- AI аналіз відгуків47 відгуків: 90% позитивних, 5% нейтральних, 5% негативних.Виберіть, щоб дізнатися більше
- Юрій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Baby Bear
Так себе штучка. Можно разобрать на запчасти ребенком ) вообще годится, задумка хорошая. Дорого только.
Цена ему вполовину - Настя Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Baby Bear
Окреме дякую за оперативність. Вчора замовила, а сьогодні отримала)
Дитина була в захваті, все дуже сподобалось. Дякую- Продавец Baby Bear
Щиро дякуємо за високу оцінку! Нам дуже приємно, що ви задоволені. Якщо щось ще знадобиться, вдячно віддячимо знижкою.
- Дарина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Baby Bear
Нам 9 місяців, але дитину зацікавила іграшка, але все тримається «хіленько», ксилофон в першу ж годину почав «відходити», світлофор просто витягується і легко потрапляє в рот, ми його на шнурки прикріпили, шоб не загубити, елемент, де на нитках різнокольорі бусини також в перші години відірвався, з горем пополам вставили-не знаю на скільки вистачить))
- Достоинства:
- Яскраво, цікаво, великий
- Недостатки:
- Все тримається «на чесному слові»
- Анна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Baby Bear
- Продавец Baby Bear
Вітаю. Велике спасибі за 5 зірок! Це мотивує нас бути ще кращими
- Віра Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Baby Bear
Пройшло вже кілька днів, дитина бавиться із задоволенням!
Єдине, в перший же день,метелику обламав крила.))- Достоинства:
- Досить якісні елементи, різноманітні деталі.
- Недостатки:
- Запах паленої фанери( надіємося - вивітриться з часом)
- Продавец Baby Bear
Доброго дня, Віро!
Щиро дякуємо вам за відгук і за високу оцінку
Нам дуже приємно, що дитина грається кубиком із задоволенням. Щодо метелика — перепрошуємо за цю ситуацію. Ми можемо надіслати вам нову деталь або, за потреби, замінити іграшку на нову.
Стосовно запаху фанери: іграшка виготовляється з фанери, яка ріжеться лазером, тому легкий запах після виготовлення може бути. Зазвичай він швидко вивітрюється. Ми завжди даємо іграшкам провітритись перед відправкою, але, ймовірно, у вашому випадку кубик був виготовлений і відправлений у той самий день.
- Инна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Baby Bear
Товар відповідає представленому в магазині.
- Продавец Baby Bear
Безмежно вдячні за вашу оцінку! Ми раді бути частиною вашого досвіду. Якщо звернетесь знову, із задоволенням запропонуємо знижку.
- Дмитро Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Baby Bear
Рекомендую всем у кого маленькие детки растут им будет очень интересно
- Достоинства:
- Очень яркий и красочный подарк для ребенка
- Продавец Baby Bear
Щиро дякуємо за високу оцінку! Це важливо для нас
- Олена В***Отзыв от покупателя. Продавец: Baby Bear
Товар відповідає картинці
- Достоинства:
- Швидко
- Продавец Baby Bear
Вітаю! Спасибі за зірочки. Нехай щастить у всьому. Під час повторного замовлення, зробимо невеличкий подарунок.
- Тетяна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Baby Bear
Дуже якісно виконаний бізікуб! Все добре закріплено, що дитина не відірве, на довгий час зацікавлює різного віку дітей. Також дуже швидка доставка
- Достоинства:
- Якість, для дітей різного віку
- Продавец Baby Bear
Вітаю! Ваш фідбек — золото. Нехай товар служить довго
- Марія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Baby Bear
Купувала дитині на подарунок. Дитина задоволена, а це головне. Дякую за чудовий бізікуб.
- Продавец Baby Bear
Доброго дня! Дуже вдячні за таку оцінку. Бажаємо лише позитивних емоцій. Якщо будете замовляти ще, додамо приємний сюрприз.
- Мамонтова О***Отзыв от покупателя. Продавец: Baby Bear
Гарна іграшка! Дякуємо за вашу працю що радуєте наших діток!)
- Продавец Baby Bear
Щиро дякуємо за високу оцінку! Нам дуже приємно, що ви задоволені. При наступній покупці, із задоволенням запропонуємо знижку.
