Передзамовляйте з вигодою до 10000₴ смартфони Samsung Galaxy Fold8 Ultra та Galaxy Fold8, з вигодою до 5000₴ Galaxy Flip8, беріть участь у розіграші трьох новинок - смарт годинників Samsung Galaxy Watch9

Отзывы покупателей о Засіб для видалення жиру і сажі Sano Forte Plus 750 мл (7290000289748)

Оценка пользователей 4.75/5
  • Отзывы про товар продавца Bzik
  • Христина Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Bzik. Объем 1 шт: 750 мл

Відмиває так, що аж страшно.

• Продавец  Bzik

Доброго дня, дякую за ваш відгук! На сторінці продавця ссылкави знайдете великий вибір якісної побутової хімії та косметики. Чекаємо на нові замовлення.

• Елена А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Bzik. Объем 1 шт: 750 мл

Сподівалася та шукала засіб з старою наклейкою, як було на фото . Прийшло знову новий дизайн. Такий засіб ми вже купили, і він гірше. Вводять в оману. Крім того, 1 пляшка була обдерта наліпка, потрібно за таке сконто робити.

Недостатки:
    Омана в в вигляді товарного знаку. Та пляшки.
    • Продавец  Bzik

Олена, дякуємо за Ваш відгук! На жаль, старий дизайн упаковки більше не використовується компанією Sano для маркування даного засобу, що і продемонстровано на нашій картці товару. За додатковими деталями Ви можете звернутися до офіційного дистриб'ютора продукції Sano в Україні ТОВ "ІСУ ТРЕЙД УКРАЇНА"

• Игорь К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Bzik. Объем 1 шт: 750 мл

отлично удаляет жир из вытяжки

• Ольга Г***

На вытяжку из алюминия подходит?

• Елена П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Bzik. Объем 1 шт: 750 мл

Чудовий засіб проти жиру на витяжці.
    Але потрібно працювати в рукавичках.

• ирина ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Bzik. Объем 1 шт: 750 мл

Для меня это лучший антижир.И отлично чистит стекло в камине.

Достоинства:
    Отличный.

• Світлана О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Bzik. Объем 1 шт: 750 мл

Це найкращий засіб від сажі, жиру

Достоинства:
    Все чистий ідеально
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  Bzik

• Мирослава Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Bzik. Объем 1 шт: 750 мл

Беру не вперше. Це просто топ! Він настільки справляється із своїми функціями, що напевно може відчистити душу диявола! Рекомендувала і буду рекомендувати далі усім цей засіб!

Достоинства:
    Чистить усе на світі
    Недостатки:
    Треба провітрювати приміщення бо це хімоза термоядерна
    • Продавец  Bzik

• Анна Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Bzik. Объем 1 шт: 500 мл

Чудовий засіб для газової поверхні, яку не можна мити нічим деручим, розчин дуже добре справляється з запеченим жиром, раджу

Достоинства:
    Надовго вистачає, якісно роз'їдає бруд

• Зоя К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Bzik. Объем 1 шт: 750 мл

Я уже ранее писала отзыв, теперь хочу добавить. На самом деле ведь написано, что средство от жира и САЖИ, а не НАГАРА. Это ведь разные вещи. Сажа, по сути, тот же жир. И с этим средство действительно справляется.
    Потому приношу извинения за прошлый отзыв, читать нужно было внимательнее!

• Продавец  Bzik

Доброго дня. Дякуємо за Ваш відгук.

• Зоя К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Bzik. Объем 1 шт: 750 мл

Несколько часов экспериментировала прежде, чем написать отзыв.
    К сожалению чуда не случилось. Средство растворяет тонкий слой жира на посуде и только. Но кто, в здравом уме, купить это средство ради такой мелочи? На нагар (тонкий, но крепкий, нагар ведь!) не повлияло вообще никак. Нет, что-то там натекло, но на дне как было, так и есть, хоть я и терла ёжиком и НИ-ЧЕ-ГО.
    Я понимаю, что это не кислота, но ведь заявлено, что от нагара, вот и поверила, в очередной раз в чудо, НО чуда не произошло, очень жаль.

