- Олександр Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Water Professional
пальник працює, балони повні
залишилось провести краш-тест Шипотом- Достоинства:
- працює, компактний, не хиткий, є чохол
- Продавец Water Professional
Безмежно вдячні за об'єктивний відгук. Гарного відпочинку.
- Дмитро Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Water Professional
1 балон положили пустий спеціально там відразу помітно
- Достоинства:
- Компакт удобство
- Недостатки:
- Обманули на 1 балон
- Продавец Water Professional
Дуже прикро що у Вас склось враження що Вас хотіли обманути. Акційна вартість за якою продаються дані товари включає вартість пальника. Три балони це по суті подарунок безкоштовно. Ваш товар Ви оплачували підчас отримання, тому слід перевіряти його на місці, тим паче що там " одразу помітно що спеціально положили пустий балон"!
- Дмитро Б***
Так я в більшості посилки не перевіряю якщо нема необхідності беру на довірі )
- Продавец Water Professional
Нехай гарно служать. Дякуємо за гарні оцінки для магазину. Гарного дня.
- Светлана Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Water Professional
Товар прийшов бракований , продавець зробив обмін товару, але не за свій рахунок, як потрібно, а за рахунок покупця(
- Продавец Water Professional
Дуже прикро що ми Вас засмутили. Заміну ми відправили одразу я ви звернулись, шкода що ви її відмовились отримати на пошті. Про оплату ми просто забули. Ми передаємо посилки на пошту, а там їх опрацьовує оператор як зявляється електропостачання. Чомусь там проігнорували напис за наш кошт. Я із радістю б оплатив посилку і в вашу сторону як би ви не відмовились її отримувати. Із Вашою горілкою все гаразд, просто не плонто вставили балон мабуть.
- АнатолийОтзыв от покупателя. Продавец: MultiTrade
Продавець дуже чемний .Замість несправної плитки прислав нову та не требував відправки несправної. Дуже вдячний йому.
- Островський А***Отзыв от покупателя. Продавец: MultiTrade
Гарний товар. Працює відмінно! Ціна гарна!
- Достоинства:
- Все добре
- Недостатки:
- Відстуні
- Николаевич Е***Отзыв от покупателя. Продавец: MAG Group
Г***о , на 3 раз роботи , відпало пєзо
- Достоинства:
- Ніяких
- Недостатки:
- Одн суцільне розчарування
- Vitalii B***Отзыв от покупателя. Продавец: UNIVERmag
Компактний надійний пальник для приготування їжі в походних умовах. Можна використовувати великі балони, які не влазять в плитку. Недолік один - цанговий зажим потребує втручання плоскогубцями, інакше ви нормально не вставите балон. Можливо, недоліком буде відсутність вітрозахисту, але я готую там, де немає вітру, тому мені не страшно. В цілому пальник своїх грошей коштує на 100500%!
- Достоинства:
- Компактна, надійна
- Недостатки:
- Дивна конструкція цангового зажиму
- WiceDevice
Дякуємо за Ваш відгук та Ваше замовлення. Корисних та приємних покупок разом з нами.
- АнатолийПродавец: MultiTrade
Плитка отримана.Не поступає газ на комфурку.Непрацює!
- Достоинства:
- Комплект повний.
- Недостатки:
- Непрацює , неподається газ на комфорку.
- СергійПродавец: MAG Group
Користувався нечасто, пальником задоволений.
- Достоинства:
- Недорогий, працює добре.
- Недостатки:
- Протягом нечастого використання не виявлені.