Отзывы покупателей о Наушники Aura 3 White (TWSA3W)

Оценка пользователей 3.44/5
  • Андрій О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White

Купував 6 грудня 2022 року. Звук навушників хороший. Використовувалися не часто, в середньому 10 разів в місяць. Що є доволі мале використання. На червень 2025 року один навушник перестав працювати. Виймаючи з кейса, вмикається на дві секунди та вимикається.

Достоинства:
    Компактні та доволі не погано тримають заряд.
    Недостатки:
    Швидка поломка навушника, враховуючи частоту використання.

Доброго дня, шановний покупець!
      Даний товар, має офіційне гарантійне та післягарантійне обслуговування.
      Якщо ви виявили дефект, пропонуємо вам звернутись напряму в авторизований сервісний центр. Для вашої зручності, всі необхідні контакти та графік роботи вказані на стикері упаковки та в гарантійному талоні. Ви маєте можливість зателефонувати, або відправити повідомлення з запитом в месенджер Viber, на яке ми обов'язково відреагуємо протягом найближчого часу. У разі втрати упаковки або гарантійного талону, контакти офіційного сервісного центру ви можете дізнатись в підтримці ROZETKA.
      В разі підтвердження дефекту, ми усунемо його, або за вашою згодою обміняємо товар на новий, в найкоротший строк. Звертаємо увагу, що пряме звернення в сервісний центр, максимально прискорить вирішення вагого питання.
      Для нас дуже важливо, щоб всі клієнти залишалися задоволені досвідом використання товарів BeatBox.
      Дякуємо Вам за вибір бренду BeatBox!

• Денис Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White

Купляли на день народження дитині. Каже, що їй все подобається.

• Дмитро П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Звук хороший, але мікрофон нікудишній. Довго тримають заряд.

Достоинства:
    Звук. На довго вистачає заряду.
    Недостатки:
    Мікрофон
  • Михаил Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White

Полная копия эйрподсов, но только для прослушивания музыки и аудиокниг.

Достоинства:
    Качество звука и цена
    Недостатки:
    Микрофона считай что нет

Доброго дня, шановний покупець!
      Описані вами проблеми не є типовими для Aura 3!
      Для скорішого виправлення даної ситуації, просимо вас терміново звернутись в підтримку, всі необхідні контакти вказані на стикері упаковки та в гарантійному талоні.
      Для нас дуже важливо, щоб всі клієнти залишалися задоволені досвідом використання товарів Aura, та зробимо все можливе для вирішення вашого питання.

• Олеся Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White

Замовляла навушники пів року тому. Дуже рідко слухала музику в них. Зараз у них жахливий звук, дуже риплять.

Достоинства:
    Звичайний звук
    Недостатки:
    Неякісні
  • Ілля О***

Чудові навушники!

• Максим Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

На свої гроші ідеальні навушники. Користуюся вже 11 місяців. Покупкою задоволений.

Достоинства:
    Ціна, тривалість роботи, гарний дизайн
    Недостатки:
    Мікрофон не якісний, тому нормально в навушника по телефону не поспілкуєшся, навушники розряджаються не одночасно

Доброго дня, шановний покупець!
      Звертаємо вашу увагу, що даний товар, має гарантію, від офіційного представництва.
      Якщо ви виявили дефект, ви можете звернутись по гарантії в сервісний центр, всі необхідні контакти вказані на стикері упаковки та в гарантійному талоні.
      В разі підтвердження дефекту, ми усунемо його, або обміняємо товар на новий, в найкоротший строк.
      Для нас дуже важливо, щоб всі клієнти залишалися задоволені досвідом використання товарів AURA, та зробимо все можливе для вирішення вашого питання.

• Мария Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White

Чомусь правий навушник тримає заряд менше 15 хв. При тому що лівий тримає біля 3,5 годин. І так було із нова.

Достоинства:
    Хороше звучання за такі кошти
    Недостатки:
    Правий навушник тримає заряд не більше 15 хвилин
  • Юлія Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White

Жаливо тримають заряд, за менш ніж пів року коритсування зіпсувалися. Якщо навушники заряджені на 100%, але сам футляр вже розрядився, то навушники не підключаться.

Достоинства:
    Форма
    Недостатки:
    Заряд акамулятора

• Сергей П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White

Купил 27 Марата 2023 года. Конец октября- левый наушник работает 15 минут, после выключается, нет заряда.

• Виктор Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White

Писал об этом в разделы "вопросы" месяцев 5 назад (нужно было тогда поменять, уже гарантия истекла).
    Наушники то ведут себя нормально, то постоянно включают и отключают воспроизведение видео (или того, что я слушаю), так, как будто я их вынимаю и вставляю в ухо. То есть, как я понимаю, автообнаружение уха то находит ухо, то нет. Пробовал плотнее вставлять в ухо, искал как отключить автообнаружение уха и пр. - ничего не помогло.