Достоинства:
    Не увидела
    Недостатки:
    Не делает ничего такого, чего бы не сделала горячая вода
    • Продавец  Bzik

Доброго дня, дякую за ваш відгук! Якщо нагар дуже застарілий то можна замочити петельню у засобі. Також, рекомендуємо застосовувати засіб постійно, задля того, щоб нагар не з'являвся. Перед викоритсанням засоба, уважно читайте інструкцію із застосування та дотримуйтесь її.

• Андрей С***

Отличная Химия

• Татьяна Г***

• Продавец  Bzik

Доброго дня. Дякуємо за Ваш відгук.

• Яна А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Bzik. Объем 1 шт: 500 мл

Дуже класна і корисна річ.
    На відмінно видаляє жир,бруд,кіптяву.
    Працювати треба в добре провітрюваному приміщенні і в гумових рукавичках аби не обпекти шкіру.
    Кухня блищить як нова.
    Ввійшла в кураж,перечислила всі старі кастюльки,пательні)))
    Супер.

Достоинства:
    Відмінний результат!
    Недостатки:
    Відсутні.
    • Продавец  Bzik

Доброго дня, дякуємо за Ваш відгук.

• Дмитрий К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Bzik. Объем 1 шт: 750 мл

Не відповідає картинці. Подумав що новий засіб в лінійці виробника. Додатково потрібно сплатити кошти за переказ коштів.

Достоинства:
    Засіб дієвий! Користуюсь не перший раз.
    Недостатки:
    Не відповідає картинці. Додатково потрібно сплатити кошти за переказ коштів.
    • Продавец  Bzik

Доброго дня, дякуємо за Ваш відгук. Якщо було замовлення за накладеним платежем це стандартна комісія за переказ коштів.

• Валентина Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Bzik. Объем 1 шт: 750 мл

Дуже вдалий вибір, справляється з усім на відмінно, давно шукала щось подібне, але тут і ціна доступна і якість..я в захваті...на кухні найкращий помічник...всім рекомендую.

Достоинства:
    Просто класний засіб
    Недостатки:
    Не має
    • Продавец  Bzik

Доброго дня, дякуємо за відгук

• Василь П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Bzik. Объем 1 шт: 500 мл

Товар якісний. Три зірки за те що продавець при відправці засобу , чомусь відразу поставив статус "отримано". І після того почались пригоди з доставкою... Замовив 31 березня, а отримав 10 квітня! 10 днів доставки, чотирьохразове відвідання пункту видачі, звернення в інфослужбу розетки, тому й 3 зірки.

Достоинства:
    Недостатки:
    Доставка 10 днів
    • Продавец  Bzik

Доброго дня, дякую за ваш відгук, перепрошуємо за незручності.

• Катерина З***

Шикарное средство

• Анатолій Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Bzik. Объем 1 шт: 750 мл

Кращого зособу мені ще не попадалось! Справляється з усім! РЕКОМЕНДУЮ!

Достоинства:
    Ціна, якість
  • Смотрова К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Bzik. Объем 1 шт: 500 мл

Дуже дієвий засіб. Повністю відмила дно сковорідки до блиску! Треба наносити засіб, залишати на деякий час (краще подовше, ніж написано на упаковці), потім змивати і наново наносити і залишати. І так поки не відмиється повністю. Я нічого не терла губкою. За декілька разів все само відпало. Засіб дуже класний! Рекомендую! Відмиє навіть застарілий бруд)

Достоинства:
    Працює!!!

• Дарья Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Bzik. Объем 1 шт: 500 мл

Неймовірний засіб, це як магічна паличка для господарки на кухні.
    Застарілий жир зникає на очах, протягом декількох хвилин

Достоинства:
    Швидко діє
    • Продавец  Bzik

Доброго дня, дякую за ваш відгук!

