Отзывы покупателей о Power Bank MAKE Мобільна батарея 10000 mAh 20W PD+QC Black
- Татьяна Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный
Класс
Представник постачальникаДякуємо, що обрали MAKE! Ми раді, що вам сподобався наш продукт.
- Юлія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный
Після 2 місяців не дуже частого користування перестав заряджатися.
- Анастасія З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный
Не тягне роутер....
- Наталія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный
Дякую. Придбала павербанк на 10000. Час покаже, як буде працювати. Трішки здивувало пакування (пару обертів звичайної плівки). Можливо, кілька см плівки з "пузирями" чи іншого пакувального матеріалу для унеможливилення пошкодження при доставці зайвим би не було.
- Достоинства:
- Відповідає опису
- Недостатки:
- Пакування. По павербанку ще не можу сказати.
- Юрій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный
Все добре. Працює чудово.
Представник постачальникаДякуємо, що обрали MAKE!
Ми раді, що вам сподобався наш продукт.
- ВладиславОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный
Перевершив очікування
- Достоинства:
- Чудовий УМБ, компактний.
- Недостатки:
- не виявив
Представник постачальникаДякуємо, що обрали нас! Ми раді, що вам сподобався наш продукт.
- Валентин М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный
Замовлення прийшло швидко, упаковано добре. Павербанк легкий, поміщається в середню за розмірами кишеню - дуже зручно. Заряджає телефон швидко, не гріється. Ідеальний варіант для щоденних поїздок або носити з собою на всяк випадок.
- Достоинства:
- компактний, легкий, працює без нарікань
- Недостатки:
- поки що не виявив
Представник постачальникаДоброго дня, Валентин! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда MAKE.
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный
Прекрасно! Отримав швидко, дякую, не очікував навіть) УМБ гарний, заряджається досить швидко. Поки все супер!
Представник постачальникаДоброго дня, Олександре! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію!
- Андрій Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный
Зручний компактний повербанк для щоденного використання.
- Достоинства:
- Швидка зарядка
- Недостатки:
- Не знайшов
Представник постачальникаДоброго дня, Андрій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда MAKE.
- ДанаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный
Прийшов практично повністю заряджений. Невеликого розміру, можна брати з собою. Нюансів поки не знайшла
Представник постачальникаДякуємо, що обрали нас! Ваша довіра має велике значення для нас.