Отзывы покупателей о Натуральная гипоаллергенная качественная плетеная Корзина ручной работы из лозы KL2 Ширина 80 см подставка для новогодней елки (78911344)

Оценка пользователей 4.67/5
  • Діана Ш***

Все ок

• Продавец  LICVID-SHOP

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Марина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP

Кошик чудовий, якісно зроблений, виглядає акуратно та виконує свої функції. Я задоволена.

Достоинства:
    Якість відповідає очікуванням
    Недостатки:
    Трішки задорога доставка
    • Продавец  LICVID-SHOP

• Татьяна Г***

Гарний кошик

• Продавец  LICVID-SHOP

Доброго дня, Тетяна. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Ірина
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP

Нормальна підставка. Відповідає заявленим розмірам та якості.

Достоинства:
    Натуральність та ціна
    Недостатки:
    Менеджер дзвонить і нагадує залишити відгук, що трохи дратує
    • Продавец  LICVID-SHOP

Доброго дня, Ірина. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір. Щодо недоліку, то нам дуже важлива думна інших покупців.

• Ліна А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP

Кошик якісний, хороший, відповідає опису.
    Відправка зайняла 5 днів від дати замовлення.

Достоинства:
    Натуральна декорація до різдвяної ялинки.
    Недостатки:
    Вартість доставки склала половину від вартості товару.
    • Продавец  LICVID-SHOP

Доброго дня, Ліна. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір. Щодо недоліку, то вартість доставки визначає поштовий оператор.

• Анастасия Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP

Дуже гарний кошик під ялинку. Рекомендую

• Продавец  LICVID-SHOP

Доброго дня, Анастасія. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Елена В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP

Дуже гарний, якісний кошик, все ідеально підійшло.

• Продавец  LICVID-SHOP

Доброго дня, Олена. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Денис П***

Корзинка супер)
    Прийшла вчасно)
    Ялинка має зовсім інший вигляд)

• Продавец  LICVID-SHOP

Доброго дня, Денис. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Каличак М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP

Я шукала спідницю під ялинку і випадково натрапила на такий її плетений варіант. Замовлення пройшло швидко. Виглядає дуже класно під ялинкою. Щодо якості плетіння, моментами кошик не всюди прилягає до підлоги, але брак незначний. Загалом повністю задоволена покупкою.

Щодо опису, можливо, варто його відкоригувати щодо можливості фарбування, бо при усному підтвердженні зʼясувалося, що кошики можуть бути тільки в натуральному вигляді, без додаткового фарбування. Але, чесно кажучи, виглядає гарно і в природному кольорі лози.

• Продавец  LICVID-SHOP

Доброго дня, Мирослава. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір. Ми приймемо до уваги Ваші побажання.