• Надія Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Bzik. Объем 1 шт: 500 мл

Класний засіб, без різкого запаху. Рекомендую

Достоинства:
    Ціна/якість
    Недостатки:
    не виявила
  • Анатолій Л***
    Продавец: Bzik. Объем 1 шт: 500 мл

Самий кращий засіб, яким я користувався! Рекомендую!

• Продавец  Bzik

Дякую за швидке відправлення. Обожнюю цей дезодорант!!! Зараз складно знайти, оскільки виробник Ізраїль.

• Вадим С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл

Відмінний результат при використанні!

• Наталья Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл

Дуже гарний засіб для видалення жиру.

• Валерий С***

Качество очень плозое

• Надія Д***

Супер, дуже хороший засіб

Доброго дня, Надіє! Дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку. Раді, що засіб Вам сподобався!

• Наталия Т***

Супер,

Достоинства:
    Гарно чисте сажу

Доброго дня! Дякуємо за відгук та високу оцінку. Будемо раді вашим новим замовленням!

• Наталія К***

Чуже класна штука

Достоинства:
    Чистить каструлі від накипу,жиру.Плиту від нагару
    Недостатки:
    Працювати треба в рукавичках а то руки роз'їдає

Доброго дня! Дякуємо, що поділилися враженнями. Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені ефективністю засобу. Бажаємо лише вдалих покупок!

• Володимир Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл

Гарно забиту решітку витяжки вичистили за дві обробки

Достоинства:
    Не воняло
    Недостатки:
    Не має

Доброго дня! Дякуємо за відгук та високу оцінку. Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені результатом використання засобу. Будемо раді вашим новим замовленням!

• Игорь С***

Лучшее средство от жира.

Доброго дня! Дякуємо за відгук та високу оцінку. Нам дуже приємно, що засіб вам сподобався. Будемо раді бачити вас серед наших покупців знову!

• Ірина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл

Усуває застарілий ЖИР чудово !
    Розігрійте посуд перед очищенням та нанесіть засіб ( можливо , що потрібно повторити для досягнення результату )
    Працюйте в рукавицях і без домішків води !
    Засіб можна розтирати на поверхні зручним вам предметом : щітка чи дротикова губка
    Сковорідки , каструлі , витяжки , варильні поверхні , навіть сифон під умивальником і т.д .

Достоинства:
    Економний бо концентрований , ефективний,

Доброго дня!
      Дякуємо за Ваш детальний відгук.
      Ви дуже точно описали спосіб використання, і він справді допомагає максимально розкрити дію концентрованої формули засобу.
      Дякуємо, що поділилися своїм досвідом і корисними порадами для інших покупців!

• Примаченко А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл

Можливо зі свіжим жиром і справляється ,але застарілий бруд,типу який утворюється на сковорідках, кастрюлях не справляється зовсім!
    Не знаю що там показано на роликах під цим засобом ,але це зовсім не так!

Достоинства:
    Недостатки:
    не справляється з застарілим жиром
    • Олександр

Він чудово справляється зі застарілим жиром. Можливо треба повторити процедуру. Але працює на відмінно

Дякуємо, що поділилися своїм досвідом.
      Засіб Sano Forte Plus створений для видалення стійких забруднень, жиру та нагару, проте результат може залежати від типу поверхні, товщини шару забруднення та часу його накопичення. Для застарілого забруднення рекомендуємо нанести засіб на кілька хвилин, а за потреби повторити процедуру — це може значно покращити ефективність очищення.

Дякуємо, що поділилися своїм досвідом.

• Юрий Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Top Discount

• Алексей
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл

Отлично справляется. За 5-10 минут после нанесения на поверхность полностью растворяет любой жир, остаётся только смыть. Но нельзя допускать попадания на кожу

• Марина Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл

Супер засіб,жир відбирає на відміно,тільки одягайте перчатки та масочку.

• Лариса М***

Відмінно!

Дякуємо за ваш відгук!
      Раді, що засіб Sano Forte Plus повністю виправдав ваші очікування та залишив позитивні враження. Бажаємо вам легкого та ефективного прибирання й надалі