- Олег Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Baby Bear
Малюку сподобався. А це головне.
Безмежно вдячні за вашу оцінку! Це справжній стимул для всієї команди
- Інна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Baby Bear
Товар відповідає опису , швидка доставка та якісне обслуговування
Доброго дня! Цінуємо вашу довіру. Хай кожна покупка дарує радість
- Максим М***Отзыв от покупателя. Продавец: Baby Bear
Дуже якісний та різноманітний бізікуб. Дитині дуже сподобався. Продавець відповідальний та дуже уважний. Однозначно рекомендую.
- Достоинства:
- Якість, різноманітність «приладів»
- Недостатки:
- Жодних
- Продавец Baby Bear
Безмежно вдячні за вашу оцінку! Це справжній стимул для всієї команди
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Baby Bear
Як мамі дуже сподобалась. А син був взагалі в захваті. Дякую вам!
Вітаю. Дякуємо від душі за 5 зірок! Це мотивує нас бути ще кращими
- Світлана Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Baby Bear
Отримала бізікуб,він просто суперте що потрібно для розвитку дитини. Дуже задоволена
Дякую- Продавец Baby Bear
Доброго дня. Велике спасибі за 5 зірок! Це мотивує нас бути ще кращими. Якщо звернетесь знову, вдячно віддячимо знижкою.
- Яна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Baby Bear
Добрий день, дитині дуже сподобався подарунок, бізікуб дуже гарний і цікавий, обслуговування на вищому рівні
- Недостатки:
- Не має
- Продавец Baby Bear
Щиро дякуємо за вашу оцінку! Працюємо щодня для таких клієнтів, як ви
- Оксана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Baby Bear
Добрий день! Чудовий подарунок для дитини. Все дуже сподобалось. Кубік яркий, красивий, прочний. Дитина грається! Заказ зробила і дуже оперативно оформила. Доставка супер швидко. Дуже вдячна!
- Достоинства:
- Яскравий, все для розвитку дитини
- Продавец Baby Bear
Безмежно вдячні за вашу високу оцінку! Це найкраща нагорода для нашої команди. Якщо звернетесь знову, вдячно віддячимо знижкою.
- Марина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Baby Bear
Замовляли на подарунок хрещенику на один рік, він був в захваті, йому було дуже цікаво. Взагалі прийшов швидко, гарно упакований, і в живу повністю відповідає фото, такий же яскравий і якісний. Рекомендую.
- Достоинства:
- Яскравий, багатофункціональний
- Недостатки:
- Поки не виявили
- Людмила К***Отзыв от покупателя. Продавец: Baby Bear
забула написати в попередньому відгукі і ксилофон маленький, фото відрізняється це неприємно
- Людмила К***Отзыв от покупателя. Продавец: Baby Bear
продавець щвидко відправив, куб сподобався, який надійний покаже час користування
але трохи більше асмутилв відстутність спінера, як на зображенні- Продавец Baby Bear
Приємно бачити таку високу оцінку. Хай у вас завжди все буде добре!
- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Baby Bear
Малечі дуже сподобався цей бізікуб. Він дійсно чудовий. Багато деталей для розвитку малюка, яскраві кольори. Швидко відповіли і відправили. Мені все сподобалось
- Достоинства:
- Швидко приймають замовлення, швидка відправка, гарна якість
- Продавец Baby Bear
Щиро дякуємо вам за такі приємні зірочки. Бажаємо затишку й натхнення
- Кристина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Baby Bear
Прийшов дуже швидко,гарно запакований ,все як на фото
- Достоинства:
- Дитині дуже сподобалося
- Продавец Baby Bear
Доброго дня. Ваш фідбек — заряд енергії. Миру у ваш дім. Якщо звернетесь знову, зробимо символічну подяку.
- Марина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Baby Bear
Товар прийшов дуже швидко, в живу навіть краще ніж на фото, зроблено та продумано до дрібниць.
- Достоинства:
- Дуже деталізвано
- Недостатки:
- Не помітила
- Продавец Baby Bear
Нам дуже приємно. Нехай усе служить вам довго і надійно. Якщо щось ще знадобиться, вдячно віддячимо знижкою.
- Володимир С***Отзыв от покупателя. Продавец: Baby Bear
Товаром задоволений.
