- Світлана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Lux Romans. Цвет: Коричнево-бежевый. Размер пододеяльника: 2 x 150 x 215. Размер наволочки: 2 x 50x70
Дуже гарно запакована.Якість на вищому рівні.Купила на подарунок,вже хочу і собі таку красу.
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Lux Romans. Цвет: Бежевый с коричневым. Размер пододеяльника: 180 x 215. Размер наволочки: 2 x 50x70
Так як це ручна робота, потрібно трохи очікувати. Сама білизна якісна, приємна, дуже приємно була запакована. Оператор дуже ввічлива.
- ОлександраОтзыв от покупателя. Продавец: Lux Romans. Цвет: Фиолетовый. Размер пододеяльника: 200 x 220. Размер наволочки: 2 x 50x70
Колір більше в червоний, ніж у синій підтон вживу. Продавець зв'язався по телефону переспросив про розміри, ввічливо і по справі. Пакування також дуже гарне, можна одразу на подарунок. Після першого прання кольору не втратило. Я прала при 800 оборотах
- Достоинства:
- Матеріал приємний, шви рівні, немає дірок чи затяжок. Підковдра на молнії. Відправили швидко
- Недостатки:
- Продавец Lux Romans
Дякуємо за Ваш вибір та відгук!)
- Вячеслав Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Lux Romans. Цвет: Зеленый. Размер пододеяльника: 200 x 220. Размер наволочки: 2 x 50x70
Гарний комплект. Мені подобається
- Максим Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Lux Romans. Цвет: Серый с голубым. Размер пододеяльника: 180 x 215. Размер наволочки: 2 x 50x70
Якісна постіль, рекомендую.
- ІваннаОтзыв от покупателя. Продавец: Lux Romans. Цвет: Розовый с бежевым. Размер пододеяльника: 180 x 215. Размер наволочки: 2 x 50x70
Неймовірної краси комплект постільної білизни! Дуже якісний приємний на дотик) Рекомендую!
- Продавец Lux Romans
Дякуємо за Ваш вибір та відгук!)
- Олександр Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Lux Romans. Цвет: Серый. Размер пододеяльника: 200 x 220. Размер наволочки: 2 x 50x70
Добра якість матеріалів, пошив акуратний. Сподіваюсь прослужить довго.
- Продавец Lux Romans
Дякуємо за Ваш вибір та відгук)