- Елена А***Отзыв от покупателя. Продавец: Bzik. Объем 1 шт: 750 мл
Сподівалася та шукала засіб з старою наклейкою, як було на фото . Прийшло знову новий дизайн. Такий засіб ми вже купили, і він гірше. Вводять в оману. Крім того, 1 пляшка була обдерта наліпка, потрібно за таке сконто робити.
- Недостатки:
- Омана в в вигляді товарного знаку. Та пляшки.
- Продавец Bzik
Олена, дякуємо за Ваш відгук! На жаль, старий дизайн упаковки більше не використовується компанією Sano для маркування даного засобу, що і продемонстровано на нашій картці товару. За додатковими деталями Ви можете звернутися до офіційного дистриб'ютора продукції Sano в Україні ТОВ "ІСУ ТРЕЙД УКРАЇНА"
- Игорь К***Отзыв от покупателя. Продавец: Bzik. Объем 1 шт: 750 мл
отлично удаляет жир из вытяжки
- Ольга Г***
На вытяжку из алюминия подходит?
- Елена П***Отзыв от покупателя. Продавец: Bzik. Объем 1 шт: 750 мл
Чудовий засіб проти жиру на витяжці.
Але потрібно працювати в рукавичках.- Продавец Bzik
Доброго дня, дякую за ваш відгук! На сторінці продавця ссылкави знайдете великий вибір якісної побутової хімії та косметики. Чекаємо на нові замовлення.
- ирина ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Bzik. Объем 1 шт: 750 мл
Для меня это лучший антижир.И отлично чистит стекло в камине.
- Достоинства:
- Отличный.
- Світлана О***Отзыв от покупателя. Продавец: Bzik. Объем 1 шт: 750 мл
Це найкращий засіб від сажі, жиру
- Достоинства:
- Все чистий ідеально
- Мирослава Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Bzik. Объем 1 шт: 750 мл
Беру не вперше. Це просто топ! Він настільки справляється із своїми функціями, що напевно може відчистити душу диявола! Рекомендувала і буду рекомендувати далі усім цей засіб!
- Достоинства:
- Чистить усе на світі
- Недостатки:
- Треба провітрювати приміщення бо це хімоза термоядерна
- Продавец Bzik
- Анна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Bzik. Объем 1 шт: 500 мл
Чудовий засіб для газової поверхні, яку не можна мити нічим деручим, розчин дуже добре справляється з запеченим жиром, раджу
- Достоинства:
- Надовго вистачає, якісно роз'їдає бруд
- Зоя К***Отзыв от покупателя. Продавец: Bzik. Объем 1 шт: 750 мл
Я уже ранее писала отзыв, теперь хочу добавить. На самом деле ведь написано, что средство от жира и САЖИ, а не НАГАРА. Это ведь разные вещи. Сажа, по сути, тот же жир. И с этим средство действительно справляется.
Потому приношу извинения за прошлый отзыв, читать нужно было внимательнее!- Продавец Bzik
Доброго дня. Дякуємо за Ваш відгук.
- Зоя К***Отзыв от покупателя. Продавец: Bzik. Объем 1 шт: 750 мл
Несколько часов экспериментировала прежде, чем написать отзыв.
К сожалению чуда не случилось. Средство растворяет тонкий слой жира на посуде и только. Но кто, в здравом уме, купить это средство ради такой мелочи? На нагар (тонкий, но крепкий, нагар ведь!) не повлияло вообще никак. Нет, что-то там натекло, но на дне как было, так и есть, хоть я и терла ёжиком и НИ-ЧЕ-ГО.
Я понимаю, что это не кислота, но ведь заявлено, что от нагара, вот и поверила, в очередной раз в чудо, НО чуда не произошло, очень жаль.- Достоинства:
- Не увидела
- Недостатки:
- Не делает ничего такого, чего бы не сделала горячая вода
- Продавец Bzik
Доброго дня, дякую за ваш відгук! Якщо нагар дуже застарілий то можна замочити петельню у засобі. Також, рекомендуємо застосовувати засіб постійно, задля того, щоб нагар не з'являвся. Перед викоритсанням засоба, уважно читайте інструкцію із застосування та дотримуйтесь її.
