Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Газовый баллон для газовых плит, горелок, цанговый универсальный 220г

Оценка пользователей 4.37/5

• Евгений

Вроде нормально

• Андрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: ФазаЛайт

Стратегічний запас поповнено. Доставка Укрпоштою на відділення.

Достоинства:
    Недорого, практично
  • Андрій Г***

Все добре та швидко.

• Андрей М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ФазаЛайт

Не подходят для китайских портативных туристических плиток, как было заявлено в рекламе....

Достоинства:
    Цена
    Недостатки:
    Не подходят для китайской плитки
  • Валерій

Літо жара горить.
    Взимку покаже якість суміші.

Достоинства:
    Горить.
    Недостатки:
    Не виявлено.
  • Денис Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ФазаЛайт

Використовувати можна, але треба регулювати кріплення, тому не ВАУ

Достоинства:
    Недостатки:
    Нестандартний розмір
  • Олександр Д***

Все супер

• Ярослав С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ФазаЛайт

Все запаковано добре, коробка не ушкоджена. Відсутне маркування дата виробництва, та інші данні. Які мають прописані маркувачем на дні балну.
    Вагу наповнення важко перевірити, адже немаю пустої тари.
    Думаю що продавцям такого титу балонів, треба в описі вказувати вагу пустої тари, щоб покупець мав нагоду зважити, та переконатися що все вірно.

Достоинства:
    Заказ надійшов швидко, кільуість співпадає.
    Недостатки:
    Відсутне мвркування: дата виробництва, та інші данні.
  • Олександр П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ФазаЛайт

Всі відповідно до заявлених характеристик. Дякую

Достоинства:
    Оперативність, акуратність
    Недостатки:
    Не виявив.
  • Анастасія
    Отзыв от покупателя. Продавец: ФазаЛайт

Товаром задоволені, продавець швидко відправив))
    Газ нормальний, неприємного запаху не чули. Майте на увазі, що балон не під всі плити підходить, він трошки довший, ніж ті, які в нас. Та ми маємо дві туристичні печі, і під одну з них балон підійшов. Тому нас не засмутило це)
    Дякую!)

Достоинства:
    Ціна, швидкість відправки
    Недостатки:
    Не під всі туристичні плити
  • Павло

Газ ок
    Балон трошки довший за стандартний тому не на кожну плиту підійде, на tramp не підійшов

• Вита Д***

Доброго дня. Я Вибачаюсь а які газові балони Ви використовуєте на плиту Трамп?

• Дмитро

100% на trump utrg-58 не підійшов його довжина 183мм треба балони які трошки менші...

• Сокира Н***

Якість на аисоті

Достоинства:
    Газ є
  • Євген С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ФазаЛайт

Замість балону Rector, якій вказано, прислали "Пекельний Газ", якій не подходить до обох моїх плит. Прошу повернути гроші, балони залюбки відправлю назад.

Достоинства:
    Недостатки:
    Прислали балон зовсім іншого виробника
  • Станислав Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ФазаЛайт

Балон повністю не вигарає. Залишається рідина, що не горить. Третина баллона не використовується.

Достоинства:
    Немае.
    Недостатки:
    Третина баллона не використовується.
  • Ольга Н***

Проблема решена

Відправили зовсім не те, зо замовляла! Як повернути? Вам балони, а ви мені гроші?

Достоинства:
    Раніше приходили балони Ректор, які я і замовляла
    Недостатки:
    Повторним замовлення відправили якусь єрунду Вогонь Пекельний, балон не підходить!
  • Клим С***

Проблема решена

Отримав не той товар, який замовляв. Магазину ФазаЛайт чхати на ваші замовлення, зворотній зв’язок відсутній, відправили за 4 день після оплати товару.
    Але «вишнею на торті» стали балону газу іншого виробника.
    Це наче якби ви замовили перевірений корм для вашого улюбленця, а вам надіслали щось зовсім інше за ту саму ціну

Достоинства:
    Газ у балонах Rector чудові: горить довго, не травить і не смердить. Але мені відправили хрін знає що
    Недостатки:
    Невідомо. Треба тестувати
    • Клим С***

Я помилявся. Це той самий газ Rector, тільки в іншому дизайні. Прошу видалити мій відгук вище Rozetkу

• Іван К***

А як ви зрозуміли що це той самий Rector? Бо в мене така ж ситуація

• Клим С***

У мене є стара версія, я просто порівняв виробника. Він той самий - ТОВ «Технічні спреї»

• софия

Проблема решена

Оформила замовлення і сплатила 28.11, ні товару ні відповіді вже 5 днів. Продавець не відповідає. Це жах. Я би вже купила цей товар офлайн

• Клим С***

Така ж сама ситуація, 4 дні ні слуху ні духу. А потім відправили не ті балони що замовив. Іншого виробника

• Сергей Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ФазаЛайт

Норм газ для туристической печки.

Достоинства:
    Горит и это хорошо
    Недостатки:
    Заканчивается и это плохо:)
  • Орловский О***

Проблема решена

Для туристичної плитки цей балон не підходить і по розміру і по тиску. В плитці туристичній є свій редуктор який при підключенні цього балону не пропускає подачу газу. Балон зафіксувати не можна. Не працює на двух плитка! Купив 24 шт, що тепер робити?

Достоинства:
    Недостатки:
    Високий тиск у балоні
    • Дмитро С***

Вітаю! Підкажіть будь ласка якого типу у вас плитки, бо збираюся придбати плитку (ссылка)
      І підбираю під неї балони. В описі до деяких виробники пишуть що потрібні балони із високим горлишком. Шо воно таке, я поки не шарю‍️

• Іван К***

До плит потрібні балони з іншою формою верхньої частини. Проблема не в тиску, а в тому, що форма верхньої частини товстіша і захист не фіксує ці балони. Треба з високою шийкою.

• Іван К***

Знайшов рішення. Виявляється, форма тут ні при чому. Справа все ж таки в тиску. Редуктор плити розрахований на газ бутан який має менший тиск. У "всесезонні" балони доливають ізобутан та пропан, щоб працювали взимку за мінусових температур. А в цих балонах тиск вибиває клапан захисту і балон не фіксується. Хоча кажуть, що у плитах Трамп може не ставати якраз з-за фізичних особливостей і треба з високим горлом.

• Юрий К***

Продавець швидко відправив замовлення. Якість газа на 4 ,

Достоинства:
    Зроблено в Україні
  • Антон К***

Проблема решена

Купив балони, продавець на зв'язок не вийшов, балонів немає

• Павел К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ФазаЛайт

Взял 6 баллонов. Пока пользуюсь первым. Горение отличное и чистое, цанговое соединение с горелкой совершенно плотное, нет травления. Пока первый баллон работает 20 минут, потому итог ещё не достигнут. :) Но это зависит от потока на горелке. Если готовить что то дольше 10 минут, то нужно слегка добавлять поток, т.к. он естественным образом убавляется из-за падения давления, потому нужно находиться возле горелки. Угарный запах еле ощутим, но дома стоит проветривать кухню слегка. Купил ввиду веерных отключений электрики, т.к. дом высотный (не газифицирован).

Достоинства:
    Цена.
    Недостатки:
    Нет.
    • Михайло К***

Просто уточню, что угарный газ (окись углерода СО) – это газ без запаха.