- Наталія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: КРУТЕЗНО. Размер: 64. Цвет: Изумрудный
Доброго дня! Сьогодні отримала вишиванку! Дуже задоволена ! Дякую представнику компанії за пораду та професіоналізм! БАЖАЮ НАМ УСІМ СКОРІШОЇ ПЕРЕМОГИ УКРАЇНИ!
- Лукьянова О***Отзыв от покупателя. Продавец: КРУТЕЗНО. Размер: 64. Цвет: Изумрудный
Ця вишиванка в житті виглядає ще краще ніж на фото! Прекрасне поєднання смарагдового кольору та нитки! Сіла, як рідна по фігурі. Тканина достатньо полотна , думаю в спеку буде не комфортно, але на всі інші часи просто супер! Я дуже задоволена покупкою!
- Достоинства:
- Гарний колір і універсаньний фасон
- Вера С***Отзыв от покупателя. Продавец: КРУТЕЗНО. Размер: 56. Цвет: Изумрудный
Вишиванка дуже гарна! Як для мене, то виріз надто глибокий, але, залишила: колір дуже подобається і вишивка гарна. Дякую!
Соответствует
- Наталія Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: КРУТЕЗНО. Размер: 64. Цвет: Изумрудный
Дуже гарна вишиванка, на жаль, спочатку не підійшов розмір, продавець швидко і оперативно зробив заміну, пішов на зустріч, замовленням задоволені
- Недостатки:
- Ольга Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: КРУТЕЗНО. Размер: 56. Цвет: Изумрудный
Дякую. Задоволена .
Лише одне засмутило спочатку це колір . Мав бути чорний , а прийшла зелена . Але вона мені дуже сподобалася тому і не повернула. - Виктория К***Отзыв от покупателя. Продавец: КРУТЕЗНО. Размер: 64. Цвет: Изумрудный
Дякую, гарна робота, гарний вигляд, приємна в користуванні.
- Достоинства:
- Зручна, приємна на дотик, гарно сідає по фігурі
Соответствует
- Светлана Д***Отзыв от покупателя. Продавец: КРУТЕЗНО. Размер: 44. Цвет: Изумрудный
Вишиванка виглядає дорожче своєї ціни. Тканина якісна, покрій універсальний. Дуже задоволена покупкою.
- Достоинства:
- Дуже якісна тканина, красива вишивка.
- Недостатки:
- не виявлено.
Соответствует
- Олена Д***Отзыв от покупателя. Продавец: КРУТЕЗНО. Размер: 64. Цвет: Изумрудный
Дуже сподобалася. Дякую!
- Галина Я***Отзыв от покупателя. Продавец: КРУТЕЗНО. Размер: 56. Цвет: Изумрудный
Вишиванка із темно-зеленої синтетичної тканини. Вишивка акуратна, хрестиком, світлими жовтими нитками.
До чого в назві слова " з золотою вишивкою" не знаю. Ще не знаю який вигляд матиме після прання.- Достоинства:
- пошита по розміру
- Недостатки:
- синтетична тканина
- Продавец КРУТЕЗНО
Здравстуйте. Якщо Вам не дуже сподобалась, можете повернути. Повернення безкоштовне за наш рахунок
- Борисенко Т***Продавец: КРУТЕЗНО. Размер: 56. Цвет: Изумрудный
Дуже груба тканина самої вишиванки, завеликий виріз по горловині і на рукаві дуже груба і некрасива резинка. Хотіла б повернути! Зовсім не сподобалась на фото виглядає достойно а в наявності некрасива
Большемерит
- Продавец КРУТЕЗНО