаться красотой .

Достоинства:
    Натуральная
    • Продавец  LICVID-SHOP

Доброго дня, Вероніко. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Гацько А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP

Красивая корзина. Ждём праздников, чтоб применить. Очень быстро отправили. Спасибо продавцу за обратную связь

Достоинства:
    Качество. Цена
    • Продавец  LICVID-SHOP

Доброго дня, Анна. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Ольга

Файний кошик під ялинку.
    Весь такий охайний - нічого з нього не висипається й не торчить.
    Виглядає саме, як на фото.

Достоинства:
    Приємні й людяні представники продавця.
    Недостатки:
    Не виявили.
    • Продавец  LICVID-SHOP

• Максим С***

Виглядає просто супер!!!
    Спеціально дістав навіть ялинку, щоб подивитися як буде в комплекті...
    Це щось неймовірне... Мені дуже сподобалося, діти також сказали, що з корзиною навіть сама ялинка якось ефектніше виглядає.
    Тому я з відповідальністю всіх закликаю придбати таку корзину, без неї ялинка взагалі не має вигляду, повірте !

Достоинства:
    Приємна на дотик, легка, в той же час дуже міцна.
    Недостатки:
    Їх немає.
    • Продавец  LICVID-SHOP

Доброго дня, Максиме. Дякуємо за Ваш відгук та оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Юрий К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP

Сани как говорится готовь с лета) Вот и решили купить это чудо по раньше, пока цены приятные и нет этой новогодней суеты, что и всем рекомендую сделать сейчас.
    Только позитивные эмоции от покупки, действительно украшает и делает это не навязчиво, создает уют и праздничное настроение, что все нам сейчас очень кстати будет.

Достоинства:
    Чувство праздника создает. Брат сказал когда я открыл корзину и поставил там где у нас будет елочка, что у нас так по домашнему, так не хочется уезжать)))))
    • Продавец  LICVID-SHOP

Доброго дня, Юріє. Дякуємо за Ваш відгук та оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Василий П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP

Очень прикольный элемент декора, абсолютно крутая штука!
    Всем рекомендую, приятный на ощупь материал.
    Очень минималистично выглядит, создает уют и тепло без преувеличения))
    Еще у вас елку присмотрели)) У вас Шикарный ассортимент!

Достоинства:
    Натур продукт это уже крутой плюс, гипоаллергенный материал, для детишек не будет создавать проблем.
    • Продавец  LICVID-SHOP

Доброго дня. Дякуємо за Ваш відгук та оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Владислав С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP

Очень крутая корзина,качество на высоком уровне,выглядит потрясающе.
    У мамы искусственное плетение,здесь же натуральная лоза,она на порядок красивее выглядит и с ней как-то уютнее что ли! ))
    Спасибо за быструю доставку.
    Рекомендую!

Достоинства:
    Натуральный материал,качественное плетение,выглядит безумно красиво.
    Недостатки:
    Не нашел.
    • Продавец  LICVID-SHOP

Доброго дня, Владиславе. Дякуємо за Ваш відгук та оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.