- Андрей С***Отзыв от покупателя. Продавец: Bzik. Объем 1 шт: 750 мл
Отличная Химия
- Татьяна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Bzik. Объем 1 шт: 750 мл
- Продавец Bzik
Доброго дня. Дякуємо за Ваш відгук.
- Яна А***Отзыв от покупателя. Продавец: Bzik. Объем 1 шт: 500 мл
Дуже класна і корисна річ.
На відмінно видаляє жир,бруд,кіптяву.
Працювати треба в добре провітрюваному приміщенні і в гумових рукавичках аби не обпекти шкіру.
Кухня блищить як нова.
Ввійшла в кураж,перечислила всі старі кастюльки,пательні)))
Супер.- Достоинства:
- Відмінний результат!
- Недостатки:
- Відсутні.
- Продавец Bzik
Доброго дня, дякуємо за Ваш відгук.
- Дмитрий К***Отзыв от покупателя. Продавец: Bzik. Объем 1 шт: 750 мл
Не відповідає картинці. Подумав що новий засіб в лінійці виробника. Додатково потрібно сплатити кошти за переказ коштів.
- Достоинства:
- Засіб дієвий! Користуюсь не перший раз.
- Недостатки:
- Не відповідає картинці. Додатково потрібно сплатити кошти за переказ коштів.
- Продавец Bzik
Доброго дня, дякуємо за Ваш відгук. Якщо було замовлення за накладеним платежем це стандартна комісія за переказ коштів.
- Валентина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Bzik. Объем 1 шт: 750 мл
Дуже вдалий вибір, справляється з усім на відмінно, давно шукала щось подібне, але тут і ціна доступна і якість..я в захваті...на кухні найкращий помічник...всім рекомендую.
- Достоинства:
- Просто класний засіб
- Недостатки:
- Не має
- Продавец Bzik
Доброго дня, дякуємо за відгук
- Василь П***Отзыв от покупателя. Продавец: Bzik. Объем 1 шт: 500 мл
Товар якісний. Три зірки за те що продавець при відправці засобу , чомусь відразу поставив статус "отримано". І після того почались пригоди з доставкою... Замовив 31 березня, а отримав 10 квітня! 10 днів доставки, чотирьохразове відвідання пункту видачі, звернення в інфослужбу розетки, тому й 3 зірки.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Доставка 10 днів
- Продавец Bzik
Доброго дня, дякую за ваш відгук, перепрошуємо за незручності.
- Катерина З***Отзыв от покупателя. Продавец: Bzik. Объем 1 шт: 500 мл
Шикарное средство
- Анатолій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Bzik. Объем 1 шт: 750 мл
Кращого зособу мені ще не попадалось! Справляється з усім! РЕКОМЕНДУЮ!
- Достоинства:
- Ціна, якість
- Смотрова К***Отзыв от покупателя. Продавец: Bzik. Объем 1 шт: 500 мл
Дуже дієвий засіб. Повністю відмила дно сковорідки до блиску! Треба наносити засіб, залишати на деякий час (краще подовше, ніж написано на упаковці), потім змивати і наново наносити і залишати. І так поки не відмиється повністю. Я нічого не терла губкою. За декілька разів все само відпало. Засіб дуже класний! Рекомендую! Відмиє навіть застарілий бруд)
- Достоинства:
- Працює!!!
- Дарья Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Bzik. Объем 1 шт: 500 мл
Неймовірний засіб, це як магічна паличка для господарки на кухні.
Застарілий жир зникає на очах, протягом декількох хвилин- Достоинства:
- Швидко діє
- Продавец Bzik
Доброго дня, дякую за ваш відгук!
- Надія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Bzik. Объем 1 шт: 500 мл
Класний засіб, без різкого запаху. Рекомендую
- Достоинства:
- Ціна/якість
- Недостатки:
- не виявила
- Анатолій Л***Продавец: Bzik. Объем 1 шт: 500 мл
Самий кращий засіб, яким я користувався! Рекомендую!
- Продавец Bzik
Дякую за швидке відправлення. Обожнюю цей дезодорант!!! Зараз складно знайти, оскільки виробник Ізраїль.