• Марія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Перший раз прийшли вже відкриті, довелося відмовитися від замовлення та перезамовити.
    Звук затихий, якість звуку низька як на навушники за таку ціну (звучать як одноразові з переходу). На другий день один навушник впав на підлогу та розколовся на дві частини. Вдалося поремонтувати, але сам факт: зроблені не дуже якісно. Сенсор розташований дуже невдало: при намаганні поправити навушник у вусі музика моментально вимикається, доводиться вмикати її знову вручну на телефоні. Крім того, часто реагують на волосся (інших пояснень не бачу) та зупиняють музику. За одну пісню це може траплятися по кілька разів.
    Більше не буду брати цю марку.

• Даніл П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Наушники с неплохой ценой,но посредственным качеством звука и плохим микрофоном.

Достоинства:
    Цена
    Недостатки:
    Микрофон
  • Михаил Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Почти что Apple AirPods, только на порядок дешевле.

Достоинства:
    Качество звука и цена
    Недостатки:
    Микрофона считай что нет
  • Роман
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White

Відвалилась защолка, в нижній частині одного навушника на другий день користування. Поганий звук та мікрофон з ефектом "чути як з відра"

Недостатки:
    Якість

• Владислав М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White

Ужасный звук,что при разговоре,что при прослушивании музыки.Покупал ориентируясь по отзывам и был очень удивлён настолько плохим качеством!Когда открыл коробку,тогда стало понятно откуда столько хороших отзывов - внутри лежит сертификат на 30 гривен,если оставить положительный отзыв! Господи,люди,это же булка хлеба,что вы делаете?

Достоинства:
    внешний вид
    Недостатки:
    звук

Доброго дня, шановний покупець!
      Якщо у вас виникли питання, ви можете звернутись в підтримку, всі необхідні контакти вказані на стикері упаковки та в гарантійному талоні.

• Олег С***

дякую за правду

• Виктор Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White

Добрый день. Купил наушники, проблема - не понимаю, как отключить "автообнаружение уха" на ноутбуке. Сейчас их нужно либо очень глубоко втыкать в ухо (неприятно), или они время от времени отключают воспроизведение видео/музыки, т.к. не находят ухо.

• Егор К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White

почему то никто не пишет что отправляют просто паленые аирподсы, очень плохого качества.

• Евгений Т***

Поганий мікрофон.

Достоинства:
    Легкі,гарні, добре сидять у вусі.
    Недостатки:
    Поганий мікрофон
  • Костянтин Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White

Перестали працювати відразу після того, як розрядилися. Сам блок заряджений, але навушники не вмикаються. Нормальної інструкції, що робити в такому випадку теж немає.

• Ігор
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White

Надзвичайно зручні навушники, наче створені саме для мого вуха. Тим, у кого випадають з вуха "вакуумні" саме ці мають підійти. Маленькі, у вусі майже не відчуваються. Дизайн 5 .
    Дуже добре тримають з'єднання блютуз, ні разу не відвалився за весь час. Тестував на телефоні самсунг і ноутбуці Dell. Зажовував звук у півметрі від працюючої мікрохвильовки, але все одно тримав з'єднання.
    Скільки тримають заряд точно сказати не зможу, адже не заміряв, але вас здивує наскільки довго. Працюю в них цілий робочий день 9 годин, раз в три години кладу в кейс на хв 10-15. Заряду вистачає на все.
    Мікрофон достойний серед такого типу навушників. Мене чують добре і чітко.
    Щодо прослуховування музкики. Я не експерт, але мені звучання не сподобалось. Слухати можна, але звучить дешево, не вистачає об'ємності звучанню.

Достоинства:
    Дизайн, зручність, розмір, надійність з'єднання, мікрофон, аккумулятор
    Недостатки:
    Звучання
  • Юлія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

За свою ціну хороші навушники, можна дивитись фільми, ютуб. Навіть непогано для прослуховування музики.
    Єдиний недолік - слабий мікрофон. Як сказав мій співбесідник: "Звук ніби каструлю на голову наділи"

Достоинства:
    Непоганий звук навіть для прослуховування музики, швидко приєднуються і заряджаються
    Недостатки:
    Слабий мікрофон
    • Евгений Т***

Пишуть, що мікрофон працює добре. Пробували ще когось набирати?

