Отзывы покупателей о Бизикуб 30Х30Х30 см развивающий бизиборд куб комплекс бизидом разноцветный

Код:  358195326
Оценка пользователей 4.83/5
  • AI аналіз відгуків
    47 відгуків:  90% позитивних, 5% нейтральних, 5% негативних.
    Бізікуб отримав переважно дуже позитивні відгуки від покупців. Більшість батьків і вихователів відзначають його як чудову розвиваючу іграшку, яка захоплює малюків і надовго утримує їхню увагу. Серед основних плюсів називають якість матеріалів, функціональність, дизайн і клієнтоорієнтований сервіс продавця. Споживачі відзначають швидку доставку й уважну комунікацію менеджера. Серед недоліків кілька користувачів згадують дрібні дефекти, погану фіксацію деяких елементів і небезпеку маленьких деталей для найменших дітей. Також є зауваження щодо вартості доставки.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Юрій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Baby Bear

Так себе штучка. Можно разобрать на запчасти ребенком ) вообще годится, задумка хорошая. Дорого только.
    Цена ему вполовину

• Настя Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Baby Bear

Окреме дякую за оперативність. Вчора замовила, а сьогодні отримала)
    Дитина була в захваті, все дуже сподобалось. Дякую

• Продавец  Baby Bear

Щиро дякуємо за високу оцінку! Нам дуже приємно, що ви задоволені. Якщо щось ще знадобиться, вдячно віддячимо знижкою.

• Дарина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Baby Bear

Нам 9 місяців, але дитину зацікавила іграшка, але все тримається «хіленько», ксилофон в першу ж годину почав «відходити», світлофор просто витягується і легко потрапляє в рот, ми його на шнурки прикріпили, шоб не загубити, елемент, де на нитках різнокольорі бусини також в перші години відірвався, з горем пополам вставили-не знаю на скільки вистачить))

Достоинства:
    Яскраво, цікаво, великий
    Недостатки:
    Все тримається «на чесному слові»
  • Анна Б***

Вітаю. Велике спасибі за 5 зірок! Це мотивує нас бути ще кращими

• Віра Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Baby Bear

Пройшло вже кілька днів, дитина бавиться із задоволенням!
    Єдине, в перший же день,метелику обламав крила.))

Достоинства:
    Досить якісні елементи, різноманітні деталі.
    Недостатки:
    Запах паленої фанери( надіємося - вивітриться з часом)
    • Продавец  Baby Bear

Доброго дня, Віро!
      Щиро дякуємо вам за відгук і за високу оцінку
      Нам дуже приємно, що дитина грається кубиком із задоволенням. Щодо метелика — перепрошуємо за цю ситуацію. Ми можемо надіслати вам нову деталь або, за потреби, замінити іграшку на нову.
      Стосовно запаху фанери: іграшка виготовляється з фанери, яка ріжеться лазером, тому легкий запах після виготовлення може бути. Зазвичай він швидко вивітрюється. Ми завжди даємо іграшкам провітритись перед відправкою, але, ймовірно, у вашому випадку кубик був виготовлений і відправлений у той самий день.

• Инна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Baby Bear

Товар відповідає представленому в магазині.

• Продавец  Baby Bear

Безмежно вдячні за вашу оцінку! Ми раді бути частиною вашого досвіду. Якщо звернетесь знову, із задоволенням запропонуємо знижку.

• Дмитро Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Baby Bear

Рекомендую всем у кого маленькие детки растут им будет очень интересно

Достоинства:
    Очень яркий и красочный подарк для ребенка
    • Продавец  Baby Bear

Щиро дякуємо за високу оцінку! Це важливо для нас

• Олена В***

Товар відповідає картинці

Достоинства:
    Швидко
    • Продавец  Baby Bear

Вітаю! Спасибі за зірочки. Нехай щастить у всьому. Під час повторного замовлення, зробимо невеличкий подарунок.

• Тетяна Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Baby Bear

Дуже якісно виконаний бізікуб! Все добре закріплено, що дитина не відірве, на довгий час зацікавлює різного віку дітей. Також дуже швидка доставка

Достоинства:
    Якість, для дітей різного віку
    • Продавец  Baby Bear

Вітаю! Ваш фідбек — золото. Нехай товар служить довго

• Марія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Baby Bear

Купувала дитині на подарунок. Дитина задоволена, а це головне. Дякую за чудовий бізікуб.