- Продавец Bzik
- Юрий Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Top Discount
- АлексейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл
Отлично справляется. За 5-10 минут после нанесения на поверхность полностью растворяет любой жир, остаётся только смыть. Но нельзя допускать попадания на кожу
- Марина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл
Супер засіб,жир відбирає на відміно,тільки одягайте перчатки та масочку.
- Лариса М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл
Відмінно!
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук!
Раді, що засіб Sano Forte Plus повністю виправдав ваші очікування та залишив позитивні враження. Бажаємо вам легкого та ефективного прибирання й надалі
- Ксения С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл
Відмінний засіб, виконує свою функцію на 200%
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук!
Нам дуже приємно, що засіб Sano Forte Plus настільки добре виправдав ваші очікування та ефективно справляється зі своєю задачею.
- Алексей А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл
Відмиває копоть і жир від духової шафи непогано. Але, мабуть, треба ще один засіб щоб цей відмити від духовки
- Достоинства:
- Зі своєю задачею справляється непогано
- Недостатки:
- Не відмивається, і залишає білі сліди.
- Алексей А***
Доповнюю коментар. Не купуйте!!! Змиває емаль з духовки
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук!
Раді, що засіб Sano Forte Plus допоміг впоратися з жиром і кіптявою в духовій шафі. Щодо білих слідів — рекомендуємо ретельно змивати засіб великою кількістю води після використання.
Представник постачальникаДякуємо, що уточнили ситуацію. Нам шкода, що використання засобу залишило у вас негативні враження.
Sano Forte Plus призначений для очищення духовок та видалення складних жирових забруднень, однак стан і тип покриття поверхонь можуть відрізнятися залежно від виробника та ступеня зношення. Дуже важливо дотримуватись інструкції виробника та перевіряти сумісність із поверхнею перед використанням.
- Татьяна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл
Дуже задоволена засобом!
Беру завжди такий. Запшикала, почекала...і дуже добре видаляє жир.
Використовую для миття духовки, поверхні плити, мікрохвильовки, витяжки.- Достоинства:
- Якісний та дієвий!
- Недостатки:
Представник постачальникаДякуємо за такий чудовий відгук!
Нам дуже приємно, що Sano Forte Plus став вашим постійним помічником у прибиранні та ефективно справляється з жиром і забрудненнями на різних поверхнях. Дякуємо, що поділилися своїм досвідом використання — це дуже корисно для інших покупців.
- Алина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл
Суперовий засіб
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук!
Раді, що засіб Sano Forte Plus вам сподобався та виправдав очікування. Нехай прибирання й надалі буде швидким, легким та ефективним.
- Валентина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл
Найкращий засіб для видалення бруду!
Представник постачальникаДякуємо за відгук!
Раді, що засіб вам так добре допомагає у боротьбі із забрудненнями. Користуйтеся із задоволенням та будемо раді вашим новим покупкам!
- Максим Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл
Таке собі.Сіф краще.Далеко не все чистить що обіцяно
- Достоинства:
- Щось чистить
- Недостатки:
- Не все чистить,дуже незручна упаковка.
Представник постачальникаДякуємо за відгук!
Для складних або застарілих забруднень може знадобитися повторне нанесення або більше часу дії.
- Олена Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл
Працює на всі ,але треба одягати захисні рукавички,відходе все ,до чого доторкнеться цей чудо засіб! Користування в радість якщо це економить час та зусилля!!
Представник постачальникаДякуємо за відгук!
Раді, що засіб ефективно справляється із забрудненнями та допомагає економити час. Дійсно, рекомендуємо використовувати захисні рукавички під час прибирання. Користуйтеся із задоволенням!
- Людмила М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл
Супер засіб. Відмиває від жиру та сажі без титанових зусиль. Користуюсь для миття духовки та решіток газової плити. Скорочує по часу процес та якісно виконає свою роботу.
- Достоинства:
- Дієвий.
- Гліб М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл
Прибуло вчасно. Засіб при транспортуванні протік
- Сергій Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл
Гарний товар! Дуже класно видаляє жирні забруднення
Представник постачальникаДякуємо за відгук!
Користуйтеся із задоволенням та будемо раді вашим новим покупкам!
- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл
Відмінно