- Екатерина Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Kot gadget. Размер корпуса: 46. Цвет корпуса: Golden. Цвет ремешка: Gold
Дуже крутезний годинник ! У подарунок йде ще один ремінець ,приємно ) Чемний продавець ! Все швиденько та вчасно ! Вдячна
- Достоинства:
- Стильний ,гарний функціональний .
- Недостатки:
- Не знайшла
- Ирина О***Отзыв от покупателя. Продавец: Kot gadget. Размер корпуса: 46. Цвет корпуса: Golden. Цвет ремешка: Gold
Довольна ! Заряда хвотает на две недели . Если не включать все функции. Всё работает хорошо . У меня тонкое запястье и не все часики мне удобны . Эти подошли идеально . Легко можно заменить браслет на любой другой .
- Достоинства:
- Работают лучше-чем у меня были ! А у меня был ,долгий путь к этим .
- Альона Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rif-Time. Цвет корпуса: Golden. Цвет ремешка: Gold
Користуюся уже майже 2 роки. Чудовий годинник за свої гроші. Але хотілося б придбати змінний ремінець
- Алена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rif-Time. Цвет корпуса: Golden. Цвет ремешка: Gold
Якщо носити просто "для краси" то ок, а з поставленими задачами не справляється. Ну а що я хотіла за ці гроші?
- Недостатки:
- Бреше щодо виміру кількості кроків. Насправді рахує помахи рукою, можна просто сидіти і "находити" 10 тисяч кроків))
- Злата П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rif-Time. Цвет корпуса: Golden. Цвет ремешка: Gold
Зовнішній вигляд гарний, але це все що можу сказати. Помітила що годинник невірно рахує кроки. Поки їхала в автобусі 5 годин, годинник додав 2500 кроків, хоча я зробила від сили 200 кроків. Буває що вранці прокидаюсь, а на годиннику вже 150-200 кроків.
- Недостатки:
- Невірно рахує кроки.
- Продавец Rif-Time
Вітаю, Злата!
Годинник рахує тоді коли ви робите рух рукою. За таким принципом рахують 90% смарт годинників, окрім тих які маю модуль GPS.
- Наталія Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rif-Time. Цвет корпуса: Golden. Цвет ремешка: Gold
Годинник дуже гарний,поки не знаю його функції,бо це на подарунок
- Оксана Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rif-Time. Цвет корпуса: Golden. Цвет ремешка: Gold
Мені подобається, отримане перевершило очікуванне!
Заряд тримає тиждень, працює без нарікань.
У мене тонкий зап'ясток, але цей годинник мені зручний і має достойний вигляд.- Достоинства:
- Заряд тримає тиждень
- Недостатки:
- Денис С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rif-Time. Цвет корпуса: Golden. Цвет ремешка: Gold
Норм жене понравились.
- Достоинства:
- Стильно
- Недостатки:
- Пока нет
- Олександр Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rif-Time. Цвет корпуса: Golden. Цвет ремешка: Gold
Дружині сподобався ) каже гарний годинник , те що вона хотіла - все є )
- Достоинства:
- Дизайн, розмір
- Недостатки:
- Трохи тре ремінь боковуха
- Дмитро Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rif-Time. Цвет корпуса: Golden. Цвет ремешка: Gold
Отличные часы.
- Достоинства:
- Дизайн, работа совместимость, украинский язык
- Недостатки:
- Пока нет.
- Дмитро Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rif-Time. Цвет корпуса: Golden. Цвет ремешка: Gold
Замовив дружині на подарунок, їй дуже сподобались тримають 1-2 тижні в залежності як користуватись. Одразу запропонували ремішок додатковий, під різні вбрання для дружини підходить так що топ я думаю.
- Достоинства:
- автономність якість
- Недостатки:
- Куявец П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rif-Time. Цвет корпуса: Golden. Цвет ремешка: Gold
Сервіс, супер. Відправили в той же день, що і замовляв. Товар відповідає зазначеному опису. Враження від покупки чудові.
- Наталья Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rif-Time. Цвет корпуса: Golden. Цвет ремешка: Gold
Товар прийшов швидко, годинник відповідає опису,вдалої вам торгівлі
- Коваленко О***
Доброго дня.Російська або українська мова є?
- Продавец Rif-Time
Добрий день, Олексій!
Так, є
- Надія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rif-Time. Цвет корпуса: Golden. Цвет ремешка: Gold
Все влаштовує, відповідає опису)