• Продавец  Baby Bear

Доброго дня! Дуже вдячні за таку оцінку. Бажаємо лише позитивних емоцій. Якщо будете замовляти ще, додамо приємний сюрприз.

• Мамонтова О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Baby Bear

Гарна іграшка! Дякуємо за вашу працю що радуєте наших діток!)

• Продавец  Baby Bear

Щиро дякуємо за високу оцінку! Нам дуже приємно, що ви задоволені. При наступній покупці, із задоволенням запропонуємо знижку.

• Олег Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Baby Bear

Малюку сподобався. А це головне.

Безмежно вдячні за вашу оцінку! Це справжній стимул для всієї команди

• Інна Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Baby Bear

Товар відповідає опису , швидка доставка та якісне обслуговування

Доброго дня! Цінуємо вашу довіру. Хай кожна покупка дарує радість

• Максим М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Baby Bear

Дуже якісний та різноманітний бізікуб. Дитині дуже сподобався. Продавець відповідальний та дуже уважний. Однозначно рекомендую.

Достоинства:
    Якість, різноманітність «приладів»
    Недостатки:
    Жодних
    • Продавец  Baby Bear

Безмежно вдячні за вашу оцінку! Це справжній стимул для всієї команди

• Ірина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Baby Bear

Як мамі дуже сподобалась. А син був взагалі в захваті. Дякую вам!

Вітаю. Дякуємо від душі за 5 зірок! Це мотивує нас бути ще кращими

• Світлана Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Baby Bear

Отримала бізікуб,він просто суперте що потрібно для розвитку дитини. Дуже задоволена
    Дякую

• Продавец  Baby Bear

Доброго дня. Велике спасибі за 5 зірок! Це мотивує нас бути ще кращими. Якщо звернетесь знову, вдячно віддячимо знижкою.

• Яна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Baby Bear

Добрий день, дитині дуже сподобався подарунок, бізікуб дуже гарний і цікавий, обслуговування на вищому рівні

Недостатки:
    Не має
    • Продавец  Baby Bear

Щиро дякуємо за вашу оцінку! Працюємо щодня для таких клієнтів, як ви

• Оксана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Baby Bear

Добрий день! Чудовий подарунок для дитини. Все дуже сподобалось. Кубік яркий, красивий, прочний. Дитина грається! Заказ зробила і дуже оперативно оформила. Доставка супер швидко. Дуже вдячна!

Достоинства:
    Яскравий, все для розвитку дитини
    • Продавец  Baby Bear

Безмежно вдячні за вашу високу оцінку! Це найкраща нагорода для нашої команди. Якщо звернетесь знову, вдячно віддячимо знижкою.

• Марина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Baby Bear

Замовляли на подарунок хрещенику на один рік, він був в захваті, йому було дуже цікаво. Взагалі прийшов швидко, гарно упакований, і в живу повністю відповідає фото, такий же яскравий і якісний. Рекомендую.

Достоинства:
    Яскравий, багатофункціональний
    Недостатки:
    Поки не виявили
  • Людмила К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Baby Bear

забула написати в попередньому відгукі і ксилофон маленький, фото відрізняється це неприємно

• Людмила К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Baby Bear

продавець щвидко відправив, куб сподобався, який надійний покаже час користування
    але трохи більше асмутилв відстутність спінера, як на зображенні

• Продавец  Baby Bear

Приємно бачити таку високу оцінку. Хай у вас завжди все буде добре!

• Тетяна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Baby Bear

Малечі дуже сподобався цей бізікуб. Він дійсно чудовий. Багато деталей для розвитку малюка, яскраві кольори. Швидко відповіли і відправили. Мені все сподобалось

Достоинства:
    Швидко приймають замовлення, швидка відправка, гарна якість
    • Продавец  Baby Bear

Щиро дякуємо вам за такі приємні зірочки. Бажаємо затишку й натхнення

• Кристина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Baby Bear

Прийшов дуже швидко,гарно запакований ,все як на фото

Достоинства:
    Дитині дуже сподобалося
    • Продавец  Baby Bear

Доброго дня. Ваш фідбек — заряд енергії. Миру у ваш дім. Якщо звернетесь знову, зробимо символічну подяку.

• Марина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Baby Bear

Товар прийшов дуже швидко, в живу навіть краще ніж на фото, зроблено та продумано до дрібниць.

