- Юрій Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey
Пропрацювали меньше року. Спочатку перестали тримати заряд. Після чого перестав заряджатися правий навушник, а потім і кейс з лівим. Сталося це якось раптово, деградували до стану непотребу в продовж місяця.
Придбав замість них airpods 4, поки що задоволений.- Достоинства:
- Нормально працювали перші 10-11 місяців. Нормальний мікрофон, не погано тримаються в усі за рахунок конструкції.
- Недостатки:
- Перестали працювати якось дуже різко.
- Станіслав С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey
Дуже сподобались, надивившись відгуків очікував гіршого, але вони на рівні airpods 1/2 та навіть краще, дуже легкі, та приємно звучать. Звук можна описати як щось типу Koss Porta Pro, де є і об'єм і деталізація, але все ще щось чути ззовні. Басу вистачило, навпаки трохи зкрутив, бо звучання було якимось млявим. Зручне управління, де можна просто постукати по зоні довкола вуха (але краще не жувати при використанні цих жестів). Конект та застосунок на висоті, вже маю інші навушники соні, тож управляти в одному місці зручно та безпроблемно. Єдине, що оновлення ПЗ зайняло багато часу. Майже не відчуваються, та добре чути оточення, зараз це особливо актуально, важко бути в повній ізоляції, а так навіть у метро щось можна розчути (враховуючи формфактор)
Шкода, що не всі покращення звуку доступні, відчувається компресія на деяких композиціях, на передостанніх рівнях гучності просідає деталізація (гучність, враховуючи форм фактор, тут достатня, але через вищеописану особливість інколи не вистачає) при чому не сам динамік не справляється, а скоріше за все обмеження кодеку
Із мінусів, місцями давлять, тож довго не можу використовувати, наче і накладки малі, але менше нікуди, бо не тримаються, легко випадають якщо вухо задіти (можливо моя особливість, доволі великі і рухливі вуха). Трапився брак, де правий навушник торохтить, на звук наче і не впливає, але при ходьбі чи бігу напрягає, особливо якщо нічого не грає в навушнику.- Достоинства:
- Легкі, гарний звук, не блокують зовнішні звуки, непоганий мікрофон
- Недостатки:
- Давлять при тривалому використанні, інколи випадають, якщо задіти вухо, трапився брак правого навушника.
- Юра Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey
Поки шо все робе,гарні, мікрофон хороший
- Достоинства:
- Гарні,звук
- Недостатки:
- Дорого
- РоманОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey
Хороший звук, як для навушників такого типу, непогана кастомізація через додаток, зручна посадка у вусі завдяки п'яти розмірам резинок-фіксаторів. Дуже компактний розмір зарядного кейсу, хоча через це трохи тяжко відкривати його - через великі пальці, треба акуратно кінчиками тримати його за нижню частину і нігтем натискати на кнопку відкриття.
Було кілька разів таке, що один з навушників не вмикався при діставанні з кейсу. Якщо покласти назад, закрити кейс і дістати знову, все працює. Але це, скоріш, рідкісне явище.
Що помічав частіше, це дисбаланс аудіо, який виникав внаслідок некоректної посадки навушників у вушному каналі. Спочатку думав, що він на рівні прошивки збивається, але щодо цього нічого не нагуглив. У додатку налаштувань балансу немає. Але після неодноразових "поправок" посадки, все вирівнювалось ідеально. Тому у цій моделі правильна посадка має особливе значення. - Андрій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey
Геніально технологічно. Я в захваті!
Але нікому не раджу. Хочу залишитись одним з тих небагатьох, хто полюбив їх з першого погляду і купив, навіть передивившись купу негативних оглядів :)
Бас ненасичений через відсутність центральної мембрани. Але й попри це, весь звук ненасичений (як ми звикли чути в навушниках), тому що не крутиться в резонаторі навушника, а попадає в вухо лише раз. Слухаєш майже як на колонках. І я в захваті від цього!
Звук в розмовах чудовий кажуть.
Довго мучусь щоб закріпити лівий навушник (виходить моє ліве вухо не таке як праве :) ).
Вуха болять (особливо ліве у мене) після півтори-двох годин носіння, хоча у оглядах мало хто таке казав. Виходить залежить від вух.
Тому не женіться за технологіями, беріть щось звичне і популярне, а незвичне і непопулярне залиште мені :)- Достоинства:
- Музика в твоїй голові як на концерті. Чуєш музику і зовнішній світ. Через це відчуття стерео - просто фантастичне.
