Отзывы покупателей о Свечи хозяйственные набор 6 штук парафиновые 16 см (8 часов горения) SWIECE белые СВ-6

Оценка пользователей 3.65/5
  • Отзывы про товар продавца Alya
  • Тетяна Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Alya. Количество предметов: 6. Высота: 16.5. Цвет: Белый. Время горения: 8

Свічка горить менше 8 годин, горить рівно, не коптить, не затухає. Цілком прийнятливе співвідношення ціни та якості.

• Колесник Е***

дякую, що швидко відправили, прийшло все добре запаковано. дякую Розетці за гарне обслуговування

Достоинства:
    горить свічка яскраво, добре, нічим не тхне. користуємося вже не першою пачкою.
  • Андрій

Не знаю скільки горить в годинах, але пройшов рік і досі користуюсь першою пачкою, раджу

• Денис П***

Дуже дякую за швидку комунікацію та доставку. Свічка відповідає заявленим характеристикам. Гарне освітлення та довго не згорає. Дякую за вашу роботу у такий важкий час.

Достоинства:
    Освітлення
    Недостатки:
    Відсутні
  • Ніна С***

горить так як заявлено в описі, ніякого сторонньго запаху не чути, продавець швидко відправив товар, дякую за приємний сюрприз :)

Достоинства:
    довго горить, відповідає опису
  • Александра Б***

Відверто, жахлива свічка, горить швидко, неприємно пахне

• Роман З***

Все сподобалось, дякую!

Достоинства:
    Довго горить

Протестував. За 20 хвилин згоріла половина свічки

• Віталій

Дякую за відгук, це в декілька разів менше ніж заявлено в характеристиках)

• Олег Г***

На жаль так і є. Вона швидко плавиться і стікає.

• Інна Б***

Хороші свічки

Достоинства:
    Довго горять
  • Вадим Т***

Проблема решена

Придбав такі ж самі свічки в іншому магазині, але 19/20, і вони відповідали параметрам і не мали порожнини в середині(на фото). Через це ці свічки горять нерівномірно і менше зазначеного часу. Також довжина в описі не відповідає реальній(на фото).

Достоинства:
    Горить
    Недостатки:
    Не співпадає довжина в описі і насправді. Дірка в середині.
    • Андрей С***

тільки якщо покласти лінійку вірно і від 0 то все співпаде. Отримав такі ж свічки все добре.

• Вадим Т***

'Вірним' може бути пес, а прикласти можна 'правильно'. І ви хочете сказати, що я помилився на 1.5 см?

• Андрій К***

в наборі 6 свічок, парафінові, горять яскраво, для освітлення хороший варіант, звичайні нормальні свічки. Заради інтересу переміряв, бо все одно нічого було робить як світло пропало - розмір відповідає заявленому, зради нема

Достоинства:
    свічки як свічки, світять гарно, в наборі 6 штук, можна брать
    Недостатки:
    нема
    • Продавец  Alya

Дякуємо за відгук)

• Давид К***

Все дуже добре. Свічки такі як замовлені, отримані в строк. Дякую.

• Софія Є***

Одні плюси,супер швидка доставка,прийшло все в точності як і описувалося,свічки товсті,горять дуже довго,одніей свічки мені вистачило на два темних вечори,фитиль добросовісна нитка яка не крошится,вогонь не мерехтить,світить достатньо яскраво,дві свічки на кімнату 20 м2 щоб гарно її освітлювати,рекомендую однозначно,за свої гроші це те що потрібно,замовляла собі і рідним.Рекомендую!

• Олександр Ш***

Горять звісно, але якість жахлива. Дуже смішно читати опис дуже ламаною українською на упаковці

Ответ на комментарий про свечи 16,5 см

• Олег Г***

Поки не встиг протестувати. Продавець зв'язався швидко і відправив все як і обіцяно. Поклав дві жувальних гумки love is в подарунок)) єдине звернув увагу, що на пакуванні заявлено 7 годин, а не 8

• Продавец  Alya

Дякуємо що підняли нам настрій гарним відгуком :)

Проблема решена

Получила свечи. Заявленным параметрам не соответствуют. Пишут что длина 16 см и диаметр 2 см. По факту длина 15 см и диаметр 1,5 см.
    Корявое неровное дно, фитиль запаян в свечу.
    Посмотрим насколько хватит при горении. Но сомневаюсь что при таком размере свеча будет гореть заявленые 6 часов.