Достоинства:
    Дуже деталізвано
    Недостатки:
    Не помітила
    • Продавец  Baby Bear

Нам дуже приємно. Нехай усе служить вам довго і надійно. Якщо щось ще знадобиться, вдячно віддячимо знижкою.

• Володимир С***

Товаром задоволений.
    Продавець сконтактував майже миттєво після замовлення на сайті. Ввечірі посилка вже була мпні відправлена. Наступного дня отримав за моєю адресою.
    Дякую за швидкість і якість обслуговування.

Достоинства:
    Різнокольоровий, щоб навчати кольорів.
    Є ніжки на дні, мав би не ковзати, перевіримо.
    Недостатки:
    Немає.
    Спінер відрізняється від того, що на фото, але той що прикручений буде ще цікавіший для малюка.
    • Продавец  Baby Bear

Дякуємо вам за чудовий відгук! Ми раді, що ви задоволені нашим товаром та обслуговуванням. Сподіваємось, ваш малюк отримає багато радості від гри з бізікубом!

• Ольга Г***

• Продавец  Baby Bear

Щиро дякуємо вам за 5 зірок. Всього найкращого вам!

• Андрій В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Baby Bear

Купували для дитини 10 місяців, цікавий дитині, якщо потрібно 20 хв спокою, бізікуб супер)

Недостатки:
    Не знайшов
    • Продавец  Baby Bear

Вітаю! Ваш фідбек — золото. Нехай товар служить довго. Наступного разу, постараємось зробити трохи вигідніше.

• Жанна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Baby Bear

Чудовий подарунок на свято малечі

Доброго дня! Ваш фідбек — золото. Бажаємо лише позитивних емоцій

• Мар'ян В***

чудовий подарунок

• Продавец  Baby Bear

Доброго дня. Ми щасливі бачити такий фідбек. Хай буде більше радості у вашому житті. Якщо щось ще знадобиться, зробимо трохи приємніше для вас.

• Ігор Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Baby Bear

Чудовй куб! Дитину за вуха не відтягнеш. Сервіс відмінний. Зв'язались, менеджер запропонувала нанести на куб ім'я, та запакувати одразу в подарункове пакування. В цей же день відправили, наступного забрав на пошті. Рекомендую!

Достоинства:
    Все на найвищому рівні
    Недостатки:
    Їх не може бути
    • Продавец  Baby Bear

Доброго дня. Велике спасибі за 5 зірок! З вами — хоч на край світу!. При наступній покупці, додамо приємний сюрприз.

• Христина К***

Бізікуб акуратний, красивий

Дякую за швидку доставку, та професійну комунікацію консультантів!)

• Продавец  Baby Bear

Вітаю! Спасибі за зірочки. Хай ваш день буде таким же приємним, як ваш відгук

• Поліна В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Baby Bear

Дуже задоволені якістю, куб чудовий) Швидка відправка і приємна комунікація.

• Продавец  Baby Bear

Доброго дня. Це велика честь — отримати 5 зірок. Хай буде більше радості у вашому житті. Якщо щось ще знадобиться, постараємось зробити трохи вигідніше.

• Ірина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Baby Bear

Купувала для роботи, дуже задоволена
    Так як у нас особлива категорія діток з особливими потребами і такий бізікуб є дуже чудовим надбанням для наших вихованців

• Продавец  Baby Bear

Доброго дня. Ваш фідбек — заряд енергії. Хай товар вас тішить щодня. Під час повторного замовлення, зробимо символічну подяку.

• Вікторія Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Baby Bear

Замовляла на подарунок онучці.
    Малечі дуже сподобався.
    Яскраві кольори та для моторики рученят все так ловко продумано.
    Буду ще купувати для меншого онука на подаруночок.
    Рекомендую!!!!!!

Доброго дня. Ваша оцінка — наша гордість!. Приємного користування

• Євгеній С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Baby Bear

Малеча задоволена. Ціна супер.

Достоинства:
    Все на найвищому рівні.
    Недостатки:
    Не виявив
    • Продавец  Baby Bear

Дякуємо за таку теплу оцінку. Хай покупка тішить щодня. Якщо будете замовляти ще, із задоволенням запропонуємо знижку.

• Василина Ш***

Куб чудовийВсе якісно зроблено

• Продавец  Baby Bear

Так приємно отримати найвищу оцінку. Хай буде більше радості у вашому житті