- Андрій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: M. Цвет: Серый
Дорогие носки, но действительно полностью непромокаемые, 3 дня ходил, ботинки были полностью везде мокрые, а нога сухая, если думаете брать ли в поход на всякий случай, то стоит переплатить
- ДмитрийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: XL. Цвет: Серый
8 дней с дождями, переходом ручьев, болотами и тд - 2 пары носков полностью оставили ноги сухими в течение всего похода
- Достоинства:
- Не пропускает воду, теплые, быстро сохнут
Соответствует
Представник постачальникаДякуємо за ваш коментар. Ваша підтримка надихає нас працювати ще краще.
- Андрей Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: XL. Цвет: Желтый
Добрий товар
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук! Користуйтесь із задоволенням!
- Марина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: L. Цвет: Серый
Шкарпетки витримали походи по снігу і дощу.
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук! Користуйтесь із задоволенням!
- Ігор С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: XL. Цвет: Серый
на 46 розмір беріть L. Взяв XL- проносив місяць ( не кожного дня).
Представник постачальникаДякуємо за Ваше звернення. Якщо у Вас виникають питання стосовно працездатності та можливих дефектів на товарі, звертайтесь будь ласка до нашого сервісного центру 0 800 33-68-25 і ми з радістю допоможемо це вирішити!
- БорисОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: L. Цвет: Серый
Очень неплохие носки. Реально воду никак не пропускают: несколько минут держал в воде, потом делал резкие движения в воде, потом под струю воды подставил проточную- ноги сухие, только холод воды чувствуется. Никак не промокли даже когда стал с них воду отжимать. Достаточно теплые, вполне подойдут на небольшие морозы. Хорошо тянутся и приятно обтягивают ногу, не знаю как на 46, но на мою широкую ступню 45 сели отлично. Резинка не тугая. Выглядят аккуратно.
- Достоинства:
- Не пропускают воду ,теплые,компрессионные, на широкую ногу
- Недостатки:
- Не нашел
Представник постачальникаДуже дякуємо за Ваш відгук! Користуйтесь із задоволенням!
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: XL. Цвет: Серый
Представник постачальникаДякуємо за відгук!
- Сачек И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: L. Цвет: Желтый
Підставили шкарпетки під кран з водою - як результат мокрі .. Товар не відповідає заявленій якості . Бо представник фірми написав , що то спітнілі ноги спричинили промокання
Представник постачальникаДобрий день. Це дійсно водонепроникні шкарпетки, які повинні витримувати такий тест. Можливо має місце якийсь дефект, або вода потрапила зверху через резинку. В будь якому випадку прошу зв'язатися з нашим сервісним центром за номером 0 800 33-68-25 щоб ми могли допомогти Вам з цим питанням.
- Богдан З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: XL. Цвет: Желтый
Шкарпетки сподобалися. Ноги не промокли. Ще залишається випробувати за низьких температур.
- Достоинства:
- Не промокають
- Раиса Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: L. Цвет: Желтый
Сьогодні викупили пару. Ноги мокрі… Попередні шкарпетки ( покупали рік тому) себе краще зарекомендували .. Прикро .
Представник постачальникаПідкажіть будь ласка, за яких саме умов Ви використовували ці шкарпетки та як саме вони промокли.
Мокрі ноги . Сьогодні протестували . Дуже прикро
Представник постачальникаДобрий день. Підкажіть будь ласка в яких саме умовах Ви проводили тест?
- Раиса Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: L. Цвет: Желтый
Якісний товар . Ноги теплі . Син займається футболом Швидка доставка . Рекомендую
- Наталья Ж***
А промокають Шкарпеткиякщо в дощ грати ?
- Міша О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: L. Цвет: Желтый
Товар відповідно до вимог
Представник постачальникаДуже дякуємо за Ваш відгук!
- Максим Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: M. Цвет: Серый
Промокли
- Недостатки:
- Пара носків
Соответствует
Представник постачальникаДобрий день. Розкажіть нам будь ласка детальніше про ваш досвід з використанням, можливо ми зможемо підказати і допомогти вирішити проблему.
- Максим Щ***
Ходив в похід в гори, був дощ, промокли наскрізь.
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо за уточнення. Можливо мав місце брак продукції чи якийсь інший нюанс. Просимо звернутися до нашого сервісного центра за номером 0 800 33-68-25 для вирішення питання.
- МаксОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: L. Цвет: Серый
Шкарпетки дуже якісні. Дякую.
Представник брендуДобрий день! Дякуємо за відгук!
- Ирина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: L. Цвет: Желтый
Придбала чоловікові-військовому прочитавши відгуки інших покупців. Все працює (водонепроникні, теплі). Чоловік задоволений
Соответствует
Представник брендуДобрий день! Дякуємо Вам за відгук!
- Владислав С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: S. Цвет: Желтый
Беру вже не вперше ці шкарпетки для сина - футболіста.
Восени незамінна штука.
З попередніх шкарпеток син виріс, але стан їх відмінний.
Ніде не протерлися і не розтягнулися.
Рекомендую- Достоинства:
- Добре захищають ноги від намокання
- Недостатки:
- Не виявлено.
Представник брендуДоброго дня! Дякуємо, що обрали продукцію бренду Dexshell та знайшли час поділитись своїми враженнями. Щиро раді, що Вам до вподоби якість даної моделі. Приємного та тривалого користування!
- Юрій Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: M. Цвет: Желтый
Свою функцію виконали, але є й свої нюанси використання, незвичне відчуття коли в кросівках хлюпає, а нога залишається в сферичному вакуумі сухості)
- Достоинства:
- Відмінно відпрацювали коли занурився в болото й річку в кросівках повністю, ззовні шкарпетки помокріли, але всередині сухеньки
- Недостатки:
- Все ж таки як трекінгові не кращий варіант, мембрана гірше дихає і від ніг швидше починає віддавати душком
Представник брендуДобрий день! Дякуємо Вам за відгук!
- Марина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: L. Цвет: Серый
- Андрій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: M. Цвет: Серый
!!!
- Ильчук Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: L. Цвет: Желтый
Придбала чоловікові прочитавши відгуки інших покупців, сподіваюсь зі своєю функцією впораються. Приємна ціна( в порівняні з іншими).
- Достоинства:
- Недостатки:
- Поки не знайшла
Соответствует
Представник брендуДякуємо Вам за відгук!
- Татьяна Е***Продавец: Rozetka. Размер: S. Цвет: Желтый
Нажаль на пару діб...
- Достоинства:
- Щільність... гарний ущільнювач для колош.
- Недостатки:
- Якість, шкарпетки протерлися (взуття ціле) за тиждень, до "пакету", ну і далі наскрізь.
Представник постачальникаДоброго дня, Тетяно!
Дякуємо за ваш відгук. Нам шкода, що шкарпетки не витримали очікуваного терміну використання. Такі ситуації не типові для моделей DexShell.
Рекомендуємо звернутися до нашого сервісного відділу 0 800 33-68-25
- Дима Ч***Продавец: Rozetka. Размер: M. Цвет: Серый
Гарні носки, купляв дві неділі тому до акції за 800грн
- Достоинства:
- Тримають вологу
- Яна Н***Продавец: Rozetka. Размер: XL. Цвет: Желтый
Чудові шкарпетки для вуличних тренувань у осінньо-зимовий період. Ноги дітей сухі і теплі, навіть при тому що бутси повністю мокрі.
- Достоинства:
- Сухі ноги
- Недостатки:
- Маломірять
Маломерит
- Дар'яПродавец: Rozetka. Размер: M. Цвет: Серый
Брала собі і для тата. Шкарпетки порадували. Плотні і справді утримують вологу.
- Достоинства:
- утримують вологу
Соответствует
Представник постачальникаДобрий день. Дуже дякуємо за Ваш відгук! Користуйтесь із задоволенням!
- Олександр Ц***Продавец: Rozetka. Размер: L. Цвет: Серый
Гарні шкарпетки. Воду не пропускали, поки носив. Перевіряв під краном навіть. Взяв ще зимню версію на холода. Трошки б дешевше ще б були, ціни б не було зовсім!
- Достоинства:
- Водонепроникні
- Недостатки:
- Трошки дорогувато
- Олексій О***Продавец: Rozetka. Размер: XL. Цвет: Желтый
повністью задоволений
- Юрій Б***Продавец: Rozetka. Размер: L. Цвет: Серый
Доброго дня. Для 44-го потрібен розмір L?
Представник брендуДоброго дня! На 44 розмір потрібно брати XL
- Владимир
Це ваша відповідь іншої людині:
"Представник бренду
03 октября 2023
Добрий день! 45 розмір це-L"
Чому 45 - L, а 44 - XL ?