Недостатки:
    Не соответствует описанию
    • Продавец  Alya

Добрий день, дістали рандомно 5 пачок свічок і переміряли- всі параметри відповідають заявленим 16.5см висота і 2см товщина. Товщина коробки 4см і абсолютно всі свічки в коробці туго стоять- це в принципі і так означає що діаметр вірний. Якщо ви звинувачуєте нас у невідповідності товару- додайте фото з замірами, жодної невідповідності ми не виявили. Дякуємо

• Марина Т***

Да что вы говорите. Значит мне все три пачки попались непонятно чего. Фото я вам отправила.

• Марина Т***

Так никто и не перезвонил по моей жалобе. Хотя обещали решить вопрос. Все фото отправила с замерами и вдоль и поперек и после этого тишина. Шарашкина контора.

• Костянтин С***

Свічки як свічки - такі, як треба! Отримав саме те, що й хотів, чого очікував. Свою функцію виконують, додають домашнього затишку, довго дають світло! Дякую, що швидко доставили. В магазинах треба ще пошукати за таку ціну.

Достоинства:
    Довго горять
    • Продавец  Alya

Добрий день, Костянтин, вдячні за високу оцінку! Ми стараємось для Вас, дуже приємно)

• Зурнаджи В***

Свічки гарної якості, вистачає однієї свічки на два три вимкнення світла, що приємно вразило. Спочатку не побачила фітеля, але підпалившви свічка одразу починає горіти. За таку ціну свічки перевершили всі мої очікування) рекомендую

Достоинства:
    вистачає на довго
    • Продавец  Alya

Вдячні за приємний відгук, хай створюють приємну атмосферу і настрій не зважаючи ні на що)

• Дарія Ж***

Склалося враження, що в коробки розфасували якісь інші свічки, бо у них залишається ще см 3 простору

Достоинства:
    Швидко надіслали
    Недостатки:
    Коробки з-під свічок сильно воняють керосином чи то бензином. На всіх свічках обрізаний фетиль.
    • Продавец  Alya

Добрий день , Дарія , розмір свічки 16см, що вказано в назві і в описі, також на фото товару видно що коробка довша за свічку-це рішення виробника так зробити, ми не бачимо в цьому проблеми, якщо вас це бентежить ви можете зробити повернення або обмін на інший вид свічок протягом 14 днів) Фетиль іноді заливають парафіном - просто піднесіть вогонь до кінчика і свічка одразу загориться. Щодо запаху - це парафін з папером у закритому просторі дають подібний запах, але достатньо дістати свічку з коробки і запах вивітриться менше аніж за хвилину, це специфіка парафіну, запах не лишиться, можете бути спокійні) Вдячні за відгук, якщо маєте ще питання - з радістю надамо консультацію, гарного дня! :)

• Дарія Ж***

Зрештою свічки горять 3,5 години.
      Продавець недобросовісний. Адже опис товару не співпадає з реальністю.

На нових чудових відгуках на фото не ті свічки, що надіслали мені.

• Ярослав Ш***

свічки гарної якості, дякую продавцю за швидку відправку)

Достоинства:
    ціна, якість, швидкість відправки

Дякуємо за відгук)

• Ольга А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: АКАНІЯ. Количество предметов: 6. Цвет: Белый

Сгоряють дуже швидко

• Юліан Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ГосподарМаркет. Высота: 16. Время горения: 7

Проблема решена

Коробка дешевая копия польских свечей даже длина не выдержина свечи что пришли длиной 14-16 см к примеру фото с оригиналом.
    В заголовке объявления пишет 200мм длина по факту все 140-160 мм. Пахнет обманом и мошенничеством. Да цена дешёвая но написали бы 15 см длина вопросов небыло бы.

Недостатки:
    Свечи короткие от 14 до 16 см.
    • Продавец  ВинХозТорг

Добрий день. Дякуємо за відгук. Приносимо вибачення. У нас на сайті невірно відображується інформація відносно довжини свічок. Відповідні зміни відносно характеристик вже вносяться на сайт. Відповідно до заявлених умов, Ви можете повернути товар, ми повністю відшкодуємо Вам витрати

• Гость
    Отзыв от покупателя. Продавец: RAINBOW PATCH. Высота: 15.5. Цвет: Белый

Проблему вирішили дуже швидко.Прислали гарні,якісні свічки на заміну! Дякую Розетці і особисто продавцеві,що цінують кожного свого покупця!

• Покупець
    Отзыв от покупателя. Продавец: RAINBOW PATCH. Высота: 15.5. Цвет: Белый

Проблема решена

Дістались браковані,порожні з середини.Гроші на вітер.Дуже засмучена.

• Продавец  RAINBOW PATCH

Доброго дня. Обов'язково замінемо. Дякуємо, що підсказали, будемо дивитися уважно.