• Дима М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White

Забыл ещё, сказать, что соединение с блютузом, он быстро соеденился, со смартфоном, всё супер, собеседника хорошо слышно, чистый звук, музыку приятно слушать, хороший звук, смотреть видео в ютюбе супер тоже, быстрая зарядка, это класс. Мне приятно стало бонус от розетки кешбек.
    Розетка вы супер молодцы, так держать, никогда неподводила. Качество обслуживания, на высшем уровне. Этот товар, советую всем. Цена, за хорошее качество, это недорого. В комплекте всё есть кабель для зарядки, и шнурок для наушников, чтоб неутерялись. инструкция. Гарантийный тало, и чек, всё как положено.

Достоинства:
    Быстрое соединение с блютузом, футляр на магните, крышка футляра на магните, прочно сидят в футляре. Чистый звук, когда слушаешь музыку, быстрая зарядка телефона, есть всё в комплекте. Бонус обрадовал
    Недостатки:
    Нету.
  • Дима М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White

Товар супер, прислали быстро, новый, хороший, всё быстро работает, и хорошо работает, на звонки отвечает, чисто слышно собеседника, и хорошо слышно музыку, и вобщем хорошее качество товара, я доволен, советую всем.

Достоинства:
    Отвечает на звонки, сенсор, удобные, хорошо сидят в ушах приятно, звук чистый, громкий. На магните футляр, и сами в футляре магниты, наушники в футляре неболтаютя, сидят прочно. Цена, недорого.
    Недостатки:
    Нету
  • Ирина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White

Звук хороший, пока давольна покупкой

• Екатерина Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White

Гарний дизайн, компанкті, легко підєднуються до телефону, поки задоволена

• Вова З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Наушники за свои деньги не плохие

Достоинства:
    Звук хороший
    Недостатки:
    Сенсоры плохо реагируют на косания
  • Бувин Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Звук отличный.Все понравилось!!! Спасибо большое!!! Рекомендую !!! За 3 дня первый раз зарядил долго держит заряд!!!

• Ольга С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White

Наушники неплохие, очень понравился звук, во время телефонного разговора прекрасно слышно и меня и собеседника. Но пришлось сделать возврат из-за того, что сенсоры на наушниках плохо реагировали, я не могла полноценно управлять звонком и проигрыванием музыки. Как выяснилось, это связано с тем, что у меня смартфон, для эксперемента я проверила как наушники работают с айфоном, с ним сенсоры работали. Поэтому, у кого смартфон, предупреждаю, что может возникнуть такая ситуация с сенсорами, проверяйте их сразу при полученнии.

Достоинства:
    Отличный звук, удобные, хорошо сидят в ухе.
    Недостатки:
    Плохо работают сенсоры для смартфона.
  • Вадим М***

Гарні навушники

• Игорь М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

На каждый день без высоких требований.

Достоинства:
    Бомба.
    Недостатки:
    Нет.
  • Дмитро М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Прослушивание музыки только через эквалайзер,мало низких частот.А так наушники для звонков и ютуба супер

Достоинства:
    Наушники скорее для звонков и ютуба
    Недостатки:
    Мало низких частот,средние заметно приподняты
  • Андрій О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White

Поки не доліків не замітив.
    Звук подобається.

Достоинства:
    Якісний звук
  • Петро Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White

Загалом навушники нормальні але в описі написано, що є сумісність з PlayStation і це невідповідає дійсності. Консоль каже, що ці навушники не підходять для з'єднання. Тому трохи розчарований...

Достоинства:
    Ціна, якість,
    Недостатки:
    не сумісна з консоллю ps4 pro
  • Олександр Д***
    Продавец: Rozetka. Цвет: White

Круті вуха є все що необхідно

Достоинства:
    Датчики, бездротова зарядка, бас, гучність, якість звуку,показ процентів кейса та вух, аля apple
    Недостатки:
    якщо розрядився кейс не увімкнуться вуха, кейс включає навушники пусля відкривання кейсу
    • Олександр Д***

І ще рідко, але є баг що зупиняє музику це в самому датчику чи заліза вуха, це може трапитись якщо багато раз натискати на датчик навушника

• Віталій Б***
    Продавец: Rozetka. Цвет: White

Після того, як від повного заряду використовував їх 40 хв за 4 дні і сьогодні вони навіть не ввімкнулись, то я не витримав.
    Виявилось, що вони зі слідами використання і їх розпаковували. Це нормально взагалі? Може їх тестують у вас, я не знаю. Але, якщо тестували, то чому не виявили, що лівий гучніший за правий?
    Після півгодини роботи правий навушник видає електронні звуки незрозумілого походження, ніби здихає. Звук періодично при цьому то пропадає і з'являється. Сама база сама по собі розряджається. Виходить, що вистачає їх на 40 хв. Такий собі подарунок на день народження. А ще Розетка не приймає назад товар "зі слідами використання". А нічого, що вони вже приїхали брудні з коробки, яку відкривали?

Достоинства:
    Дизайн
    Недостатки:
    Різна гучність в навушниках, швидко сідає база та самі навушники