- Недостатки:
- Моє ліве вухо ніяк не хоче кріпити лівого навушника. Спробував кріплення всіх довжин з комплекту. Закріпити виходить, але через деякий час вуху стає боляче.
- Євген В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey
Навушники обов'язково потрібно міряти перед купівлею - далеко не всім вони підходять. Шукайте магазини, де можна помацати їх на вітрині.
Коробочка зроблена з переробленого паперу і картону - скоріш за все десь да надірвете при розпакуванні. Я порвав в трьох місцях, хоча був обережним :)
Якщо одразу не выйде комфортно розмістити навушники у вухах - пробуйте по-різному, і не обов'язково як радять sony.
Можливо, доведеться звикати декілька днів.
Звук здивував, з налаштованим еквалайзером в парі з Poweramp звучать чудово. Шукайте пресет AutoEq на github. Гучності вистачає, щоб перебити шуми навколо. Правда, при цьому оточуючим буде чутно, яку музику ви прослуховуєте.
Але ні, не в метро. Ці навушники не для цього.
Замість тач сенсору linkbuds реагують на вібряцію від постукування. Працює навіть через шапку. Ніяких випадкових спрацювань при дотику.
Multipoint таки завезли! Потрібно буде оновити ПО через додаток Sony.
Дуже цікава технологія, наче відкриті навушники з оголів'ям слухаєте, але в форматі tws. Супер для тренувань, прогулянок та офісу коли потрібно чути оточення. В них навіть можна спати.- Достоинства:
- Легкі, відкриті, multipoint
- Недостатки:
- Не для всіх, еко-пакування
- Дмитро Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White
Мені сподобалися, гарні навушники. Тільки от одне але, у перший раз мені прийшов бракований товар, тому прийшлося вертатися у розетку та получати працюючі вже на наступний день. Так що перевірте їх працездатність одразу при видачі щоб потім не бігати у розетку. До розетки ніяких нарікань не маю, прийшов, перевірили що дійсно брак і оформили обмін
- Достоинства:
- Нова цікава технологія, буде чутно якщо машина посигналить та ще багато цікавих функцій
- Недостатки:
- Перший раз прийшов брак
- Иван А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey
Мені дуже сподобались, приємне комбінування. І слухаю навушник і спілкуюсь одночасно
- Достоинства:
- Гарний звук, гарний мікрофон
- Иван А***
Почав репіти правий навушник, придбав без акції за - неприємно що так ніхто і не зв'язався щодо гарантійного обслуговування
- Максим Ч***Продавец: Rozetka. Цвет: Grey
Через 3 месяца после покупки, начал слышать посторонний звук в правом наушнике. Сервисное обслуживание заняло 7 МЕСЯЦЕВ! СЕМЬ, КАРЛ! Только это выбесило. Поменяли. Через три месяца после возврата, заметил, что наушники и кейс стали работать раза в 3 меньше по времени. Еще через пол года, левый наушник перестал работать вовсе. То есть, реального пользования наушниками около года. Звук конечно крутой, но, как бы, этого мало чтобы перекрыть все то горе что я получил.
- Достоинства:
- Звук; удобный форм фактор
- Недостатки:
- Ломаются сами по себе; сервисное обслуживание отстой
- Андрій Ф***Продавец: Rozetka. Цвет: Grey
Технологічно-вогонь,якість-дуже низька. Висновок- платиш за технології але не за якість
- Достоинства:
- Дуже зручні,не перекривають вушний канал,технологічно не схожі на конкурентів,не випадають. Чистий звук. Зручний кейс
- Недостатки:
- Гучність звуку низька-заважає оточення(із за конструктиву).Дуже помірний бас. Через 8 місяців почав рипіти правий динамік. Купував не на розетці. В цілому повторно не куплю
- Моисеенко С***Продавец: Rozetka. Цвет: Grey
Я цей девайс розумію більше як іміджеву прикрасу, ніж реально хороші навушники. Нема ldac-кодека (і це Sony!!), також через повну відсутність навіть пасивної шумоізолціі ніде крім дому їх буде неможливо використовувати. Бездротова зарядка теж відсутня (але це вже дрібниця).
Ці навушники - це експеримент. Але такі гроші за експеримент - це вже щось для мене занадто, хоча я і люблю такого роду незвичайні девайси.- Достоинства:
- На вигляд прикольні
- Недостатки:
- Функціонально - просто дорога гарнітура із постійно увімкненою функцією прозорості.
- Виталий П***
Як довго ви користуєтесь ними? Випадають з уха?
- Андрій Ф***
Дякую за відгук. Ваш опис максимально близько до мого досвіду використання. В мене правда через 8 місяців почав рипіти правий динамік