- Крістіна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Wagon. Длина планки: 55. Цвет: Серебристый
шикарний великий магніт, те що треба в побуті
- Достоинства:
- розмір та ціна
- Недостатки:
- те що не купили раніше
- Ігор Т***Отзыв от покупателя. Продавец: KASYDA. Длина планки: 30. Цвет: Серый
По перше прийшла розміром 33 см а не 30, хоча в описі вказано 30 см і замовляв саме 30 см по ширині тумбочки. По друге прийшла в чорному кольорі замість сірого як вказано в описі та зображено на фото.
- Достоинства:
- Жодних
- Недостатки:
- Відправили не те що замовляв.
- Володимир К***Отзыв от покупателя. Продавец: SHEF LIFE
Замовив сіру, прислали чорну(((((
- Достоинства:
- Вона є
- Недостатки:
- Не той колір
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: LZ Home. Длина планки: 55
Учора замовив-сьогодні отримав! Дякую вам і Новій Пошті!
- Продавец LZ Home
Дякуємо Вам за відгук і довіру ! Завітайте до нас знову !
- ІннаОтзыв от покупателя. Продавец: Банячок. Длина планки: 30. Цвет: Белый
Просила надислати магніт саме БІЛОГО кольору. Як завжди прийшов надурили, прийшов ЧОРНОГО!
- Достоинства:
- НЕТ
- Продавец Банячок
Доброго дгя. Прикро що товар не виправдав Ваші сподівання. В ам відправили планку , вона не білого а сірого кольору. Про це Вас менеджер попереджав.
Планок чорного кольору у нас немає в наявності. Якщо Вам товар не підходить можете зробити повернення нам і ми після отримання повернемо Вам кошти.
- Олена С***Отзыв от покупателя. Продавец: Банячок. Длина планки: 55. Цвет: Белый
Замовляла БІЛИЙ колір, бо потрібен саме БІЛИЙ! Прийшов сірий. Розчарування немає меж! Вимагаю обміну!
- Достоинства:
- Недостатки:
- Сірий а не білий
- Глебський С***Отзыв от покупателя. Продавец: Estetiks Official. Длина планки: 30. Цвет: Белый
Потрібно шукати спеціальну клейку стрічку до дуже важких планок. На звичайній стрічки дуже швидко відривається.
- Достоинства:
- Магніт сильний, тримає декілька ножів.
- Недостатки:
- Планка дуже важка і краще кріпити шурупами. Я спробував на 2-х сторонню стрічку і це була серьезна проблема.
- Людмила К***Отзыв от покупателя. Продавец: Estetiks Official. Длина планки: 30. Цвет: Белый
Планка хорошая, все было бы прекрасно, но заказывала я БЕЛУЮ планку, а пришла СЕРАЯ.
- Продавец Estetiks Official
Планка виготовляється лише в білому кольорі. Білий колір має відтінки. Вона не ярко-білосніжна.
- Оксана В***Отзыв от покупателя. Продавец: LZ Home. Длина планки: 30
Мені сподобався. Добре тримає ножи.
- Достоинства:
- Колір та ціна.
- Недостатки:
- Немає.
- Продавец LZ Home
Дякуємо що поділилися враженнями, користуйтесь із задоволенням.
- Валерий К***Отзыв от покупателя. Продавец: LZ Home. Длина планки: 55
Держатель изготовлен из качественного пластика ,держит ножи и другое крепко, рекомендую
- Достоинства:
- качество
- Тетяна Б***Продавец: AMT Household Appliances. Длина планки: 38. Цвет: Белый
Проблема решена
В описі і на фото очевидно, що планка білого кольору. Але на пошті мене чекала чорна планка. Якщо я замовляю білий колір, то явно мені не все рівно і чорний мені не підходить. Це просто смішно.
- Продавец AMT Household Appliances
Доброго вечора! Нам постачальник надіслав чорні, ми навіть не знали, що такі є. Під одним артикулом є 2 коліра. Склад відвантажив по артикулу, не звертаючи уваги, що колір змінився. Тому вибачте, ми не навмисно!