Продавець сконтактував майже миттєво після замовлення на сайті. Ввечірі посилка вже була мпні відправлена. Наступного дня отримав за моєю адресою.
Дякую за швидкість і якість обслуговування.- Достоинства:
- Різнокольоровий, щоб навчати кольорів.
Є ніжки на дні, мав би не ковзати, перевіримо. - Недостатки:
- Немає.
Спінер відрізняється від того, що на фото, але той що прикручений буде ще цікавіший для малюка.
- Продавец Baby Bear
Дякуємо вам за чудовий відгук! Ми раді, що ви задоволені нашим товаром та обслуговуванням. Сподіваємось, ваш малюк отримає багато радості від гри з бізікубом!
- Ольга Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Baby Bear
- Продавец Baby Bear
Щиро дякуємо вам за 5 зірок. Всього найкращого вам!
- Андрій В***Отзыв от покупателя. Продавец: Baby Bear
Купували для дитини 10 місяців, цікавий дитині, якщо потрібно 20 хв спокою, бізікуб супер)
- Недостатки:
- Не знайшов
- Продавец Baby Bear
Вітаю! Ваш фідбек — золото. Нехай товар служить довго. Наступного разу, постараємось зробити трохи вигідніше.
- Жанна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Baby Bear
Чудовий подарунок на свято малечі
- Продавец Baby Bear
Доброго дня! Ваш фідбек — золото. Бажаємо лише позитивних емоцій
- Мар'ян В***Отзыв от покупателя. Продавец: Baby Bear
чудовий подарунок
- Продавец Baby Bear
Доброго дня. Ми щасливі бачити такий фідбек. Хай буде більше радості у вашому житті. Якщо щось ще знадобиться, зробимо трохи приємніше для вас.
- Ігор Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Baby Bear
Чудовй куб! Дитину за вуха не відтягнеш. Сервіс відмінний. Зв'язались, менеджер запропонувала нанести на куб ім'я, та запакувати одразу в подарункове пакування. В цей же день відправили, наступного забрав на пошті. Рекомендую!
- Достоинства:
- Все на найвищому рівні
- Недостатки:
- Їх не може бути
- Продавец Baby Bear
Доброго дня. Велике спасибі за 5 зірок! З вами — хоч на край світу!. При наступній покупці, додамо приємний сюрприз.
- Христина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Baby Bear
Бізікуб акуратний, красивий
Дякую за швидку доставку, та професійну комунікацію консультантів!)- Продавец Baby Bear
Вітаю! Спасибі за зірочки. Хай ваш день буде таким же приємним, як ваш відгук
- Поліна В***Отзыв от покупателя. Продавец: Baby Bear
Дуже задоволені якістю, куб чудовий) Швидка відправка і приємна комунікація.
- Продавец Baby Bear
Доброго дня. Це велика честь — отримати 5 зірок. Хай буде більше радості у вашому житті. Якщо щось ще знадобиться, постараємось зробити трохи вигідніше.
- Ірина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Baby Bear
Купувала для роботи, дуже задоволена
Так як у нас особлива категорія діток з особливими потребами і такий бізікуб є дуже чудовим надбанням для наших вихованців- Продавец Baby Bear
Доброго дня. Ваш фідбек — заряд енергії. Хай товар вас тішить щодня. Під час повторного замовлення, зробимо символічну подяку.
- Вікторія Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Baby Bear
Замовляла на подарунок онучці.
Малечі дуже сподобався.
Яскраві кольори та для моторики рученят все так ловко продумано.
Буду ще купувати для меншого онука на подаруночок.
Рекомендую!!!!!!- Недостатки:
Доброго дня. Ваша оцінка — наша гордість!. Приємного користування
- Євгеній С***Отзыв от покупателя. Продавец: Baby Bear
Малеча задоволена. Ціна супер.
- Достоинства:
- Все на найвищому рівні.
- Недостатки:
- Не виявив
- Продавец Baby Bear
Дякуємо за таку теплу оцінку. Хай покупка тішить щодня. Якщо будете замовляти ще, із задоволенням запропонуємо знижку.
- Василина Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Baby Bear
Куб чудовийВсе якісно зроблено
- Продавец Baby Bear
Так приємно отримати найвищу оцінку. Хай буде більше радості у вашому житті